Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szerelem , a Barátság, vajon mikor mit érzünk?

 

Eljön egy pillanat az életedben, amikor rájössz, hogy ki az, aki igazán számít; hogy ki az, aki sosem számított; ki az, aki többé nem fog és ki az, aki mindig is számítani fog.. ezért ne aggódj azok miatt, akik már a múltad részei: megvan az oka annak, hogy a jövődben ők miért nem szerepelnek.

Amikor az ember találkozik azzal, akinek közelségétől az első pillanattól kezdve hevesebben kezd verni a szíve, akinek a hangja zeneszó a számára, akiért meg tudna halni, s tőle elválni akár csak egyetlen napra is kín, az az igazi szerelem.

Van néhány olyan ember, akikkel nem kell minden nap beszélned, akik ezredszerre is végighallgatják tőled ugyanazt a történetet.. és ha te idiótaként táncolsz, vagy addig nevetsz, amíg már sírnod kell, akkor is azt mondják: igen, ő a legjobb barátom.

Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még "nem ő". Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei. Gyanakvó. Férfi- vagy nőgyűlölő. (...) Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten.

 Egy történetet szeretnék veletek megosztani, ami eléggé szívhez szóló és egyben tanulságos is!

Bár ez leg inkább azoknak az embereknek szól akik házasságban élnek de valami nem tökéletes, illetve azoknak akik a vállást, szakítást tervezik!

Mielőtt bármit is tennél, olvasd el ez a kis történetet!

 

 

Amikor aznap este hazaértem, a feleségem felszolgálta a vacsorát, megfogtam a kezét, és azt mondtam, "szeretnék valamit elmondani". Ő leült és csendben evett. Megint láttam a fájdalmat a szemében.

Hirtelen nem tudtam, hogyan nyissam ki a számat. De muszáj volt vele tudatnom, min gondolkodtam. "El akarok válni", hoztam fel a témát nyugodtan. Nem tűnt idegesnek a szavaim hatására, helyette inkább lágyan megkérdezte, miért?

Kikerültem a kérdést. Ez feldühítette. Félredobta az evőpálcikákat és rám üvöltött, te nem vagy igazi férfi! Azon az éjjelen nem beszéltünk egymással. Ő sírdogált. Tudtam, hogy rá akar jönni, mi történt a házasságunkkal. De nem igazán tudnék neki kielégítő választ adni, én már Jane-t szeretem, nem őt. Nem vagyok már szerelmes belé. Csak sajnáltam!

Mély bűntudattal, felvázoltam egy válási szerződést, amiben az állt, hogy megtarthatja a házat, a kocsit, és a cégem 30 %-át.

Rápillantott, majd darabokra tépte. A nő, aki 10 évet töltött velem az életéből, idegenné vált számomra. Sajnáltam, hogy elvesztegette az idejét, forrásait, energiáját, de nem tudtam visszavonni, amit mondtam, hogy én már Jane-t szeretem. Végre hangosan sírt előttem, ami pontosan az volt, amire számítottam. Hogy sírni láttam egyfajta megkönnyebbülést jelentett számomra. A válás ötlete, ami már hetek óta kínzott, szilárdabbnak és tisztábbnak tűnt most.

Másnap nagyon későn értem haza és láttam, hogy valamit ír az asztalnál. Nem vacsoráztam, hanem egyenesen aludni mentem és nagyon gyorsan elaludtam, mert fáradt voltam a Jane-nel töltött eseménydús nap után.

Amikor felébredtem, még mindig ott ült az asztalnál és írt. Nem érdekelt, úgyhogy megfordultam és aludtam tovább.

Reggel megmutatta a válási feltételeit: semmit nem akar tőlem, hanem 1 hónap felmondási időt kér a válás előtt. Azt kérte, hogy ez alatt a hónap alatt, mindketten tegyünk úgy, mintha normális életet élnénk, amennyire lehetséges. Az indokai egyszerűek voltak: a fiunknak 1 hónapon belül lesz a vizsgája és nem akarja összezavarni a tönkrement házasságunkkal.

Ez számomra elfogadható volt. De volt még valami, megkért, hogy idézzem fel, ahogy az esküvőnk napján a karjaimban bevittem a hálószobába. Arra kért, hogy ez alatt az egy hónap alatt, minden nap, reggelente a karjaimban vigyem ki a hálószobából az ajtó elé. Azt gondoltam, kezd megőrülni. Csak azért, hogy az utolsó napokat elviselhetővé tegyem, beleegyeztem a furcsa kérésébe.

Elmondtam Jane-nek a feleségem válási feltételeit. Ő hangosan nevetett és azt gondolta ez abszurdum. Nem számít milyen trükköt alkalmaz, szembe kell néznie a válással, jegyezte meg gúnyosan.

Semmiféle testi kapcsolatom nem volt a feleségemmel, mióta bejelentettem, hogy el akarok válni. Úgyhogy amikor az első nap kivittem, mindketten olyan sutának tűntünk. A fiunk tapsolt mögöttünk, apu a karjaiban tartja anyut. A szavai fájdalmat okoztak nekem. A hálószobából a nappaliba, majd az ajtóhoz, több, mint 10 métert sétáltam vele a karjaimban. Ő becsukta a szemét, és gyengéden azt mondta, ne mondj semmit a fiunknak a válásról. Én bólintottam, kissé dühös voltam. Letettem az ajtón kívül. Ő elment a buszhoz, ami a munkába viszi. Én egyedül vezettem az irodáig.

A második napon mindketten lazábbak voltunk. Ő nekidőlt a mellkasomnak. Éreztem a blúzának illatát. Rájöttem, hogy hosszú ideje nem néztem meg alaposan ezt a nőt. Rájöttem, hogy nem fiatal már. Halvány ráncok voltak az arcán, a haja őszült! A házasságunk komoly áldozatot követelt tőle. Egy percig azon gondolkodtam, mit tettem vele.

A negyedik napon, amikor felemeltem, úgy éreztem, hogy visszatért egyfajta meghittség. Ez az a nő, aki 10 évet adott nekem az életéből.

Az ötödik és hatodik napon, úgy éreztem a meghittség érzése megint erősödött. Jane-nek nem beszéltem erről. Egyre könnyebbé vált a karjaimban vinni, ahogy telt a hónap. Talán a mindennapos edzések megerősítettek. Egy reggelen válogatott mit vegyen fel. Felpróbált jó pár ruhát, de nem talált egyet sem, ami ráillett volna. Majd sóhajtott, minden ruhám kinyúlt. Hirtelen rájöttem, hogy milyen vékony lett, ez volt az oka, hogy egyre könnyebben tudtam őt vinni.

Hirtelen megértettem ... óriási fájdalmat és keserűséget halmozott fel a szívében. Öntudatlanul nyúltam feléje és megérintettem a fejét.

A fiunk ebben a pillanatban lépett be és azt mondta, Apu, itt az idő, hogy kividd anyut. Számára, hogy látta az apját karjaiban kivinni az anyját, élete fontos részévé vált. A feleségem jelezte a fiunknak, hogy jöjjön közelebb és szorosan megölelte. Én elfordítottam az arcom, mert féltem, hogy az utolsó pillanatban meggondolom magam. Ezután a karjaimban tartottam, kisétáltam a hálószobából, keresztül a nappalin, az előszobába. A karjai lágyan és természetesen pihentek a nyakam körül. Szorosan fogtam őt, pont olyan volt, mint az esküvőnk napján.

De a sokkal könnyebb súlya elszomorított. Az utolsó napon, mikor a karjaimban tartottam, alig tudtam megtenni a lépéseket. A fiunk elment az iskolába. Szorosan tartottam őt és azt mondtam neki, nem is vettem észre, hogy az életünkből hiányzott a meghittség, az intimitás.

Elvezettem az irodáig ... gyorsan kipattantam a kocsiból, anélkül hogy az ajtókat lezártam volna. Attól féltem, ha bármennyit is késlekedek, meggondolom magamat. Felsétáltam az emeletre. Jane kinyitotta az ajtót, és azt mondtam neki, Sajnálom, Jane, nem akarok elválni.

Csodálkozva rám nézett, és megérintette a homlokomat. Lázas vagy? Kérdezte. Elvettem a kezét a fejemről, Sajnálom, Jane, ahogy mondtam, nem válok el. A házasságom talán azért volt unalmas, mert nem értékeltük életünk apró részleteit, nem azért mert már nem szerettük egymást. Rájöttem, hogy attól kezdve, hogy az esküvőnk napján karjaimban vittem haza, egészen addig kellene a karjaimban tartani, míg a halál el nem választ minket.

Jane hirtelen magához tért. Hangosan felpofozott, majd bevágta az ajtót és zokogásban tört ki. Lesétáltam a földszintre, és elhajtottam.

Az útba eső virágboltban rendeltem egy csokor virágot a feleségemnek. Az eladólány kérdezte, mit írjon a kártyára. Mosolyogtam, és azt írtam, "minden reggel a karjaimban viszlek ki, míg a halál el nem választ".

Azon az estén mikor hazaértem, virág a kezemben, arcomon mosoly, felrohantam az emeletre, azért, hogy a feleségemet az ágyban találjam - holtan. A feleségem hónapokig harcolt a RÁKkal, és én annyira el voltam foglalva Jane-nel, hogy észre sem vettem. Tudta, hogy hamarosan meg fog halni, és meg akart menteni bármiféle negatív reakciótól a fiunk részéről, ha végigvisszük a válást. Legalább a fiunk szemében én egy szerető férj vagyok.

Életetek apró részletei számítanak igazán egy kapcsolatban. Nem a ház, nem a kocsi, tulajdon, pénz a bankban. Ezek csak előmozdítják a boldogságot, de önmagukban nem adhatnak boldogságot. Szóval találj időt, hogy a házastársad barátja légy, és tegyétek meg azokat az apró dolgokat egymásért, amik meghittséget, intimitást eredményeznek. Legyen valóban boldog házasságotok!

 

Az életben a legtöbb kudarcot olyan emberek szenvedik el, akik nem ismerik fel, milyen közel is voltak a sikerhez, mikor feladták."

Ti ne kövessétek el ezt a hibát!!!!

                            ***

    A Társkeresés Tízparancsolata!

                                                      

 

Kép 1.Legyünk őszinték már a legelején!

   Ahhoz, hogy esélyünk legyen egy teljes értékű szerelmi kapcsolatra, fontos az, hogy őszintén viszonyuljunk egymáshoz.

2.Ne állítsunk többet érzéseinkről, mint amilyenek valójában!

   Gyakran esünk abba a hibába, hogy lódítunk és csúsztatunk érzelmeinkkel kapcsolatban. Ezt a másik mindig megérzi.

3.Tájékozódjunk egymás képzeletében és gondolkodásában!

   Rendkívül fontos, hogy figyeljünk egymás gondolataira, céljaira, vágyaira.

4.Törekedjünk a másik ember megismerésére, ne hasonlítsuk őt egy ideálhoz!

   Gyakran fordul elő, hogy a szerelmesek nem is egymásba, hanem egy általuk felállított ideálképbe szerelmesek. Ha ezen nem tudnak változtatni, tönkremehet a kialakulóban lévő kapcsolat.

5.Tartsuk sem előtt, hogy mindenki szeretetre vágyik!

   Nemcsak mi magunk, hanem társunk is közelségre, figyelmességre vágyik. Ezért ne spóroljunk az érzéseink kifejezésével, az mindig pozitív irányba lendíti a kapcsolatot.

6.Ne kritizáljuk a másikat!

   A szerelem lényege a megértés, az elfogadás, minden ezzel ellentétes dolog mérgezheti a szerelmet.

7.Bízzunk meg egymásban!Kép

   Ha nincs bizalom, nincs kapcsolat. Ezen áll vagy bukik a szerelem művészete.

8.Adjunk időt a szerelem kibontakozásának!

   Nem szabad elsietni és türelmetlenül kierőszakolni az érzelmeket. Azok maguktól is bekövetkeznek.

Ha úgy érezzük,hogy társat találtunk, örüljünk neki, és éljünk a jelenben!

   Előfordul, hogy túl sok mindent és túl gyorsan akarjuk bizonyos események bekövetkeztét. Tervezgetünk, és nem hagyjuk, hogy a dolgok a meguk medrében folydogáljanak. Ezzel megijeszthetjük a társunkat, és elveszítjük a kapcsolat lehetőségét, vagy csak saját magunknak okozunk csalódást.

10.Vigyázzunk a megtalált kapcsolatra, de azért ne zárjuk kalitkába a másikat!

   A szerelem önkéntes dolog, nem börtön. Minden egyes embernek szüksége van az önállóságra, fontos, hogy ezt biztosítsuk kedvesünk számára.

 

                          A tetszés-nemtetszés jelei

Gyakran tesszük fel ezt a kérdést, hogy szeret - nem szeret, tetszem - nem tetszem. Pszichológusok azt állítják, hogy a férfiak és nők mozdulatai árulkodnak arról, hogy mi módon éreznek a másik fél iránt. A szakemberek szerint különböző gesztusok, mozdulatok és a mimika mind-mind tükörképei az emberben áradó érzéseknek.

Kép A vonzás jelei lehet például:

  • Ha gyakran keres szemkontaktust.
  • Ha gyakran gyors pillantásokat vet feléd beszéd közben.
  • Ha szemben ül veled, és karját vagy lábát keresztbe teszi.
  • Ha feléd hajlik.
  • Ha bátorító kézmozdulatokat tesz.
  • Ha az utcán nem megy túl messzire melletted.Kép 

A nemtetszésről árulkodhatnak:

  • Ha kerüli a szemkontaktust.
  • Ha nagyon távol ül le tőled.
  • Ha gyakran figyel más irányba, miközben veled beszél.
  • Ha elhajlik tőled.
  • Ha kezét és lábát veled ellentétes irányba helyezi fel.

Első szerelmünk feledhetetlen

 Kép   Nem fogok tudományos magyarázatot adni a kérdésre, és csakis saját tapasztalataimra és másoktól hallott történetekre alapozhatok, de tény, hogy az első tanítójait nem felejtheti el az ember. És ahogy nem felejted el a tanító nénidet, aki bevezetett a számok és a betűk világába, úgy az első szerelmedet sem felejtheted el, aki szeretni tanított... vagyis felébresztette a benned lustálkodó, még gyerekcipőben járó szenvedélyeket.

   Egy kicsit kérdezősködtem a témával kapcsolatban az ismerőseimtől, barátaimtól. Érdekes módon, akitől eddig megkérdeztem, mindenki pozitív emlékekkel gondol vissza első naiv, de őszinte, nagy szerelmére... Még akkor is, ha végül csúnya szakítás és csalódás lett a vége.Kép

   Érthető, hisz ha jobban belegondolsz, ő volt az első srác/lány, akit bemutattál otthon a szüleidnek, és akivel kibírtál két fétnél többet is, anélkül, hogy meguntad volna. Sőt napról napra jobban szeretted, jobban bíztál benne, és őszinte dolgokról beszéltetek.

   És hát hogyan is feledhetnéd, amikor olyan egyedi volt... mert senki a világon nem tudott úgy megnevettetni, mint ahogyan ő tudott, és senki a világon nem írt olyan szép, romantikus sms-eket, mint amilyeneket ő írt.

   És mennyi közös emlék...Annyi minden tanultatok egymásról és egymástól: hogy melyik ruhásboltban mekkora az árleszállítás, milyen parfümillatokat szeret, és a végére már az összes autómárkát kívülről fújtad.

   Kép Hogy is feledhetnéd el az első szerelmedet, akivel annyi őrültséget elműveltetek... és akiért olyan dolgokra voltál képes, amikről addig azt hitted, hogy csak a filmekben léteznek.

   Még ha csalódtál is, vagy csak úgy az elmúlt időben az a lángoló szerelem, ő volt az, aki úgymond bevezetett az érzelmek világába.

   Bizonyára nem is sejtetted még akkor, hogy ez az tökéletesnek vélt kapcsolat, álmaid szerelme, aki úgy megbolygatta a Te lelki világodat, aki megostromolta, majd elfoglalta szíved legkedvesebb csücskét, mára már csak egy kapocs, ami a múltadhoz köt. Mert valóban azóta már sok idő eltelt, és sok hozzá hasonló "tökéletes" pasival/csajjal találkoztál... Sok ember volt képes megnevettetni úgy "istenigazából", és szerelmes sms-eket is kaptál. Új emlékek jönnek, új tapasztalatok. Újabb örültségeket tettél... Újra lángoltál, majd csalódtál. De az első szerelmedre akkor is emlékezni fogsz, amikor a szomszéd nénivel a padon ülve épp a falu (vagy város) új szerelmeit pletykáljátok ki.

 

 

Tíz jótanács félénkeknek

 

A felmérések szerint a nők többsége még ma is szorongással, félelemmel megy el az első randevúra. Deborah Levine amerikai pszichiáter tanácsai segíthetnek a félénkeknek a gátlások legyőzésében.

1. Szemöldök felvonása
A szemkontaktus és némi mosoly mellett néhány másodpercig mindkét szemöldökünket gyors ütemben húzzuk fel, majd eresszük le. Nagyon szexi.

2. Ajkak megnedvesítése
Ez is a vonzalom egyik kifejezése, persze csak, ha diszkréten csináljuk. Delilah megkülönbözteti azokat, akik csak az alsó ajkukat nedvesítik meg a nyelvükkel, és azokat, akik körbefuttatják azt szájukon.

3. Gyors pillantás Gyors, futó pillantásokat vessünk arra, akit szeretnénk megkörnyékezni. Ezekből a pillantásokból elég átlagosan három.

4. Játék a hajjal
Simítsuk végig vagy túrjunk bele a hajunkba beszélgetés közben.

5. Félénk mosoly
Ez mindig bejön. Egyfajta félmosoly, mely kicsit látni engedi a fogainkat is. Kombinálhatjuk mély szemkontaktussal, de szégyenlősen lefelé is nézhetünk.

6.Suttogás
Ne szégyelljünk suttogni annak fülébe, akivel ismerkedünk.

7.Segít a ruha
Néha simítsunk végig a ruházatunkon.

8. Rövid szoknya
Az egyik legjobb módszer, ha a felsliccelt szoknya sokat enged láttatni a combokból.

9.Játék a tárgyakkal
Szórakozottan játszunk egy kulcscsomóval, poharunkon futtassuk végig az ujjainkat.

10.Magányos tánc
Ha ülünk, alig észrevehetően, de ütemesen ringatozzunk a zene ritmusára. Nagyon izgató hatású.

 

 

A Csókolózás tövénye

Kép

 

 

 

1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva.

 

2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog.

 

3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol.

 

4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz.

 

5. Hamis csók nagy sebet hagy.

 

6. Az első csók ígéret a többire.

 

7. Nyakra, vállra adott csók vallomás.

 

8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret.

 

9. A csókot ne szégyelld.

 

10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed.

 

11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád.

 

12. A csók szerződés.

 

13. A csók kettesben a legédesebb.

 

14. Az első csókot jól gondold meg.

 

15. A csókot el kell fogadni.

 

16. Öleléssel adott csók mély szenvedély.

 

17. Erőszakos csóknál nincs édesebb.

 

18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj.

 

19. Az ismerkedés napján ne csókolózz.

 

20. A csókkal soha ne tréfálj.

 

21. Csók nélkül nem szabad szeretni.

 

22. A homlokcsók gyanakvás.

 

23. Az ujj csók kötődés.

 

24. A szájra adott csók szerelem.

 

 

 

25. A vállcsók vágyakozás.

 

26. A kézcsók tisztelet.

 

27. Az orra adott csók együttérzés.

 

28. A hajra adott csók megalázás.

 

29. Az arcra adott csók búcsúzás.

 

30. A hátra adott csók forró vágy.

 

31. A fekve adott csók boldogság.

 

32. A fülre adott csók izgató.

 

33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik.

 

34. 1 percig tartó csók rövid.

 

35. 2 percig tartó csók közepes.

 

36. 3 percig tartó csók szenvedélyes.

 

37. 5 percig tartó csók szerelmes.

 

38. 10 percig tartó csók fájdalmas.

 

39. A hosszú csók érzelmes.

 

40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szeméből.

 

41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és meg akar

 

csókolni.

 

42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér.

 

43. A csókot a szerető fiútól ne utasítsd vissza.

 

44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell

 

tagadni.

 

45. Csók nélkül élni nem lehet.

 

46. Szeretni jó, de csókolni még jobb.

 

47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet.

 

48. Szőke sráccal csókolózni tüzes.

 

49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni.

 

 50. A mozi alatti csók vakmerőség.

 

51. A szemre adott csók vágyakozás.

 

52. Szórakozásból adott csók alamizsna.

 

53. Asszonynak adott csókot tett követ.

 

54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti.

 

55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny.

 

56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell.

 

57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza.

 

58. Virágot és csókot adni nem bűn.

 

59. A csók nem szerénység, hanem szeretet.

 

60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg.

 

 

61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg.

 

62. Nyálas csók szemtelenség.

 

                                             63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neked mi jut eszedbe

 

a szerelemrõl?

Kép

 


Piros rózsa, szív, csók, könny,

boldogság, szeretet, fájdalom,

romantika, dal, suttogás, Valentin

nap...

Ha valamit kihagytunk volna a

felsorolásból, nyugodtan írd meg

nekem! 


Nézzük, mi a szerelem?


Erre többféle választ is találunk, íme néhány:


"A szerelem egy összetett érzés, a másik ember egész lényére

irányuló vonzalom." 

"A szerelem egy érzés, egy maga körül mindent felperzselõ lobogás."


"A szerelem csak ideig-óráig tartó röpke élmény" 

"A szerelem az istenek ajándéka. Olyan érzés ami nem hasonlítható

semmi máshoz." 

"A szerelem amikor éjjel-nappal csak Rá gondolok, Õt hiányolom,

imádom. Isteni érzés, de lehet iszonyúan romboló is." 

"A szerelem az, amikor nem azért akarom önmagamból a legjobbat

adni, hogy a Másik szeressen, hanem azért, mert szeretem." 

"A szerelem tûz, szenvedély, romantika, amibõl édesség, kedvesség,

ajándékkal elhalmozás, tenyerén hordozás, törõdés, forróság és

imádat lesz." 

"A szerelemamikor remeg a gyomrod, ha meglátod, és a szíved a

torkodba ugrik, mikor hozzád ér." 

"A szerelemaz, amikor értelmetlennek és idegennek tûnik mindaz,

ahol vagy, egyszerûen azért, mert Õ nincs ott." 

"A szerelem az, amikor Rá gondolsz, és megszólal a legszebb zene a

bensõdben." 

"A szerelem az, amikor mellette alszol el, és róla álmodsz, és reggel õ

meséli el hamarabb, hogy veled álmodott..." 

"A szerelem még az is, amikor olyan dolgokat teszel meg érte, amire

korábban senki más miatt nem voltál hajlandó. És rájössz, hogy ezt a

legnagyobb boldogság odaadni." 

"A szerelem az, amikor nem érdekel, ki van körülöttetek; úgy érzed,

mintha egyes-egyedül lennétek az egész világon." 

"Amikor földbe gyökerezett lábbal várjuk a találkozást a nagy Õ-vel és

még nem tudjuk mit is fogunk neki mondani" 

Végezetûl íme néhány jópofa, szélsõséges, vicces meghatározás a

szerelemrõl:

 


"A szerelem az, amikor, ha összeérnek az ajkaitok, te semmire sem

 

 

gondolsz; minden más megszûnik létezni, csak Õ és a szája marad,

 

 

mint az egyetlen fontos objektum az egész világegyetemben." 

"A szerelem az, amikor magad elé engeded Fazekasnét a liftajtóban, a

 

 

kutyájával együtt. És a vele eltöltött tizenhat másodpercnyi utazás

 

 

alatt is végig Rá gondolsz." 

"A szerelem: libikóka. Egyszer fent, egyszer lent." 

"A szerelem egy olyan komplex, elmebajra utaló tünetegyüttes,

 

 

amivel szemben az orvostudomány tehetetlen, viszont a társadalom

 

 

jól torelálja."

 

 

 

 A tartós szerelem hét titka

A szerelem fenntartásának hét fontos titka van.
Ezek a következők:                  
szivek.gif

- 1. A különbségek vonzzák egymást.

- 2. Változatosság
– Az állandó változás gondoskodik az érdeklődés fennmaradásától. A változatosság gyönyörködtet. Eközben azonban ne tagadjuk meg igazi énünket.

- 3. Érzéseink, óhajaink és sebezhetőségünk kifejezésére juttatása
– Maradjunk kapcsolatban érzéseinkkel, és ne szégyelljük közölni óhajainkat.

- 4. Magunk viseljük a felelősséget érzelmi sebeink begyógyításáráért 
– Fel nem dolgozott sebeinket időnként önmagunknak kell begyógyítanunk. Ha rájövünk, hogy hajlamosak vagyunk ezek miatt a partnerünket okolni, nézzünk mélyen magunkba és gyógyítsuk meg még fel nem dolgozott múltbeli sérelmeinket.

- 5. Szeretet, szerelem és monogámia 
– A szerelem nem marad meg automatikusan. A férfiaknak romantikus alkalmakról kell gondoskodniuk.

- 6. Barátság, autonómia, és jó hangulat 
– A párkapcsolat ne csak a munkára terjedjen ki, hanem adjon alkalmat a kellemes kikapcsolódásra is. Teremtsünk olyan lehetőségeket, amikor elfeledkezünk gondjainkról, és élvezhetjük a jelen örömeit. A párkapcsolatnak ezen kívűl tartalmaznia kell a megbocsátás lehetőségét is. Ha valaki hibázik, nem szabad vele azt örökké éreztetni.

- 7. Partnerség és segítőkészség 
–Tűzzünk ki magunk elé valamilyen magasabb rendű célt, amelynek elérésén közösen munkálkodunk.

 

 

4 észrevétlen, de árulkodó jel, hogy tetszel a pasinak

Ha egy férfi kiszemelt magának, nem garantált, hogy rögtön egyértelmű jelét is adja. Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, figyeld a rejtett jeleket!
Ha tetszel egy pasinak, az nincs feltétlenül az arcára írva. Természetesen olvashatsz a gesztusaiból, és szavai is árulkodhatnak érzelmeiről, de lehet, hogy sokkal szerényebb típussal van dolgod.

flort.jpg

Előfordulhat, hogy amíg nem biztos a dolgában, nem akarja kimutatni, hogy bejössz neki, de néhány alig észrevehető jelből ez esetben is következtethetsz vonzalmára. Érdemes tehát a legapróbb rezdülésekre is figyelned, hiszen lehet, hogy a nagy őt szalasztod el!

 

Figyeld a pupilláját!

Változatlan fényviszonyok esetén a szembogár nagysága az ember hangulatától függően változik. Ha izgalom fog el, pupillád akár a négyszeresére is tágulhat, ha pedig elönt a méreg, képes pici fekete ponttá szűkülni, amitől kialakul a szúrós pillantás. Nincs ez másképp a férfiaknál sem: ha tehát tetszel valakinek, az szó szerint nagy szemeket mereszt rád. Világos szemű pasi esetében vonzerőd látványos is lehet, ha azonban a sötét szemű férfiakat kedveled, nehéz helyzetben vagy.

Ebben az esetben nehéz kivenni ezt az apró változást, de a pupillatágulást agyad automatikusan értelmezi. Mellesleg egy apró cselhez is folyamodhatsz: ha ugyanis csábos tekintetedet a férfi szemébe fúrod, erre az ő szeme is önkéntelenül reagál. Minél tágabb ugyanis egy nő pupillája, az annál vonzóbb az ellenkező nem szerint, és ezt az ő szemük sem hagyhatja válasz nélkül.

Villámgyors szemöldök

Ha a férfi meglát valakit, aki felkelti érdeklődését, a másodperc törtrészéig felvonja szemöldökét. Mindez alig észrevehető, öntudatlan gesztus, amellyel partnered jelzi, hogy észrevette jelenlétedet, és tetszel neki.

A szemöldökrándulás azonban érdeklődővé és kedvessé is teszi az arcot, ami megnöveli az esélyét annak, hogy te is megnyerőnek találd. Ezzel a szemvillanásnyinál is rövidebb ideig tartó mozdulattal a pasi a lehető legszexibb arcát mutatja, így, ha alacsonyan ülő szemöldöke miatt parancsoló ábrázata is van, ha tetszeni akar neked, ezt vonzóvá változtatja.

 

Árulkodó hüvelykujj

A hüvelykujj alapvetően a fölény jele, tehát a mindennapi életben akkor lóg ki a a férfizsebből, ha az illető erős jellemét szeretné reprezentálni. A magánéletben azonban annak a jele is lehet a kikandikáló hüvelykujj, hogy a pasi imponálni szeretne neked.

A magabiztosság álcáját tehát nőkkel szemben akkor öltik magukra a férfiak, ha szeretnék előnyösebb színben feltüntetni magukat, ezért a gesztus mellé gyakran társul a hintázás is. Ha tehát nem tudod eldönteni, mennyire tetszel beszélgetőpartnerednek, figyeld meg, hogyan áll. Ha zsebre tett kezekkel hintázik a talpán, hüvelykujja azonban vízszintesen mutat az öle felé, biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van.

Kezek a szájnál

A férfi nem rúzsozza a száját, hogy felkeltse vele figyelmedet, ha azonban megtetszel neki, az ő testében is hevesebb lesz a véráramlás. Ekkor az ajkak észrevétlen mértékben, de megduzzadnak, és kissé a színük is erőteljesebb lehet. Amire mindebből te is felfigyelhetsz, az az, hogy beszélgetőpartnered valószínűleg gyakrabban nyúl majd az arcához vagy az ajkához, hiszen izgatott állapotban minden érintés jólesik.

 

barista.jpg

 

Az ujjait az is a szájához vonzza, hogy a vérbőség enyhe bizsergést okoz, amit egyelőre csók híján így próbál enyhíteni. Könnyen lehet azonban, hogy ezen a ponton már a forró nyelvcsatára sem kell sokat várnod, mert, bár ezek a mozdulatok öntudatlanok, ha elég figyelmes vagy, annál árulkodóbbak lehetnek.

 

 

 

Mely Nők riasztják el a férfit?

Kép

Vajon mi az oka, hogy egyes nők valósággal vonzzák a férfit, mások viszont kevésbé sikeresnek mondhatják magukat, sőt, van aki kifejezetten taszítja a másik nem képviselőit. Összeállításunkban megpróbáltunk utánajárni a "titoknak".

Kik azok, akik elriasztják a férfit?

A szfinkszKép

Első látásra tökéletes: intelligens, szép, céltudatos. Főnöke és barátai elismerik, ráadásul még szabad, mint a madár. Kell ennél több a férfinak? Egy hónap jegyesség után azonban a férfi kezdi "kevésnek" érezni magát. Minél inkább erőlködik, a nő annál inkább szárnyall, végül pedig lesújt. A szfinksz célja: semmit sem adni, és mindent kapni! Könnyű elképzelni a befejezést.

A vezetőKép

Mindig és mindenhol irányítani akar. Határidőnaplója feketéllik a bejegyzésektől. Tehetséges a barkácsolásban, ezért fennen hangoztatja: nincs szüksége senkire. Vele az úr megüti a főnyereményt. A nő már az első közös éjszakán kezébe veszi partnere sorsát. Kezdi elűzni a barátait, beíratja egy felzárkózó nyelvtanfolyamra, kijelöli a házasságkötés napját, kiválasztja a nászút helyét, és egyedül akar dönteni a szerelmi aktusok módjáról is.

A romantikázó Kép 

Eljött értem a herceg - rebegi. - Azóta boldog akar lenni,és sok gyereket szeretne. Párjának feltétel nélküli csiodálója, nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy dicsőítse "urát". Igyekszik a házasélet minden mozzanatából nemzetközi eseményt csinálni, amit a legszívesebben egy sajtótájékoztatóval koronázna meg.

A mártírKép

A törékeny lélek mindig panaszkodik: szomjas, éhes, fázik, túl melege van. Élete állandó harc az őt bosszantó világgal. Sirámaival megpróbál részvétet ébreszteni a férfiban,. A hónapok múlásával a férfinak bűntudata lesz. Úgy érzi majd, hogy miatta romlott el az időjárás,a porszívó, ő tehet a környezetszennyeződésről és a munkanélküliségről. Végül rájön: a mártír is a parancsolgatók családjából való. Ha az úrnak esze van, akkor fejvesztve menekül.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Popular surrogacy agency in UK - Feskov human reproduction group mother-surrogate.com 2019

(RonaldJub, 2019.08.10 13:09)

There are many women in history, who can’t have their children. Surrogate mothers commence to be very demanded in the last 15 years. However, there are some ethical imbroglio, which harm for surrogating. Many feminists are consider now, that experience of surrogating is the only operational process. But it is a misunderstanding cause of in our world is very horrible ecology. It is the main question, which influences pregnancy. If to say about the church, there are many judgments, which are in opposition with surrogating. More and more young women prefer to have children. Not all women can have children. More and more girls are ill, they have gynecological problems. That is the reason, which affects the birth of baby.

When you wish to be a parent, you should know all about children. Different women don’t have an opportunity to combine with medical specialists with different considerations: race, religion, etc. If you wish to have a baby and you can determine different problems with your health, we advice connecting with Feskov human reproduction group. All information about this company you may find at <a href=https://www.mother-surrogate.com/base-egg-donors.php>https://www.mother-surrogate.com/base-egg-donors.php</a>.

In this organization, the main trend is reproduction medicine. They propose different services, which can support you start to be a mom. You may face different problems with embryos. Specialists who are working in Feskov human reproduction group can help you. If you desire to receive comfort and guarantee, you could handle for them. If you are single and you wish to have a boy or a girl, they can aid you. Surrogate motherhood for single is very popular in our century. Russian humanity have their problems health.

Oranizations can support you with egg donation. Most young families who are rich desire to get additional services. Between jurisprudence and mother surrogate there are a any contradictions. All of them you can eliminate with the specialist, who is working in Feskov human reproduction group.

Consultants who are working in this department can decice different problems. You could also ask managers of a company about the IVF program or how to solve the problem if you are not confident in guaranteed result. Most young people ask about the donor database. You may however find data about all races, nationalities, religion, age, etc. If you want to be happy, if you want to create family, you may send a message at a website or call at phone line: +18448927800, this in USA number. You may also ask about prices or legislation at UK number: +448000698690.

Trying to fing job in model or cinema business

(Lauranop, 2019.08.10 06:23)

My name is Jenny.
I trying to find job in model or cinema business.

If you have any offers for me, please <a href=https://bit.ly/2y4jPOg>contact me</a>

<img src="http://i63.tinypic.com/5v7kwo.jpg">
<a href=http://tunisie-annonce.com/InsererUser.asp>Trying to fing job in model or cinema business</a> 62ebe04
dating around netflix mila and charlotte
dating apps for teens for windows
dating around cast
dating apps free 2019
best online asian dating sites reviews

https://amazongenie1.000webhostapp.com/10-best-space-heater-reviews-by-consumer-report-in-2019/

Free international dating sites

(Buddycef, 2019.08.09 13:54)

If you're searching for a severe partnership, then YouLove is the ideal dating application for you, it truly works. We made it simple to satisfy brand-new people close by. We offers you over 40 million top quality singles, as well as greater than 100,000 new members sign up with each day.
much more on the link http://wikipedia.org+join-us+@%3185%2E%3246%2E%364%2E%3237/Al8lQg

Hi all !

(JanePolla, 2019.08.08 17:20)

Maids new york Excellent job done.

(MSNYCEmipsy, 2019.08.04 21:16)

Are you a busy person and you do not have sufficient time for cleansing? It is for you that we offer the housemaid solution (inbound maid).

We will certainly choose a specialist cleaning company to carry out cleaning on-site in NY. We will certainly aid fix the issue of cleansing as efficiently as possible, profitable and also asap.

An application for calling house maids is completed within 30-60 minutes, depending upon where the cleaning specialist is located closest to the place of work.

Pursuing tidiness and also order takes our priceless hours and also mins daily. We will happily take on your cares - in the component that worries the cleanliness as well as order in your home. Delight in free time, fun and also fraternizing your liked ones, and house cleaning solution Staten Island will make sure to save you from everyday troubles! Our maid NYC will certainly come to your convenience, tidy up and go. You no more require to care about cleanliness, you can spend time on yourself!

You do not have adequate time to pay attention to such bothersome trifles, like dirt built up on the shelves or a faded mirror, and also it is from these trifles that the basic type of living as well as our well-being are created. That is why trusting maid solution NJ to clean your space you get maximum results with minimal expense of your money and time. We are totally in charge of the safety of your building as well as assure the top quality of our <a href=https://maidservicenyc.pro/>housemaid</a>.

http://whatsappbot.flyland.ru/

(AnthonOthen, 2019.08.02 06:03)

<a href=http://whatsappbot.flyland.ru/>ватсап ленндинг для бизнеса</a>

goda pannbiffar recept

(goda pannbiffar recept, 2019.08.01 06:06)


Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Cheers goda pannbiffar recept viam.womrizz.co/map16.php goda pannbiffar recept

scfwuj.port25.biz

(DanielHeall, 2019.07.30 05:46)

<a href=http://scfwuj.port25.biz/sitemap.xml>Show more!..</a>

Big Men's Performance Flat Front Active Flex Waistband Four Way Stretch Golf Short

(Kennydus, 2019.07.29 18:56)

Alpine Swiss Womens Double Strap Slide Sandals EVA Sole Flat Comfort Shoes

<a href=http://pegasbaby.com/com/shop/view/126275/>Elizabeth Arden Red Door Eau de Toilette Perfume for Women, 3.3 Oz</a>


http://pegasbaby.com/com/shop/view/38431/

hello

(RickyBlalo, 2019.07.27 12:07)

This will give your body the necessary fiber, while fighting desire for food. Around the globe advised function with in a well-ventilated area, and never near a wide open flame.Crispin's Day speech in Henry V by one William Shakespeare. As consumers, it's necessary for us learn what's on the label and the way read the concept. If I know the make and model, I express that too.

<a href=http://et.webersis.com/african-mango-ulevaated-amazon-ebay/>African Mango ĂĽlevaated amazon ebay</a>
<a href=http://it.fadak-co.com/rimedi-naturali-erezione/erezione-poco-dura/>erezione poco dura</a>

Schedule the first visit for your own veterinarian. Try not to hang from ledges or other designs of constructions if have to have not possess a pull up bar. Command authority by standing tall and very proud.For some reason 1 day my son just stopped wanting to be in this infant seat. They could give you information regarding location for the hottest positions. Sing along inside of shower whilst in the car.

<a href="http://pl.buslik.net/potency/1716/erozonmax-sklad">ErozonMax skład</a>
<a href="http://en.oracleabc.com/slim/1283/untoxin-tablets">Untoxin tablets</a>

Researches were conducted on the berry that it can contribute to society. Ought to be enough ventilation to let the smoke escape. Run your roller cover over the tape on the door once more.However, do not ever store potatoes in your refrigerator. There is nothing to lose as long as you're using realize that clean product. They'll contain natural ingredients, as well as vitamins anti oxidants.


<a href=http://en.wm-az.com/markets-world/markets-world-demo-and-test-account/>markets world demo and test account</a>
<a href=http://fi.bramjup.com/forex/81/land-fxcom-miten-aloittaa>land-fx.com miten aloittaa</a>

While a muscular your home to run well, it is best to pay focus to visual details, too. Weren't they informed that the Hezbollah car bombed the U. Leave such medical treatments to the professionals.Now, having said that, sometimes you're just going to achieve it anyway, right? When you began married life, he absolutely worshipped you and overwhelmed you with love and appreciation. That's as removed from "still" as possible!

<a href="http://fi.wm-az.com/forex-ite/forex-ite-arvostelut-foorumi/">forex ite arvostelut foorumi</a>
<a href="http://da.wm-az.com/easy-forex/easy-forex-forex-robot/">easy forex forex robot</a>


You can run as speedily as desire or walk as slow as you want, it's up to you. Another cheap option is really a hike at least the the surface of Diamond Top of your head. The reasons may accessible various papers.There are drawbacks to manufacturer and dealer web sites, certainly. Be in order to alcohol: Consuming alcohol isn't affecting much if is usually within guidelines. This is really a club seems after a.

Simple question about our life.

(Cindybut, 2019.07.27 07:51)

Hi, a have one question.
What all people doing here?
Why we dont living with real life?

Сайт знакомств Ростов-на-Дону

(Emipsy, 2019.07.25 12:47)

Мы точно знаем, что интернет-знакомства чаще всего они не несут требуемого результата, по этой причине здесь мы создали этот web-сайт с единственной целью: сделать онлайн-знакомства бесплатными, легкими и интересными ради всех без исключения. Не можете встретить свою вторую половинку?
Но существует оптимальная альтернатива - онлайн-ресурсы знакомств не регистрируясь в Российской федерации. Вы можете без проблем в любое подходящее именно для вас время подыскать близкую душу без особых затруднений на этом спец блоге, где сотни и сотни людей изо дня в день контактируют вместе.Даже пару минуток милого контакта позволят изменить вашу сегодняшнюю жизнь, в ней, наконец, появится любовь и наслаждение.
Вне зависимости от того, где вы всегда пребывайте, в Рф или в ином государстве, у вас имеется возможность завести знакомство с представителем сильного пола либо дамою из Нашего государства.
Для этого не надо осуществлять процедуру регистрации на веб-сайте, чтобы иметь возможность доступа к базе информации о других пользователях.


Мы знаем, что онлайн-знакомства частенько не несут желанного эффекта, потому мы сформировали собственный интернет-проект с одной задачей: сделать online-знакомства бесплатными, легкими и интересными ради каждого. Еще не можете разыскать свою другую половинку?


Сейчас имеется в наличии неплохая замена этому - ресурсы знакомств без учетной записи в Рф. Не представит труда в любое удобное вам время суток найти близкую душу запросто на этом спец web-сайте, где сотни и сотни людей каждый божий день беседуют друг с другом.Даже пару минуток приятного контакта смогут до неузнаваемости изменить вашу сегодняшнюю реальность, в которой, наконец, появится страсть и наслаждение.
Вне зависимости от того, где лично вы живете, в России или в ином государстве, у вас имеется возможность знакомиться с мужчиной или женщиной из Нашего государства.
Для этого не надо выполняться процедуру регистрации, затем чтобы получить возможность доступа к базе данных.
Все диалоги онлайн и знаки внимания в качестве подарков остаются конфиденциальными.
Если у вас большое желание найти вторую половинку намного раньше, оформите VIP аккаунт, на котором имеется услуги индивидуальных характеристик. Тем, кто не любит спешности в поиске родного человека, способен наслаждаться приятным разговором. Организуйте для себя шанс стать счастливым.


Сайт знакомств Великий Новгород : <a href=https://simpotka.ru>Сайт знакомств Шахты</a>

Kunsqzeyz

(Paulineneams, 2019.07.24 20:52)

Ynxsizint
<a href=https://kosmoshar24.ru/gelievye-shary/>купить гелевые шары в одинцово недорого</a>

Сайт знакомств Казань

(Emipsy, 2019.07.22 05:10)

Мы точно знаем, что онлайн-знакомства обычно могут разочаровывать, поэтому мы сформировали отечественный интернет-сервис с единственной задачей: сделать online-знакомства бесплатными, легкими и увлекательными в интересах всех. Никак не можете разыскать свою вторую половинку?
Но имеется в наличии отменная альтернатива - веб-сайты знакомств без учетной записи в Рф. Вы сможете в любое комфортное для вас лично время дня встретить близкую душу легко на нашем спец сайте в режиме online, где тысяча граждан изо дня в день общаются вместе.Всего-навсего пару минуток милого общения смогут поменять вашу сегодняшнюю жизнь, в которой, наконец, поселится страсть и благополучие.
Независимо от того, где вы лично живете, в Нашем государстве либо в другой стране, у вас имеется возможность знакомиться с мужчиной либо девушкой из России.
Для этой цели не нужно осуществлять процедуру регистрации, дабы иметь доступ к базе данных.


Мы знаем, что online-знакомства почти всегда они не дают желаемого эффекта, именно поэтому здесь мы разработали современный онлайн-проект с единственной целью: сделать online-знакомства без оплаты, легкими и интересными в интересах всех абсолютно. Еще не можете отыскать свою другую половинку?


Кстати существует современная замена этому - ресурсы знакомств не регистрируясь в стране. Возможно в удобное вам время дня встретить близкую душу без особых затруднений на нашем спец сайте, где множество современных людей каждодневно контактируют вместе.Только пару минуток приятного разговора сумеют поменять вашу реальность, в которой, наконец, возникнет страсть и счастье.
Независимо от того, где вы пребывайте, в Российской федерации или в ином крае, у вас есть возможность знакомиться с представителем сильного пола или дамою из Российской федерации.
Для этого не нужно осуществлять процедуру регистрации на вебсайте, с тем чтобы получить доступ к базе данных.
Все переписки и знаки заинтересованности в форме презентов являются секретными.
В случае, если у вас большое желание встретить вторую половинку как можно быстрее, создайте VIP страницу, на котором действует сервис индивидуальных задач. Для тех людей, кто не любит спешки в поиске родного человека, способен радоваться приятным разговором. Подарите себе шанс быть счастливым.


Сайт знакомств Брянск - <a href=https://simpotka.ru>Сайт знакомств Братск</a>

Best cleaning service The Meatpacking District

(CleanEmipsy, 2019.07.21 23:54)

All services supplied by our company in New York, executed both on a one-off and also on a lasting basis. Any kind of extra can be chosen by customers only individually. In the job of a cleaning firm in New York, the best products. Thanks to continuous professional development, equipment as well as cleaning methods are continuously being enhanced. As a result, the result of our work can please the needs of even one of the most demanding consumers.
Rates you can find out from the catalog. Do not squander your time on unscrupulous entertainers, speak to the experts!

Express Solution

The firm provides home cleaning company, consisting of using industrial mountaineering, and also various other support, such as cleaning up natural leather furnishings. Right here you can buy the cleansing of the apartment overall or, claim, its parts, the youngsters's area after the remodelling, or the living room after a loud event. The advantage of cleaning is expert care for the sanitation, comfort, wellness, time as well as state of mind of locals or employees in a certain room. The very best assistant in bring back order as well as tidiness is a customized professional solution firm. Expertise, effort, effort of personnel, making use of premium cleaning agents produce an ambience of excellent sanitation.

Professional maid service New-York : <a href=https://maidsmanhattan.club>maids</a>

Очистка емкостей питьевого водоснабжения Сыктывкар

(Emipsy, 2019.07.19 14:45)

Наша производственная компания выполняет услуги по восстановлению и очистки водопроводов новым способом гидродинамической очистки на новом парке оборудования. Использование данного способа дает гарантию возобновления функций стальных труб к начальному уровню, убавляются затраты электричества на 15%, увеличивается промежуток времени работы стальных труб на 20 лет до капремонта, повышаются промежутки между проф. сервисом.
Осуществляем всевозможные виды работ, например:
Прочистка канализации предприятий-аварийная, плановая, профилактична прочистка канализации предприятий.

Отчего выбирают нашу компанию?
Большой опыт работы - более сотни настроенных очистных сооружений в России и за ее рубежами, наличие всех без исключения лицензий и разрешений на производство строительно-ремонтных и технических задач, разработка и конструирование экологического, безопасного, энергосберегающего, высокоэффективного снаряжения, послегарантийное сопровождение, безупречный и ответственный коллектив.

Гидродинамическая очистка скважин - <a href=https://synergy90.ru>диспетчеризация скважин</a>

акамулЯтор на oukitel k4000 pro

(slavikmoM, 2019.07.17 19:21)

акамулЯтор на oukitel k4000 pro: https://smartera.in.ua/battery-for-oukitel-k4000-pro

Cleaning services nyc Midtown Manhattan

(CleanEmipsy, 2019.07.17 16:10)

Specialists "Cleaning Service" ready decide varied problem, associated with guidance purity. Clients always can call in "Cleaning Service" - enterprise how to to cope with the work of any size.

The Dignity joint work here: Cleaning of premises of various sizes, directions, and the degree of contamination.

There are strictly fixed international standards final quality cleaning, which should our the specialized company. If a Client convinced that standards final quality were not respected, we free we carry out "work on errors". Work is underway on the result, in order to Our client was amused and of course willingly the advised us to your environment.
It's a very important cleaning of premises, she help to do your personal family hearth accomplished. Whether on, moving in or out Clean Master may there to assist and to bring your personal old housing exemplary look.

Cleaning rooms, as well as houses, office premises. Cleaning general. Washing all kinds of windows professional unit.
The Calling to our website, you will get: EFFICIENCY -We work around the clock, 7 days a week.

Maid home cleaning services Manhattan : <a href=https://maidsmanhattan.club>maids bronx</a>

Прикольные фотки

(KevinCroxy, 2019.07.17 09:58)

Привет всем участникам!
Нашел увлекательную тему на этом сайте: http://limonos.ru :
природа фото самые красивые места http://limonos.ru/priroda_foto/
<a href=http://limonos.ru/tekhnologii_gadzhety/>скачать гаджет для windows на русском</a> скачать бесплатно русский гаджеты
http://limonos.ru/2065-o-chudnyy-mir-perfekcionistov.html <b> О, чудный мир перфекционистов </b>
http://limonos.ru/4620-20-prichin-po-kotorym-vy-obyazatelno-dolzhny-posetit-chehiyu.html

Clean team Flatiron

(SprinEmipsy, 2019.07.09 00:27)

Cleaning in the spring is an opportunity do cleaning work, cottage and also in my apartment.
Roads, courtyards, parks, squares and urban square need not only clear after winter Today, cleaning in the spring time is a good case to do cleaning the house, on the street, at home.
Roads, courtyards, parks, squares and other urban areas need not only clear after last winter, take out the garbage, and also prepare the territory for the summer. For this purpose need to be restored damaged sidewalks and curbs, repair broken architectural small forms sculptures, flowerpots,artificial reservoirs,benches, fences, and so on, refresh fences, painting and many other things.
We hold spring cleaning cottages not only in urban areas , we can put in order your personal lot park , apartment, tanhaus.
Our specialists companies Erasmus can hold spring general cleaning.

Our firm does spring cleaning site urgently in areas , we can put in order your own plot park , apartment, tanhaus.
Our good specialists Williamsburg can hold spring cleaning 2019.
Our Limited liability Limited Partnership cleaning corporation ugby ERNA, is engaged spring cleaning 2018 in Lower East Side under the direction of WEBSTER.

Commercial maid service Midtown Manhattan - <a href=https://springcleaning.pro>Spring cleaning</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

Következő »