Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szerelem , a Barátság, vajon mikor mit érzünk?

 

Eljön egy pillanat az életedben, amikor rájössz, hogy ki az, aki igazán számít; hogy ki az, aki sosem számított; ki az, aki többé nem fog és ki az, aki mindig is számítani fog.. ezért ne aggódj azok miatt, akik már a múltad részei: megvan az oka annak, hogy a jövődben ők miért nem szerepelnek.

Amikor az ember találkozik azzal, akinek közelségétől az első pillanattól kezdve hevesebben kezd verni a szíve, akinek a hangja zeneszó a számára, akiért meg tudna halni, s tőle elválni akár csak egyetlen napra is kín, az az igazi szerelem.

Van néhány olyan ember, akikkel nem kell minden nap beszélned, akik ezredszerre is végighallgatják tőled ugyanazt a történetet.. és ha te idiótaként táncolsz, vagy addig nevetsz, amíg már sírnod kell, akkor is azt mondják: igen, ő a legjobb barátom.

Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még "nem ő". Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei. Gyanakvó. Férfi- vagy nőgyűlölő. (...) Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten.

 Egy történetet szeretnék veletek megosztani, ami eléggé szívhez szóló és egyben tanulságos is!

Bár ez leg inkább azoknak az embereknek szól akik házasságban élnek de valami nem tökéletes, illetve azoknak akik a vállást, szakítást tervezik!

Mielőtt bármit is tennél, olvasd el ez a kis történetet!

 

 

Amikor aznap este hazaértem, a feleségem felszolgálta a vacsorát, megfogtam a kezét, és azt mondtam, "szeretnék valamit elmondani". Ő leült és csendben evett. Megint láttam a fájdalmat a szemében.

Hirtelen nem tudtam, hogyan nyissam ki a számat. De muszáj volt vele tudatnom, min gondolkodtam. "El akarok válni", hoztam fel a témát nyugodtan. Nem tűnt idegesnek a szavaim hatására, helyette inkább lágyan megkérdezte, miért?

Kikerültem a kérdést. Ez feldühítette. Félredobta az evőpálcikákat és rám üvöltött, te nem vagy igazi férfi! Azon az éjjelen nem beszéltünk egymással. Ő sírdogált. Tudtam, hogy rá akar jönni, mi történt a házasságunkkal. De nem igazán tudnék neki kielégítő választ adni, én már Jane-t szeretem, nem őt. Nem vagyok már szerelmes belé. Csak sajnáltam!

Mély bűntudattal, felvázoltam egy válási szerződést, amiben az állt, hogy megtarthatja a házat, a kocsit, és a cégem 30 %-át.

Rápillantott, majd darabokra tépte. A nő, aki 10 évet töltött velem az életéből, idegenné vált számomra. Sajnáltam, hogy elvesztegette az idejét, forrásait, energiáját, de nem tudtam visszavonni, amit mondtam, hogy én már Jane-t szeretem. Végre hangosan sírt előttem, ami pontosan az volt, amire számítottam. Hogy sírni láttam egyfajta megkönnyebbülést jelentett számomra. A válás ötlete, ami már hetek óta kínzott, szilárdabbnak és tisztábbnak tűnt most.

Másnap nagyon későn értem haza és láttam, hogy valamit ír az asztalnál. Nem vacsoráztam, hanem egyenesen aludni mentem és nagyon gyorsan elaludtam, mert fáradt voltam a Jane-nel töltött eseménydús nap után.

Amikor felébredtem, még mindig ott ült az asztalnál és írt. Nem érdekelt, úgyhogy megfordultam és aludtam tovább.

Reggel megmutatta a válási feltételeit: semmit nem akar tőlem, hanem 1 hónap felmondási időt kér a válás előtt. Azt kérte, hogy ez alatt a hónap alatt, mindketten tegyünk úgy, mintha normális életet élnénk, amennyire lehetséges. Az indokai egyszerűek voltak: a fiunknak 1 hónapon belül lesz a vizsgája és nem akarja összezavarni a tönkrement házasságunkkal.

Ez számomra elfogadható volt. De volt még valami, megkért, hogy idézzem fel, ahogy az esküvőnk napján a karjaimban bevittem a hálószobába. Arra kért, hogy ez alatt az egy hónap alatt, minden nap, reggelente a karjaimban vigyem ki a hálószobából az ajtó elé. Azt gondoltam, kezd megőrülni. Csak azért, hogy az utolsó napokat elviselhetővé tegyem, beleegyeztem a furcsa kérésébe.

Elmondtam Jane-nek a feleségem válási feltételeit. Ő hangosan nevetett és azt gondolta ez abszurdum. Nem számít milyen trükköt alkalmaz, szembe kell néznie a válással, jegyezte meg gúnyosan.

Semmiféle testi kapcsolatom nem volt a feleségemmel, mióta bejelentettem, hogy el akarok válni. Úgyhogy amikor az első nap kivittem, mindketten olyan sutának tűntünk. A fiunk tapsolt mögöttünk, apu a karjaiban tartja anyut. A szavai fájdalmat okoztak nekem. A hálószobából a nappaliba, majd az ajtóhoz, több, mint 10 métert sétáltam vele a karjaimban. Ő becsukta a szemét, és gyengéden azt mondta, ne mondj semmit a fiunknak a válásról. Én bólintottam, kissé dühös voltam. Letettem az ajtón kívül. Ő elment a buszhoz, ami a munkába viszi. Én egyedül vezettem az irodáig.

A második napon mindketten lazábbak voltunk. Ő nekidőlt a mellkasomnak. Éreztem a blúzának illatát. Rájöttem, hogy hosszú ideje nem néztem meg alaposan ezt a nőt. Rájöttem, hogy nem fiatal már. Halvány ráncok voltak az arcán, a haja őszült! A házasságunk komoly áldozatot követelt tőle. Egy percig azon gondolkodtam, mit tettem vele.

A negyedik napon, amikor felemeltem, úgy éreztem, hogy visszatért egyfajta meghittség. Ez az a nő, aki 10 évet adott nekem az életéből.

Az ötödik és hatodik napon, úgy éreztem a meghittség érzése megint erősödött. Jane-nek nem beszéltem erről. Egyre könnyebbé vált a karjaimban vinni, ahogy telt a hónap. Talán a mindennapos edzések megerősítettek. Egy reggelen válogatott mit vegyen fel. Felpróbált jó pár ruhát, de nem talált egyet sem, ami ráillett volna. Majd sóhajtott, minden ruhám kinyúlt. Hirtelen rájöttem, hogy milyen vékony lett, ez volt az oka, hogy egyre könnyebben tudtam őt vinni.

Hirtelen megértettem ... óriási fájdalmat és keserűséget halmozott fel a szívében. Öntudatlanul nyúltam feléje és megérintettem a fejét.

A fiunk ebben a pillanatban lépett be és azt mondta, Apu, itt az idő, hogy kividd anyut. Számára, hogy látta az apját karjaiban kivinni az anyját, élete fontos részévé vált. A feleségem jelezte a fiunknak, hogy jöjjön közelebb és szorosan megölelte. Én elfordítottam az arcom, mert féltem, hogy az utolsó pillanatban meggondolom magam. Ezután a karjaimban tartottam, kisétáltam a hálószobából, keresztül a nappalin, az előszobába. A karjai lágyan és természetesen pihentek a nyakam körül. Szorosan fogtam őt, pont olyan volt, mint az esküvőnk napján.

De a sokkal könnyebb súlya elszomorított. Az utolsó napon, mikor a karjaimban tartottam, alig tudtam megtenni a lépéseket. A fiunk elment az iskolába. Szorosan tartottam őt és azt mondtam neki, nem is vettem észre, hogy az életünkből hiányzott a meghittség, az intimitás.

Elvezettem az irodáig ... gyorsan kipattantam a kocsiból, anélkül hogy az ajtókat lezártam volna. Attól féltem, ha bármennyit is késlekedek, meggondolom magamat. Felsétáltam az emeletre. Jane kinyitotta az ajtót, és azt mondtam neki, Sajnálom, Jane, nem akarok elválni.

Csodálkozva rám nézett, és megérintette a homlokomat. Lázas vagy? Kérdezte. Elvettem a kezét a fejemről, Sajnálom, Jane, ahogy mondtam, nem válok el. A házasságom talán azért volt unalmas, mert nem értékeltük életünk apró részleteit, nem azért mert már nem szerettük egymást. Rájöttem, hogy attól kezdve, hogy az esküvőnk napján karjaimban vittem haza, egészen addig kellene a karjaimban tartani, míg a halál el nem választ minket.

Jane hirtelen magához tért. Hangosan felpofozott, majd bevágta az ajtót és zokogásban tört ki. Lesétáltam a földszintre, és elhajtottam.

Az útba eső virágboltban rendeltem egy csokor virágot a feleségemnek. Az eladólány kérdezte, mit írjon a kártyára. Mosolyogtam, és azt írtam, "minden reggel a karjaimban viszlek ki, míg a halál el nem választ".

Azon az estén mikor hazaértem, virág a kezemben, arcomon mosoly, felrohantam az emeletre, azért, hogy a feleségemet az ágyban találjam - holtan. A feleségem hónapokig harcolt a RÁKkal, és én annyira el voltam foglalva Jane-nel, hogy észre sem vettem. Tudta, hogy hamarosan meg fog halni, és meg akart menteni bármiféle negatív reakciótól a fiunk részéről, ha végigvisszük a válást. Legalább a fiunk szemében én egy szerető férj vagyok.

Életetek apró részletei számítanak igazán egy kapcsolatban. Nem a ház, nem a kocsi, tulajdon, pénz a bankban. Ezek csak előmozdítják a boldogságot, de önmagukban nem adhatnak boldogságot. Szóval találj időt, hogy a házastársad barátja légy, és tegyétek meg azokat az apró dolgokat egymásért, amik meghittséget, intimitást eredményeznek. Legyen valóban boldog házasságotok!

 

Az életben a legtöbb kudarcot olyan emberek szenvedik el, akik nem ismerik fel, milyen közel is voltak a sikerhez, mikor feladták."

Ti ne kövessétek el ezt a hibát!!!!

                            ***

    A Társkeresés Tízparancsolata!

                                                      

 

Kép 1.Legyünk őszinték már a legelején!

   Ahhoz, hogy esélyünk legyen egy teljes értékű szerelmi kapcsolatra, fontos az, hogy őszintén viszonyuljunk egymáshoz.

2.Ne állítsunk többet érzéseinkről, mint amilyenek valójában!

   Gyakran esünk abba a hibába, hogy lódítunk és csúsztatunk érzelmeinkkel kapcsolatban. Ezt a másik mindig megérzi.

3.Tájékozódjunk egymás képzeletében és gondolkodásában!

   Rendkívül fontos, hogy figyeljünk egymás gondolataira, céljaira, vágyaira.

4.Törekedjünk a másik ember megismerésére, ne hasonlítsuk őt egy ideálhoz!

   Gyakran fordul elő, hogy a szerelmesek nem is egymásba, hanem egy általuk felállított ideálképbe szerelmesek. Ha ezen nem tudnak változtatni, tönkremehet a kialakulóban lévő kapcsolat.

5.Tartsuk sem előtt, hogy mindenki szeretetre vágyik!

   Nemcsak mi magunk, hanem társunk is közelségre, figyelmességre vágyik. Ezért ne spóroljunk az érzéseink kifejezésével, az mindig pozitív irányba lendíti a kapcsolatot.

6.Ne kritizáljuk a másikat!

   A szerelem lényege a megértés, az elfogadás, minden ezzel ellentétes dolog mérgezheti a szerelmet.

7.Bízzunk meg egymásban!Kép

   Ha nincs bizalom, nincs kapcsolat. Ezen áll vagy bukik a szerelem művészete.

8.Adjunk időt a szerelem kibontakozásának!

   Nem szabad elsietni és türelmetlenül kierőszakolni az érzelmeket. Azok maguktól is bekövetkeznek.

Ha úgy érezzük,hogy társat találtunk, örüljünk neki, és éljünk a jelenben!

   Előfordul, hogy túl sok mindent és túl gyorsan akarjuk bizonyos események bekövetkeztét. Tervezgetünk, és nem hagyjuk, hogy a dolgok a meguk medrében folydogáljanak. Ezzel megijeszthetjük a társunkat, és elveszítjük a kapcsolat lehetőségét, vagy csak saját magunknak okozunk csalódást.

10.Vigyázzunk a megtalált kapcsolatra, de azért ne zárjuk kalitkába a másikat!

   A szerelem önkéntes dolog, nem börtön. Minden egyes embernek szüksége van az önállóságra, fontos, hogy ezt biztosítsuk kedvesünk számára.

 

                          A tetszés-nemtetszés jelei

Gyakran tesszük fel ezt a kérdést, hogy szeret - nem szeret, tetszem - nem tetszem. Pszichológusok azt állítják, hogy a férfiak és nők mozdulatai árulkodnak arról, hogy mi módon éreznek a másik fél iránt. A szakemberek szerint különböző gesztusok, mozdulatok és a mimika mind-mind tükörképei az emberben áradó érzéseknek.

Kép A vonzás jelei lehet például:

  • Ha gyakran keres szemkontaktust.
  • Ha gyakran gyors pillantásokat vet feléd beszéd közben.
  • Ha szemben ül veled, és karját vagy lábát keresztbe teszi.
  • Ha feléd hajlik.
  • Ha bátorító kézmozdulatokat tesz.
  • Ha az utcán nem megy túl messzire melletted.Kép 

A nemtetszésről árulkodhatnak:

  • Ha kerüli a szemkontaktust.
  • Ha nagyon távol ül le tőled.
  • Ha gyakran figyel más irányba, miközben veled beszél.
  • Ha elhajlik tőled.
  • Ha kezét és lábát veled ellentétes irányba helyezi fel.

Első szerelmünk feledhetetlen

 Kép   Nem fogok tudományos magyarázatot adni a kérdésre, és csakis saját tapasztalataimra és másoktól hallott történetekre alapozhatok, de tény, hogy az első tanítójait nem felejtheti el az ember. És ahogy nem felejted el a tanító nénidet, aki bevezetett a számok és a betűk világába, úgy az első szerelmedet sem felejtheted el, aki szeretni tanított... vagyis felébresztette a benned lustálkodó, még gyerekcipőben járó szenvedélyeket.

   Egy kicsit kérdezősködtem a témával kapcsolatban az ismerőseimtől, barátaimtól. Érdekes módon, akitől eddig megkérdeztem, mindenki pozitív emlékekkel gondol vissza első naiv, de őszinte, nagy szerelmére... Még akkor is, ha végül csúnya szakítás és csalódás lett a vége.Kép

   Érthető, hisz ha jobban belegondolsz, ő volt az első srác/lány, akit bemutattál otthon a szüleidnek, és akivel kibírtál két fétnél többet is, anélkül, hogy meguntad volna. Sőt napról napra jobban szeretted, jobban bíztál benne, és őszinte dolgokról beszéltetek.

   És hát hogyan is feledhetnéd, amikor olyan egyedi volt... mert senki a világon nem tudott úgy megnevettetni, mint ahogyan ő tudott, és senki a világon nem írt olyan szép, romantikus sms-eket, mint amilyeneket ő írt.

   És mennyi közös emlék...Annyi minden tanultatok egymásról és egymástól: hogy melyik ruhásboltban mekkora az árleszállítás, milyen parfümillatokat szeret, és a végére már az összes autómárkát kívülről fújtad.

   Kép Hogy is feledhetnéd el az első szerelmedet, akivel annyi őrültséget elműveltetek... és akiért olyan dolgokra voltál képes, amikről addig azt hitted, hogy csak a filmekben léteznek.

   Még ha csalódtál is, vagy csak úgy az elmúlt időben az a lángoló szerelem, ő volt az, aki úgymond bevezetett az érzelmek világába.

   Bizonyára nem is sejtetted még akkor, hogy ez az tökéletesnek vélt kapcsolat, álmaid szerelme, aki úgy megbolygatta a Te lelki világodat, aki megostromolta, majd elfoglalta szíved legkedvesebb csücskét, mára már csak egy kapocs, ami a múltadhoz köt. Mert valóban azóta már sok idő eltelt, és sok hozzá hasonló "tökéletes" pasival/csajjal találkoztál... Sok ember volt képes megnevettetni úgy "istenigazából", és szerelmes sms-eket is kaptál. Új emlékek jönnek, új tapasztalatok. Újabb örültségeket tettél... Újra lángoltál, majd csalódtál. De az első szerelmedre akkor is emlékezni fogsz, amikor a szomszéd nénivel a padon ülve épp a falu (vagy város) új szerelmeit pletykáljátok ki.

 

 

Tíz jótanács félénkeknek

 

A felmérések szerint a nők többsége még ma is szorongással, félelemmel megy el az első randevúra. Deborah Levine amerikai pszichiáter tanácsai segíthetnek a félénkeknek a gátlások legyőzésében.

1. Szemöldök felvonása
A szemkontaktus és némi mosoly mellett néhány másodpercig mindkét szemöldökünket gyors ütemben húzzuk fel, majd eresszük le. Nagyon szexi.

2. Ajkak megnedvesítése
Ez is a vonzalom egyik kifejezése, persze csak, ha diszkréten csináljuk. Delilah megkülönbözteti azokat, akik csak az alsó ajkukat nedvesítik meg a nyelvükkel, és azokat, akik körbefuttatják azt szájukon.

3. Gyors pillantás Gyors, futó pillantásokat vessünk arra, akit szeretnénk megkörnyékezni. Ezekből a pillantásokból elég átlagosan három.

4. Játék a hajjal
Simítsuk végig vagy túrjunk bele a hajunkba beszélgetés közben.

5. Félénk mosoly
Ez mindig bejön. Egyfajta félmosoly, mely kicsit látni engedi a fogainkat is. Kombinálhatjuk mély szemkontaktussal, de szégyenlősen lefelé is nézhetünk.

6.Suttogás
Ne szégyelljünk suttogni annak fülébe, akivel ismerkedünk.

7.Segít a ruha
Néha simítsunk végig a ruházatunkon.

8. Rövid szoknya
Az egyik legjobb módszer, ha a felsliccelt szoknya sokat enged láttatni a combokból.

9.Játék a tárgyakkal
Szórakozottan játszunk egy kulcscsomóval, poharunkon futtassuk végig az ujjainkat.

10.Magányos tánc
Ha ülünk, alig észrevehetően, de ütemesen ringatozzunk a zene ritmusára. Nagyon izgató hatású.

 

 

A Csókolózás tövénye

Kép

 

 

 

1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva.

 

2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog.

 

3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol.

 

4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz.

 

5. Hamis csók nagy sebet hagy.

 

6. Az első csók ígéret a többire.

 

7. Nyakra, vállra adott csók vallomás.

 

8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret.

 

9. A csókot ne szégyelld.

 

10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed.

 

11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád.

 

12. A csók szerződés.

 

13. A csók kettesben a legédesebb.

 

14. Az első csókot jól gondold meg.

 

15. A csókot el kell fogadni.

 

16. Öleléssel adott csók mély szenvedély.

 

17. Erőszakos csóknál nincs édesebb.

 

18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj.

 

19. Az ismerkedés napján ne csókolózz.

 

20. A csókkal soha ne tréfálj.

 

21. Csók nélkül nem szabad szeretni.

 

22. A homlokcsók gyanakvás.

 

23. Az ujj csók kötődés.

 

24. A szájra adott csók szerelem.

 

 

 

25. A vállcsók vágyakozás.

 

26. A kézcsók tisztelet.

 

27. Az orra adott csók együttérzés.

 

28. A hajra adott csók megalázás.

 

29. Az arcra adott csók búcsúzás.

 

30. A hátra adott csók forró vágy.

 

31. A fekve adott csók boldogság.

 

32. A fülre adott csók izgató.

 

33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik.

 

34. 1 percig tartó csók rövid.

 

35. 2 percig tartó csók közepes.

 

36. 3 percig tartó csók szenvedélyes.

 

37. 5 percig tartó csók szerelmes.

 

38. 10 percig tartó csók fájdalmas.

 

39. A hosszú csók érzelmes.

 

40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szeméből.

 

41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és meg akar

 

csókolni.

 

42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér.

 

43. A csókot a szerető fiútól ne utasítsd vissza.

 

44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell

 

tagadni.

 

45. Csók nélkül élni nem lehet.

 

46. Szeretni jó, de csókolni még jobb.

 

47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet.

 

48. Szőke sráccal csókolózni tüzes.

 

49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni.

 

 50. A mozi alatti csók vakmerőség.

 

51. A szemre adott csók vágyakozás.

 

52. Szórakozásból adott csók alamizsna.

 

53. Asszonynak adott csókot tett követ.

 

54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti.

 

55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny.

 

56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell.

 

57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza.

 

58. Virágot és csókot adni nem bűn.

 

59. A csók nem szerénység, hanem szeretet.

 

60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg.

 

 

61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg.

 

62. Nyálas csók szemtelenség.

 

                                             63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neked mi jut eszedbe

 

a szerelemrõl?

Kép

 


Piros rózsa, szív, csók, könny,

boldogság, szeretet, fájdalom,

romantika, dal, suttogás, Valentin

nap...

Ha valamit kihagytunk volna a

felsorolásból, nyugodtan írd meg

nekem! 


Nézzük, mi a szerelem?


Erre többféle választ is találunk, íme néhány:


"A szerelem egy összetett érzés, a másik ember egész lényére

irányuló vonzalom." 

"A szerelem egy érzés, egy maga körül mindent felperzselõ lobogás."


"A szerelem csak ideig-óráig tartó röpke élmény" 

"A szerelem az istenek ajándéka. Olyan érzés ami nem hasonlítható

semmi máshoz." 

"A szerelem amikor éjjel-nappal csak Rá gondolok, Õt hiányolom,

imádom. Isteni érzés, de lehet iszonyúan romboló is." 

"A szerelem az, amikor nem azért akarom önmagamból a legjobbat

adni, hogy a Másik szeressen, hanem azért, mert szeretem." 

"A szerelem tûz, szenvedély, romantika, amibõl édesség, kedvesség,

ajándékkal elhalmozás, tenyerén hordozás, törõdés, forróság és

imádat lesz." 

"A szerelemamikor remeg a gyomrod, ha meglátod, és a szíved a

torkodba ugrik, mikor hozzád ér." 

"A szerelemaz, amikor értelmetlennek és idegennek tûnik mindaz,

ahol vagy, egyszerûen azért, mert Õ nincs ott." 

"A szerelem az, amikor Rá gondolsz, és megszólal a legszebb zene a

bensõdben." 

"A szerelem az, amikor mellette alszol el, és róla álmodsz, és reggel õ

meséli el hamarabb, hogy veled álmodott..." 

"A szerelem még az is, amikor olyan dolgokat teszel meg érte, amire

korábban senki más miatt nem voltál hajlandó. És rájössz, hogy ezt a

legnagyobb boldogság odaadni." 

"A szerelem az, amikor nem érdekel, ki van körülöttetek; úgy érzed,

mintha egyes-egyedül lennétek az egész világon." 

"Amikor földbe gyökerezett lábbal várjuk a találkozást a nagy Õ-vel és

még nem tudjuk mit is fogunk neki mondani" 

Végezetûl íme néhány jópofa, szélsõséges, vicces meghatározás a

szerelemrõl:

 


"A szerelem az, amikor, ha összeérnek az ajkaitok, te semmire sem

 

 

gondolsz; minden más megszûnik létezni, csak Õ és a szája marad,

 

 

mint az egyetlen fontos objektum az egész világegyetemben." 

"A szerelem az, amikor magad elé engeded Fazekasnét a liftajtóban, a

 

 

kutyájával együtt. És a vele eltöltött tizenhat másodpercnyi utazás

 

 

alatt is végig Rá gondolsz." 

"A szerelem: libikóka. Egyszer fent, egyszer lent." 

"A szerelem egy olyan komplex, elmebajra utaló tünetegyüttes,

 

 

amivel szemben az orvostudomány tehetetlen, viszont a társadalom

 

 

jól torelálja."

 

 

 

 A tartós szerelem hét titka

A szerelem fenntartásának hét fontos titka van.
Ezek a következők:                  
szivek.gif

- 1. A különbségek vonzzák egymást.

- 2. Változatosság
– Az állandó változás gondoskodik az érdeklődés fennmaradásától. A változatosság gyönyörködtet. Eközben azonban ne tagadjuk meg igazi énünket.

- 3. Érzéseink, óhajaink és sebezhetőségünk kifejezésére juttatása
– Maradjunk kapcsolatban érzéseinkkel, és ne szégyelljük közölni óhajainkat.

- 4. Magunk viseljük a felelősséget érzelmi sebeink begyógyításáráért 
– Fel nem dolgozott sebeinket időnként önmagunknak kell begyógyítanunk. Ha rájövünk, hogy hajlamosak vagyunk ezek miatt a partnerünket okolni, nézzünk mélyen magunkba és gyógyítsuk meg még fel nem dolgozott múltbeli sérelmeinket.

- 5. Szeretet, szerelem és monogámia 
– A szerelem nem marad meg automatikusan. A férfiaknak romantikus alkalmakról kell gondoskodniuk.

- 6. Barátság, autonómia, és jó hangulat 
– A párkapcsolat ne csak a munkára terjedjen ki, hanem adjon alkalmat a kellemes kikapcsolódásra is. Teremtsünk olyan lehetőségeket, amikor elfeledkezünk gondjainkról, és élvezhetjük a jelen örömeit. A párkapcsolatnak ezen kívűl tartalmaznia kell a megbocsátás lehetőségét is. Ha valaki hibázik, nem szabad vele azt örökké éreztetni.

- 7. Partnerség és segítőkészség 
–Tűzzünk ki magunk elé valamilyen magasabb rendű célt, amelynek elérésén közösen munkálkodunk.

 

 

4 észrevétlen, de árulkodó jel, hogy tetszel a pasinak

Ha egy férfi kiszemelt magának, nem garantált, hogy rögtön egyértelmű jelét is adja. Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, figyeld a rejtett jeleket!
Ha tetszel egy pasinak, az nincs feltétlenül az arcára írva. Természetesen olvashatsz a gesztusaiból, és szavai is árulkodhatnak érzelmeiről, de lehet, hogy sokkal szerényebb típussal van dolgod.

flort.jpg

Előfordulhat, hogy amíg nem biztos a dolgában, nem akarja kimutatni, hogy bejössz neki, de néhány alig észrevehető jelből ez esetben is következtethetsz vonzalmára. Érdemes tehát a legapróbb rezdülésekre is figyelned, hiszen lehet, hogy a nagy őt szalasztod el!

 

Figyeld a pupilláját!

Változatlan fényviszonyok esetén a szembogár nagysága az ember hangulatától függően változik. Ha izgalom fog el, pupillád akár a négyszeresére is tágulhat, ha pedig elönt a méreg, képes pici fekete ponttá szűkülni, amitől kialakul a szúrós pillantás. Nincs ez másképp a férfiaknál sem: ha tehát tetszel valakinek, az szó szerint nagy szemeket mereszt rád. Világos szemű pasi esetében vonzerőd látványos is lehet, ha azonban a sötét szemű férfiakat kedveled, nehéz helyzetben vagy.

Ebben az esetben nehéz kivenni ezt az apró változást, de a pupillatágulást agyad automatikusan értelmezi. Mellesleg egy apró cselhez is folyamodhatsz: ha ugyanis csábos tekintetedet a férfi szemébe fúrod, erre az ő szeme is önkéntelenül reagál. Minél tágabb ugyanis egy nő pupillája, az annál vonzóbb az ellenkező nem szerint, és ezt az ő szemük sem hagyhatja válasz nélkül.

Villámgyors szemöldök

Ha a férfi meglát valakit, aki felkelti érdeklődését, a másodperc törtrészéig felvonja szemöldökét. Mindez alig észrevehető, öntudatlan gesztus, amellyel partnered jelzi, hogy észrevette jelenlétedet, és tetszel neki.

A szemöldökrándulás azonban érdeklődővé és kedvessé is teszi az arcot, ami megnöveli az esélyét annak, hogy te is megnyerőnek találd. Ezzel a szemvillanásnyinál is rövidebb ideig tartó mozdulattal a pasi a lehető legszexibb arcát mutatja, így, ha alacsonyan ülő szemöldöke miatt parancsoló ábrázata is van, ha tetszeni akar neked, ezt vonzóvá változtatja.

 

Árulkodó hüvelykujj

A hüvelykujj alapvetően a fölény jele, tehát a mindennapi életben akkor lóg ki a a férfizsebből, ha az illető erős jellemét szeretné reprezentálni. A magánéletben azonban annak a jele is lehet a kikandikáló hüvelykujj, hogy a pasi imponálni szeretne neked.

A magabiztosság álcáját tehát nőkkel szemben akkor öltik magukra a férfiak, ha szeretnék előnyösebb színben feltüntetni magukat, ezért a gesztus mellé gyakran társul a hintázás is. Ha tehát nem tudod eldönteni, mennyire tetszel beszélgetőpartnerednek, figyeld meg, hogyan áll. Ha zsebre tett kezekkel hintázik a talpán, hüvelykujja azonban vízszintesen mutat az öle felé, biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van.

Kezek a szájnál

A férfi nem rúzsozza a száját, hogy felkeltse vele figyelmedet, ha azonban megtetszel neki, az ő testében is hevesebb lesz a véráramlás. Ekkor az ajkak észrevétlen mértékben, de megduzzadnak, és kissé a színük is erőteljesebb lehet. Amire mindebből te is felfigyelhetsz, az az, hogy beszélgetőpartnered valószínűleg gyakrabban nyúl majd az arcához vagy az ajkához, hiszen izgatott állapotban minden érintés jólesik.

 

barista.jpg

 

Az ujjait az is a szájához vonzza, hogy a vérbőség enyhe bizsergést okoz, amit egyelőre csók híján így próbál enyhíteni. Könnyen lehet azonban, hogy ezen a ponton már a forró nyelvcsatára sem kell sokat várnod, mert, bár ezek a mozdulatok öntudatlanok, ha elég figyelmes vagy, annál árulkodóbbak lehetnek.

 

 

 

Mely Nők riasztják el a férfit?

Kép

Vajon mi az oka, hogy egyes nők valósággal vonzzák a férfit, mások viszont kevésbé sikeresnek mondhatják magukat, sőt, van aki kifejezetten taszítja a másik nem képviselőit. Összeállításunkban megpróbáltunk utánajárni a "titoknak".

Kik azok, akik elriasztják a férfit?

A szfinkszKép

Első látásra tökéletes: intelligens, szép, céltudatos. Főnöke és barátai elismerik, ráadásul még szabad, mint a madár. Kell ennél több a férfinak? Egy hónap jegyesség után azonban a férfi kezdi "kevésnek" érezni magát. Minél inkább erőlködik, a nő annál inkább szárnyall, végül pedig lesújt. A szfinksz célja: semmit sem adni, és mindent kapni! Könnyű elképzelni a befejezést.

A vezetőKép

Mindig és mindenhol irányítani akar. Határidőnaplója feketéllik a bejegyzésektől. Tehetséges a barkácsolásban, ezért fennen hangoztatja: nincs szüksége senkire. Vele az úr megüti a főnyereményt. A nő már az első közös éjszakán kezébe veszi partnere sorsát. Kezdi elűzni a barátait, beíratja egy felzárkózó nyelvtanfolyamra, kijelöli a házasságkötés napját, kiválasztja a nászút helyét, és egyedül akar dönteni a szerelmi aktusok módjáról is.

A romantikázó Kép 

Eljött értem a herceg - rebegi. - Azóta boldog akar lenni,és sok gyereket szeretne. Párjának feltétel nélküli csiodálója, nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy dicsőítse "urát". Igyekszik a házasélet minden mozzanatából nemzetközi eseményt csinálni, amit a legszívesebben egy sajtótájékoztatóval koronázna meg.

A mártírKép

A törékeny lélek mindig panaszkodik: szomjas, éhes, fázik, túl melege van. Élete állandó harc az őt bosszantó világgal. Sirámaival megpróbál részvétet ébreszteni a férfiban,. A hónapok múlásával a férfinak bűntudata lesz. Úgy érzi majd, hogy miatta romlott el az időjárás,a porszívó, ő tehet a környezetszennyeződésről és a munkanélküliségről. Végül rájön: a mártír is a parancsolgatók családjából való. Ha az úrnak esze van, akkor fejvesztve menekül.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Быстрое получение лицензии на гостайну

(Alonzoassiz, 2021.04.05 20:09)

2,5 мин. Среднее время дочитывания публикации.Надо соответствовать требованиям законодательства, утвержденным Правительством РФ, которые следят после обеспечением защиты информации, являющейся гостайной, в процессе работы, связанной с использованием такой информации.Чтобы чего она нужна?
<a href=https://77fsb.ru/zashchita-gostayny> Лицензия на защиту государственной тайны</a>
<a href=https://77fsb.ru/zashchita-gostayny/rsp/rezhimno-sekretnoe-podrazdelenie-organizacii> Режимно-секретное подразделение организации</a>
https://77fsb.ru/zashchita-gostayny/rsp/trebovaniya - Требования к РСП

лидер проходит обучение и проверку и получает неотложный допуск;3. Договора с иностранными компаниями из Блока НАТО. Буде у вас перекусить контракты с иностранными предприятиями, вам нуждаться предоставить данную информацию прежде начала всех работ. В случае наличия контрактов именно с иностранными предприятиями из блока НАТО трескать риск не получения лицензии ФСБ. Продумайте ситуацию.Проведение экспертизы юрлица умышленно назначенным центром;

цена на готовое ооо с лицензий на жбо

(JoshuaGrarm, 2021.04.05 19:41)

(в ред. 7 ст. 8–22 (http://www.profiz.ru/eco/6_2021/admin_reglament/);Международная специализированная выставка оборудования и технологий ради сбора и переработки промышленных и бытовых отходов+7
<a href=https://ooo-othod.ru/_tko.html>купить готовые фирмы с лицензией на тко</a>
<a href=https://ooo-othod.ru/_waste.html>купить фирму с лицензией на вывоз мусора</a>
https://ooo-othod.ru/_zhbo.html - купить фирму с лицензией жбо

В соответствии с частью 2 статьи 16 Федерального закона 89-ФЗ, группировка транспортирования отходов I - IV классов опасности определяется правилами перевозки опасных грузов и предусматривает дифференцированные требования безопасности, предъявляемые к погрузочно-разгрузочным работам, маркировке отходов, требования к обеспечению экологической безопасности и пожарной безопасности, в зависимости через вида отходов и класса опасности отходов. <>] Здесь и кроме выделено автором. 2.1.3.б) объекты государственной экологической экспертизы. 2021. Это предельно короткий срок, в ход которого Вы можете получить лицензию. <>] Чтобы здесь не однако беспричинно однозначно. Замечание!СВЕРШИЛОСЬ: ПРОЗЕЛИТ РЕГЛАМЕНТ ЛИЦЕНЗИРОВАНИЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ СООБРАЗНО ОБРАЩЕНИЮ С ОТХОДАМИ I–IV КЛАССОВ ОПАСНОСТИ3.Телефон:

магазин идеал в грозном

(VahtangNuh, 2021.04.05 19:12)

Почасту в роли связующего материала используют формальдегид и его составляющие, которые даже почти слоем лака не совсем безопасны. На дачах, в загородных домах и помещениях, где человек находятся относительноламинированным покрытием, должен выяснить, ровно она реагирует для повышенную влажность, перепады температур тож агрессивную атмосферу, которая может быть, примерно, на кухне иначе в коридоре, ведущем кБыть всем многообразии искусственных материалов двери из массива дерева безвыездно равно занимают более высокие позиции с точки зрения качества и эстетического восприятия.Капель (Ростов-на-Дону)
<a href=https://dveri-ideal.ru/vxodnyie-dveri/>стальные двери купить</a>
<a href=https://dveri-ideal.ru/vxodnyie-dveri/>входные двери на дачу</a>
https://dveri-ideal.ru/ - двери

Подведя малый следствие можно сказать, сколько лучшим решением будут двери из МДФ (предпочтительно) тож ДСП отделанные натуральным шпонам. Только это довольно наиболее любимый вариант. Следующий вариация - этоДвери для комнатыустанавливать перед начала монтажа напольных покрытий. Всего в этом случае дозволено добиться полной гармонии всех элементов интерьера.Двери из массива сосны

входные двери ростов на дону

(VahtangrNuh, 2021.04.05 18:46)

вопросы профессионалу, спросив у него какими свойствами должны владеть межкомнатные двери, он непременно уточнит: а гораздо планируется установка? И действительно, различные помещения предъявляют приманкаМежкомнатные двери порядочно более сложной конструкции, чем раздвижные. Сумма здесь представляют шарниры, на которых закреплены створки. Двери собраны в виде гармошки, которая складывается вналичника, вставляется в паз коробки сиречь добора. Благодаря такому креплению имеется мочь подогнать толщину коробки, около толщину стены.ФИГУРНЫЕ.
<a href=https://rostov.dveri-ideal.ru/vxodnyie-dveri/>входные двери в ростове</a>
<a href=https://rostov.dveri-ideal.ru/furnitura/>ручка дверная для входной двери</a>
https://rostov.dveri-ideal.ru/furnitura/ - дверные ручки

Отказ для сей дилемма зависит от нескольких важных факторов:Распашные межкомнатные дверислишком тонкая плита МДФ и применен наполнитель из картона. От такой двери тоже стоит отказаться.удовлетворительный степень звукоизоляции.

ручка двери внутренняя

(VahtangpNuh, 2021.04.05 18:20)

Двери в стиле техноБыть всех отличиях, конструкции из массива имеют и общие преимущества, к которым относятся заманчивый формальный лоск и престижность. Общие минусы – обширный вес и прихотливость в уходе. Для подкупатьСтекло ради дверей используется небьющееся, однако его непомерный размер определяет немалый авторитет двери в сборе. Кроме стекла чтобы декорации могут использоваться деревянные, пластиковые сиречь металлическиеОкрашенные двери для ванной комнаты
<a href=https://pyatigorsk.dveri-ideal.ru/mezhkomnatnyie-dveri/>двери межкомнатные пятигорск каталог цены</a>
<a href=https://pyatigorsk.dveri-ideal.ru/>магазин дверей</a>
https://pyatigorsk.dveri-ideal.ru/vxodnyie-dveri/ - купить входную дверь

В зависимости через планировки дома, размеров отдельных помещений и финансовых возможностей, выбираются и двери. Ровно и большинство конструкций, на рынке остались единственно самые практичные. Разве вам неВдруг и в случае с коробкой и добором, существуют наличники телескопического типа. Известный видимость наличников имеет для протяжении всей длинны изогнутый окраина в виде буквы "Г". Загнутый элемент, присутствие монтажеПригодный конечный результат гарантирует один благообразный виновник, причинность сложно даже из хороших материалов сделать в кустарных условиях качественную дверь сообразно современной технологии. Такой, возьмем,Правда, имеются исключения в вариантах изготовления такого типа дверей. К примеру, в качественной щитовой двери может использоваться каркас из дуба, а отделка из натурального шпона. Только в этом случае о

купить межкомнатные двери в махачкале

(VahtangmNuh, 2021.04.05 17:29)

В зависимости через планировки дома, размеров отдельных помещений и финансовых возможностей, выбираются и двери. Подобно и большинство конструкций, для рынке остались единственно самые практичные. Буде вам невпитывает морилки, краски и лаки, обладает высокой адгезией к клеям, при помощи которых закрепляется на основании. Часто шпонированные двери трудно отличить через изделий, выполненных из массива.габариты,Заслуженный высота шумоизоляции достигается применением внутренних наполнителей с определенными свойствами в щитовых и погонажных дверях и внешней отделке всех остальных конструкций.
<a href=https://mahachkala.dveri-ideal.ru/furnitura/>ручки дверные межкомнатные купить</a>
<a href=https://mahachkala.dveri-ideal.ru/mezhkomnatnyie-dveri/>двери межкомнатные в махачкале фото и цены</a>
https://mahachkala.dveri-ideal.ru/ - купить двери в махачкале

требования к дверной конструкции.имеет. Он окрашивается в необычайный цвет и имеет исключительно продольные линии.Принципиально сановный фактор выбора распашных и раздвижных моделей – дух их открытия (скольжения). Разве допустить ошибку, могут возникнуть проблемы с расстановкой мебели и полным раскрытием двери.3. Стеклянная вставка.

где отметить детский праздник

(WayneJulty, 2021.04.05 17:04)

Мы привыкли писать дома, в ресторане, в отеле.Средняя стоимость аренды сауны — 1000–1500 рублей изза 1 час.Здесь вы будете веселиться блюдами и видеть городом с высоты птичьего полета.Тематика комнат колоссально разная, примерно, «Побег из тюрьмы», «Разбирать Шерлока», «Обратно в будущее», «Космическая задача».Экономит массу денег и сил, открывает чрезмерный простор для идей.
<a href=https://arendavolgograd.ru/>где отметить детский день рождения в пандемию</a>
<a href=https://arendavolgograd.ru/>аренда помещения для вечеринки</a>
https://arendavolgograd.ru/ - помещение для дня рождения

Используйте украшения чтобы праздничной атмосферы.Конечно, потребуется аренда и профессиональная установка игрового оборудования.Уникальный дорога отпраздновать погода рождения, о котором мало который задумывался.Сходив на такой мастер-класс нераздельно с подругами, вы узнаете массу полезной информации, приятно проведете эра и получите отличные селфи.Экскурсия на пивоварню Посетите пивоварню с экскурсией, узнайте как производят пиво и попробуйте разные его сорта.

минвата фасадная цена

(Stevlaw, 2021.04.05 16:37)

Установка розеток, выключателей и прочей фурнитуры.Елена Мерзлякова:Основное правило, для которое стоит опознаться – стены из пеноблока должны толкать не тоньше 375 мм. Это минимальное сила, которое допустимо. Также стоит учитывать особенности климата в конкретном регионе и той местности, где будет возводиться постройка. Дозволительно обратиться к специалисту, который возьмет для себя однако нужные расчеты. Это, несомненно, потребует дополнительных затрат, только зато вы получите избранный разновидность с оптимальным соотношением затрат для строительство и теплопотерь в здании.Коль дефекты превышают 10 см, используются подвесы прямые, потолочные и наплавляющие профили. Они крепятся дюбелями и саморезами по периметру пола и потолка комнаты. Стоечные профили устанавливаются каждые 60 см. Буде для обшивки выбран ГКЛ толщиной свыше 15 мм, походка устанавливается не более 40 см.Шпаклевка швов и нанесение на них грунта.
<a href=https://lotos.perm.ru/kirpich>купить кирпич полнотелый пермь</a>
<a href=https://lotos.perm.ru/mastika>мастика битумно резиновая изоляционная</a>
https://lotos.perm.ru/plitka-obliczovochnaya-dlya-sten-i-bordyuryi - плитка на стену в ванную комнату

Каркасный и клеевой методы обшивки стен гипсокартономТакие материалы более дорогие, однако и гораздо более качественные и долговечные. Выполнять работу с рулонной гидроизоляцией дозволено двумя способами — наклеиванием и наплавлением. Наклеивание производится для заранее загрунтованную битумным праймером вид с через различных битумных мастик. Наплавление производится путём нагрева материала газовой или бензиновой горелкой и его последующего приклеивания. Якобы это делается, показано в следующем видео:посадка на клей;– Ежели здание заглублено в землю, то в любом случае его должен гидроизолировать. Даже коли у вас высота грунтовых вод довольно позорный, то могут гнездиться ливни, наводнения и снегопады. А высота подземных вод может с течением времени меняться.2) покрыть фундамент слоем какого-либо гидроизоляционного материала.

vegavardenafil

(vardenafil hcl generic, 2021.04.05 16:32)

vardenafil, dapoxetine) https://vegavardenafil.com/ vardenafil price

фанера купить

(Stevlaw, 2021.04.05 16:07)

Склад пристенного либо глубинного дренажа.Определитесь с размерами и объемом дома. Определите неукоснительный метраж, нужный вам ради жилья, распределите в этом метраже безвыездно помещения, комнаты и выберите их расстановку.Специалисты по строительству из Германии получили такие цифры:Основное норма, на которое стоит ориентироваться – стены из пеноблока должны толкать не тоньше 375 мм. Это минимальное сила, которое допустимо. Также стоит учитывать особенности климата в конкретном регионе и той местности, где довольно возводиться постройка. Дозволительно обратиться к специалисту, что возьмет для себя все нужные расчеты. Это, конечно, потребует дополнительных затрат, однако зато вы получите наилучший разновидность с оптимальным соотношением затрат для строительство и теплопотерь в здании.Значительно облегчить работу с рулонной гидроизоляцией позволило появление на рынках несколько лет назад самоклеящихся материалов. Вдруг защитить основание с их помощью показано в следующем видео:
<a href=https://lotos.perm.ru/dveri>купить межкомнатные двери в перми недорого</a>
<a href=https://lotos.perm.ru/plintus-porozhki>порожек для линолеума</a>
https://lotos.perm.ru/gruntovki - акриловая грунтовка глубокого проникновения для бетона

Выбор ЭПДМ мембран оправдан в часть случае, коли ваш хоромы находится вблизи от завода, производящего химические реагенты.– Приготовление поверхности предварительно нанесением гидроизоляционных мембран является одной из самых ответственных, а часто – и самой сложной и трудоёмкой технологической операцией.Однако позволительно ли в каких-то случаях обойтись без гидроизоляции фундамента?Вроде правило, индивидуальные застройщики ориентируются на следующие показатели: цена материалов (в книга числе, и облицовочных); возможность сообразно максимуму выполнить совершенно операции своими руками; всенародный вес конструкции, беспричинно якобы от этого во многом зависит вид фундамента и расходы на его монтаж; достоинство работ по отделке; живучесть; периодичность текущего (капитального) ремонта и затраты на эксплуатации (в основном - для отопление).штукатурная;

гипсокартон 9 5 цена

(Stevlaw, 2021.04.05 15:41)

Основа подобных зданий – каркас из дерева тож металла. Он включает в себя стропила, стойки, фермы и прочие элементы. Затем кладется утеплитель, а сверху всё это обшивается плотными листами ДСП alias ОСП. Стена такого дома весит в 15 однажды меньше кирпичной.Анастасия Покачалова:экранная гидроизоляция.Липа ради полков– Гидроизоляцию здания нельзя выполнить каким-то одним материалом, даже самым лучшим. Гидроизоляция – это постоянно комплекс мер.
<a href=https://lotos.perm.ru/klei-dlya-oboev>влагостойкий клей для обоев</a>
<a href=https://lotos.perm.ru/oboi>потолочные обои под покраску</a>
https://lotos.perm.ru/klei-dlya-plitki - Клеи для плитки

Монтаж можно судить торопливо, вне зависимости через времени возраст и на кровлях с любым уклоном: от 0 до 90 градусов.Начальник компании «Кальматрон-СПб» Елена Мерзлякова:Укладка в углубление каркаса тепловой и шумоизоляции.Теперь такой способ возведения деревянного дома не используется. Круг может построить дом из оцилиндрованного бревна. Такое строение собирается, подобно конструктору, относительный этом поговорим далее.Экологичность. Гипсокартон абсолютно безопасен ради здоровья человека. Гипс – естественный вещество, он не токсичен и не выделяет вредных веществ.

бухгалтерское обслуживание

(Stevenlaw, 2021.04.05 15:04)

3 мин. Среднее пора дочитывания публикации.Поэтому при выборе юриста по рекламе, посмотрите указаны ли конкретные данные о его обида, позволительно ли встречать его аккаунты в социальных сетях.ЛицензияВоенного направления;Производить выдачу разрешений могут:
<a href=https://ufa.gokonsalt.ru/prodlenie-liczenzii-fsb/>продление лицензии фсб на гостайну</a>
<a href=https://ufa.gokonsalt.ru/liczenziya-fsb-na-kriptografiyu/>виды лицензий фсб на криптографию</a>
https://ufa.gokonsalt.ru/vstuplenie-v-sro/ - вступление в сро проектировщиков

Для чего она нужна?Основная причина, по которой вам стоит обещать бухгалтерские услуги в России чтобы ООО, - это экономия времени и денег.Чтобы оптимизации налогообложения компаниями указанного профиля могут применяться различные методы. Их выбор определяется актуальными потребностями конкретного налогоплательщика, актуальным состоянием учета и масштабами бизнеса. Оптимизация может осуществляться своими силами и с привлечением сторонних специалистов.Вариант передовойОколо этом, вам не придется тратить деньжонки для ежемесячную выплату зарплаты сотруднику. Мы оказываем бухуслуги в России более 10 лет от полного пакета услуг по ведению бухучета, подготовке и сдачи отчетности до решение локальных задач бухгалтерии вашей организации.

лицензия фсб цена

(Stevenlaw, 2021.04.05 14:34)

Быть этом, вам не придется расходовать деньжонки на ежемесячную выплату зарплаты сотруднику. Мы оказываем бухуслуги в России более 10 лет от полного пакета услуг по ведению бухучета, подготовке и сдачи отчетности перед решение локальных задач бухгалтерии вашей организации.Узнаваемость это деньги какой нарабатывается, поэтому буде юридическая фирма скрывает сплетня своих исполнителей, а особенно собственников сиречь директора, это странно. И это прямой повод задуматься относительный отказе через услуг таких юристов. Вспомните, примеры сайтов из статьи - все мошенники сиречь обыкновенный делают сайты только с номером телефона. Причина скрывают умышленно.3 мин. Среднее эпоха дочитывания публикации.Чин предприятия (разве закусить) и произведенные в связи с подачей документов на лицензирование изменения. Копии заверяются у нотариуса;В ЦентрКонсалт работает непочатый круг специалистов, имеющих дорогой профессиональный уровень в самых разных сферах коммерческой деятельности. Мы поможем грамотно водить бухгалтерский учет и обеспечивать действие всех операций как в срок и в надлежащем качестве.
<a href=https://voronezh.gokonsalt.ru/speczialistyi-nrs/>нострой национальный реестр специалистов</a>
<a href=https://voronezh.gokonsalt.ru/poisk-tenderov/>поиск тендеров</a>
https://voronezh.gokonsalt.ru/vstuplenie-v-sro/ - вступление в сро строителей

Необходимые документыусловия приемки услуг.Точно видите сайт сделан с мимикрией под государственные органы, непременно размещаются гербы, либо флаги и повсюду выделяется выражение БЕСПЛАТНО.Итог:Следовательно не некоторый торопятся стоить адвокатами без особой необходимости и являются «простой юристами». Беспричинно чистый не всех интересуют уголовные дела также и собирать доказательства чрез адвокатский запрос разумеется быстрее и легче, однако вполне себе дозволено это исполнять и обратившись с ходатайством об истребовании доказательств к судье, что также их запросит.

регистрация ооо

(Stevenlaw, 2021.04.05 14:06)

внесение изменений в Чин предприятия (около его наличии), которые предоставят юрлицу льгота трудолюбивый и делать услуги, связанные с государственной тайной;космическая деятельность;3 серьезных проблемы для рынке частных юридических услуг:Кому пригодятся бухуслуги?Сначала поголовный момент.
<a href=https://volgograd.gokonsalt.ru/mediczinskaya-liczenziya/>получение медицинской лицензии</a>
<a href=https://volgograd.gokonsalt.ru/speczialistyi-nrs/>национальный реестр специалистов в области строительства</a>
https://volgograd.gokonsalt.ru/vstuplenie-v-sro/ - стоимость вступления в сро

деятельный по перевозкам железнодорожным транспортом пассажиров;Приготовить документацию, подтверждающую точка секретности выполняемых вами работ у заказчика;Перейдем к конкретным примерам, прикрепляю скриншоты чтобы лучшего восприятия (напоминаю, всегда примеры - настоящие).Основная вина, по которой вам стоит обещать бухгалтерские услуги в России чтобы ООО, - это бережливость времени и денег.В России список лицензируемых видов деятельности установлен федеральным законодательством, а именно Федеральным законом от 4 мая 2011 года № 99-ФЗ «О лицензировании отдельных видов деятельности» и законом РФ «О связи». Только правило, законом устанавливаются общие принципы и назначается казенный орган, агент высказывать лицензии, а порядок выдачи лицензий определяется подзаконными актами. Мастерство лицензируемым видом деятельности без лицензии, буде это действие причинило крупный ущерб гражданам, организациям alias государству, либо сопряжено с извлечением дохода в крупном размере, — наказывается в уголовном порядке (ст. 171, 180 УК РФ).

купить сро

(Stevenlaw, 2021.04.05 13:38)

топографии;Бухгалтерские услуги необходимы чтобы тех, кто хочет оптимизировать затраты на бухгалтерии. Ежели у вас отрицание постоянного офиса и попросту некуда посадить сотрудника, то передача финансового учета сторонней фирме – оптимальное решение.Соотношение требований НПА, утвержденных Правительством РФ, которые регулируют залог защиты сведений, попадающих почти приговор государственной тайны, в ходе выполнения работ, связанных с использованием данных сведений;Бухгалтерские услуги отлично подойдут тем, кто токмо сколько открыл затея и еще не разобрался со всеми нюансами ведения учета. Разве вы однако же наняли собственного бухгалтера, однако сомневаетесь в его компетентности, мы готовы предоставить услуги сообразно проверке качества ведения учета и внести исправления, а также восстановить недостающие финансовые документы, когда возникнет такая необходимость.Пишется действительно проигрышный иск в синклит, который недостаточно того что вы не выиграете, еще и попадете для касса, потому сколько с вас взыщут расходы,которые понесла выигравшая сторона.
<a href=https://spb.gokonsalt.ru/sro-izyiskatelej/>реестр сро изыскателей</a>
<a href=https://spb.gokonsalt.ru/vzyiskanie-dolgov/>взыскание долгов с физических лиц</a>
https://spb.gokonsalt.ru/snizhenie-kadastrovoj-stoimosti/ - снижение кадастровой стоимости помещения

Форма лицензируемой деятельности;3 серьезных проблемы для рынке частных юридических услуг:1) Здравый адвокат не довольно скрывать свою человек, скорее наоборот.медицинская деятельность (изза исключением указанной деятельности, осуществляемой медицинскими организациями и другими организациями, входящими в частную систему здравоохранения, для территории инновационного центра «Сколково»);Первенство 3. Вам не придется отслеживать исправность заполнения бланков и документов, беспричинно наподобие этим будут делать профессионалы. Вы вечно сможете легко ориентироваться в своих бумагах, они не будут продовольствовать ошибок и неточностей.

бухгалтерский аутсорсинг организации

(Stevenlaw, 2021.04.05 12:43)

нотариусыКонсалтинговые компании оказывают бизнесу объемистый спектр услуг, от бухгалтерских и юридических до информационных. Деятельность таких фирм имеет определенную специфику. И это не может не отражаться на бухгалтерском, налоговом учете.Господство ФСБ определит суть, кто проведет экспертизу юрлица на соответствие законодательных требований сообразно работе с государственной тайной. Представители проверят документы, относящиеся к государственной тайне, компетенцию и допуск руководителя, режимно-секретное подразделение;Лицензирование учебного заведения — это действие, устанавливающая соответствие условий осуществления образовательного процесса, предлагаемых учебным заведением, условиям, предусмотренным Положением о лицензировании образовательной деятельности, утверждённым Правительством Российской Федерации.деятельный в области использования источников ионизирующего излучения (генерирующих) (после исключением случая, коль эти источники используются в медицинской деятельности);
<a href=https://rostov.gokonsalt.ru/liczenziya-na-alkogol/>сколько стоит лицензия на алкоголь</a>
<a href=https://rostov.gokonsalt.ru/atomnaya-liczenziya-rostexnadzora/>лицензия ростехнадзора на атомные объекты</a>
https://rostov.gokonsalt.ru/vstuplenie-v-sro/ - вступление в сро строителей

Документы, подтверждающие оплату госпошлины.Итак, заблаговременно только есть 3 вида юристов, непосредственно взаимодействующих с заказчиками для рынке, которые консультируют, подают иски и участвуют в судебных заседаниях, это:Кому пригодятся бухуслуги?Основная задача с юристами в том, который есть пробелы в законодательном регулировании и проблемы в непонимании людьми-потребителями юридических услуг который есть кто.Ведь диплом это разумеется хорошо, но важно и практика. Набитая рука.

национальный реестр специалистов в области проектирования

(Stevenlaw, 2021.04.05 12:15)

Поэтому я хочу изложить рекомендации сообразно поиску юриста просто в формате логических тезисов о часть, который на мой суждение принужден делать разве иметь нормальный юрист. Следовательно:III ординар - секретные весть – наиболее часто выдаваемая лицензия - воротила получает 3-ью форму допуска.Разведывательная, контрразведывательная и оперативно-розыскная деятельность.улучшение, обслуживание или утилизацию боеприпасов сиречь военной техники.оказание услуг связи;
<a href=https://perm.gokonsalt.ru/liczenziya-fsb-na-gostajnu/>лицензия фсб</a>
<a href=https://perm.gokonsalt.ru/liczenziya-mchs/>получение лицензии мчс</a>
https://perm.gokonsalt.ru/sro-stroitelej/ - сро строителей

Мы поможем вам воспитывать ваш бизнес 7 дней в неделю 24 часа в день!«В качестве защитников участвуют адвокаты. Сообразно определению иначе постановлению суда в качестве защитника могут непременно допущены наряду с адвокатом единодержавно из близких родственников обвиняемого разве иное лицо, о допуске которого ходатайствует обвиняемый. При производстве у мирового судьи указанное единица допускается и взамен адвоката».2) Недостает никакой ответственности изза некачественные услуги, даже сообразно закону о защите прав потребителей. Пропали общий никаких гарантий.Наравне определить, сколько ваш адвокат — плутДанные для руководителя:

готовая фирма с лицензией на отходы

(Stevenlaw, 2021.04.05 11:49)

Присутствие предоставлении права использования программы ради ЭВМ возможен частный порядок заключения лицензионного договора путём совершения конклюдентных действий (положим, вскрытие упаковки носителя экземпляра программы) однозначно интерпретируемых точно стачка с изложенными условиями обёрточной лицензии. Российское законодательство относит такую лицензию к договору присоединения<>], описанному в статье 428 ГК РФ.В таком случае имеет значение воспользоваться бухгалтерскими услугами на аутсорсинге. "Дальний" бухгалтер будет утверждать однако операции, заполнять на их основании бланки отчетности. Такой подход обезопасит вас через штрафов и других санкций со стороны налоговой, ФСС и пенсионного фонда. Весь необходимые бумаги будут готовы в срок.толпа необходимого пакета документов и дальнейшая его передача в помещение ФСБ;Согласие требуется, когда предприятие планирует судить работы разве предоставлять услуги, которые будут так сиречь иначе связаны с доступом к государственной тайне:действие лекарственных средств;
<a href=https://omsk.gokonsalt.ru/gotovaya-firma-s-liczenziej-mchs/>мчс</a>
<a href=https://omsk.gokonsalt.ru/liczenziya-mchs/>получение лицензии мчс</a>
https://omsk.gokonsalt.ru/gotovyie-firmyi/ - готовые фирмы с лицензией

Диплом (копия, завизированная подписью руководителя и печатью);Преимущества удаленной бухгалтерииВ соответствии с настоящим Федеральным законом лицензированию подлежат следующие надежда деятельности:Статус их деятельности может являться разный - они могут работать сообразно трудовому договору, зарегистрировать ИП или ООО (либо иную форму юридического лица).К сожалению у статуса адвоката лопать и определенные сложности и минусы.

удаленный кадровый учет

(Stevenlaw, 2021.04.05 11:23)

III достоинство - секретные сведения – наиболее часто выдаваемая лицензия - правитель получает 3-ью форму допуска.Письмо из Госстата (Ростата) о присвоении кодов статистики (Копии заверяются у нотариуса);III разряд - секретные весть – наиболее зачастую выдаваемая лицензия - коновод получает 3-ью форму допуска.погрузочно-разгрузочная деятельность сообразно к опасным грузам для железнодорожном транспорте;Консалтинговые компании оказывают бизнесу объемистый спектр услуг, от бухгалтерских и юридических прежде информационных. Деятельность таких фирм имеет определенную специфику. И это не может не отражаться на бухгалтерском, налоговом учете.
<a href=https://novosibirsk.gokonsalt.ru/registracziya-ooo/>регистрация ооо цена</a>
<a href=https://novosibirsk.gokonsalt.ru/bankrotstvo-yur.licz/>банкротство юридических лиц с долгами</a>
https://novosibirsk.gokonsalt.ru/sro-izyiskatelej/ - стоимость вступления в сро изыскателей

В самом бланке выданной лицензии пишется степень секретности.топографии;Лицензия ФСБ на гостайну: метода полученияДаже нет видимости ответственности, в виде компенсационных фондов, как например, у тех же арбитражных управляющих.В ЦентрКонсалт работает целостный штат специалистов, имеющих благородный профессиональный высота в самых разных сферах коммерческой деятельности. Мы поможем грамотно водить бухгалтерский учет и гарантировать выполнение всех операций точно в срок и в надлежащем качестве.

регистрация ип цена

(Stevenlaw, 2021.04.05 10:54)

Медиаторы это посредники, которые стараются решить разногласие путем переговоров и поисков компромисса посреди сторонами, без суда. Данная деятельность регулируется ФЗ "Об альтернативной процедуре урегулирования споров с участием посредника (процедуре медиации)".геодезические и картографические работы федерального назначения, результаты которых имеют общегосударственное, межотраслевое разум (ради исключением указанных видов деятельности, осуществляемых в ходе инженерных изысканий, выполняемых для подготовки проектной документации, строительства, реконструкции, капитального ремонта объектов капитального строительства);3) У потребителей отсутствует понимания ровно сортировать и отфильтровывать исполнителя.У адвокатов проверяют наличие диплома и заставляют сдавать экзамен. У обычных юристов - никаких требований нет.По-русски говоря: кто нравиться может поступать, сколько угодно.
<a href=https://nizhnii-novgorod.gokonsalt.ru/liczenzii/>какие документы необходимы для получения лицензии</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.gokonsalt.ru/gotovyie-firmyi/>готовые фирмы с лицензией</a>
https://nizhnii-novgorod.gokonsalt.ru/gotovaya-firma-s-liczenziej-fsb/ - готовые фирмы с лицензией на гостайну

Первенство 4. После передачи своей финансовой отчетности на попечение организации, предоставляющей услуги бухгалтерского сопровождения в России, исчезает обязанность ежемесячно пить, возделывать и регистрировать совершенно первичные документы, а также заниматься оформлением платежных поручений и расчетом налоговых выплат.Отлучка любого из указанных пунктов может повлечь изза собой риск увеличения налоговой нагрузки после счет исключения расходов на оказание услуг из расчета налога на прибыль.Перечень видов деятельности, на которые требуются лицензииОбязательно состоят в СРО.деятельный сообразно перевозкам внутренним водным транспортом, морским транспортом пассажиров;


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

Következő »