Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szerelem , a Barátság, vajon mikor mit érzünk?

 

Eljön egy pillanat az életedben, amikor rájössz, hogy ki az, aki igazán számít; hogy ki az, aki sosem számított; ki az, aki többé nem fog és ki az, aki mindig is számítani fog.. ezért ne aggódj azok miatt, akik már a múltad részei: megvan az oka annak, hogy a jövődben ők miért nem szerepelnek.

Amikor az ember találkozik azzal, akinek közelségétől az első pillanattól kezdve hevesebben kezd verni a szíve, akinek a hangja zeneszó a számára, akiért meg tudna halni, s tőle elválni akár csak egyetlen napra is kín, az az igazi szerelem.

Van néhány olyan ember, akikkel nem kell minden nap beszélned, akik ezredszerre is végighallgatják tőled ugyanazt a történetet.. és ha te idiótaként táncolsz, vagy addig nevetsz, amíg már sírnod kell, akkor is azt mondják: igen, ő a legjobb barátom.

Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még "nem ő". Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei. Gyanakvó. Férfi- vagy nőgyűlölő. (...) Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten.

 Egy történetet szeretnék veletek megosztani, ami eléggé szívhez szóló és egyben tanulságos is!

Bár ez leg inkább azoknak az embereknek szól akik házasságban élnek de valami nem tökéletes, illetve azoknak akik a vállást, szakítást tervezik!

Mielőtt bármit is tennél, olvasd el ez a kis történetet!

 

 

Amikor aznap este hazaértem, a feleségem felszolgálta a vacsorát, megfogtam a kezét, és azt mondtam, "szeretnék valamit elmondani". Ő leült és csendben evett. Megint láttam a fájdalmat a szemében.

Hirtelen nem tudtam, hogyan nyissam ki a számat. De muszáj volt vele tudatnom, min gondolkodtam. "El akarok válni", hoztam fel a témát nyugodtan. Nem tűnt idegesnek a szavaim hatására, helyette inkább lágyan megkérdezte, miért?

Kikerültem a kérdést. Ez feldühítette. Félredobta az evőpálcikákat és rám üvöltött, te nem vagy igazi férfi! Azon az éjjelen nem beszéltünk egymással. Ő sírdogált. Tudtam, hogy rá akar jönni, mi történt a házasságunkkal. De nem igazán tudnék neki kielégítő választ adni, én már Jane-t szeretem, nem őt. Nem vagyok már szerelmes belé. Csak sajnáltam!

Mély bűntudattal, felvázoltam egy válási szerződést, amiben az állt, hogy megtarthatja a házat, a kocsit, és a cégem 30 %-át.

Rápillantott, majd darabokra tépte. A nő, aki 10 évet töltött velem az életéből, idegenné vált számomra. Sajnáltam, hogy elvesztegette az idejét, forrásait, energiáját, de nem tudtam visszavonni, amit mondtam, hogy én már Jane-t szeretem. Végre hangosan sírt előttem, ami pontosan az volt, amire számítottam. Hogy sírni láttam egyfajta megkönnyebbülést jelentett számomra. A válás ötlete, ami már hetek óta kínzott, szilárdabbnak és tisztábbnak tűnt most.

Másnap nagyon későn értem haza és láttam, hogy valamit ír az asztalnál. Nem vacsoráztam, hanem egyenesen aludni mentem és nagyon gyorsan elaludtam, mert fáradt voltam a Jane-nel töltött eseménydús nap után.

Amikor felébredtem, még mindig ott ült az asztalnál és írt. Nem érdekelt, úgyhogy megfordultam és aludtam tovább.

Reggel megmutatta a válási feltételeit: semmit nem akar tőlem, hanem 1 hónap felmondási időt kér a válás előtt. Azt kérte, hogy ez alatt a hónap alatt, mindketten tegyünk úgy, mintha normális életet élnénk, amennyire lehetséges. Az indokai egyszerűek voltak: a fiunknak 1 hónapon belül lesz a vizsgája és nem akarja összezavarni a tönkrement házasságunkkal.

Ez számomra elfogadható volt. De volt még valami, megkért, hogy idézzem fel, ahogy az esküvőnk napján a karjaimban bevittem a hálószobába. Arra kért, hogy ez alatt az egy hónap alatt, minden nap, reggelente a karjaimban vigyem ki a hálószobából az ajtó elé. Azt gondoltam, kezd megőrülni. Csak azért, hogy az utolsó napokat elviselhetővé tegyem, beleegyeztem a furcsa kérésébe.

Elmondtam Jane-nek a feleségem válási feltételeit. Ő hangosan nevetett és azt gondolta ez abszurdum. Nem számít milyen trükköt alkalmaz, szembe kell néznie a válással, jegyezte meg gúnyosan.

Semmiféle testi kapcsolatom nem volt a feleségemmel, mióta bejelentettem, hogy el akarok válni. Úgyhogy amikor az első nap kivittem, mindketten olyan sutának tűntünk. A fiunk tapsolt mögöttünk, apu a karjaiban tartja anyut. A szavai fájdalmat okoztak nekem. A hálószobából a nappaliba, majd az ajtóhoz, több, mint 10 métert sétáltam vele a karjaimban. Ő becsukta a szemét, és gyengéden azt mondta, ne mondj semmit a fiunknak a válásról. Én bólintottam, kissé dühös voltam. Letettem az ajtón kívül. Ő elment a buszhoz, ami a munkába viszi. Én egyedül vezettem az irodáig.

A második napon mindketten lazábbak voltunk. Ő nekidőlt a mellkasomnak. Éreztem a blúzának illatát. Rájöttem, hogy hosszú ideje nem néztem meg alaposan ezt a nőt. Rájöttem, hogy nem fiatal már. Halvány ráncok voltak az arcán, a haja őszült! A házasságunk komoly áldozatot követelt tőle. Egy percig azon gondolkodtam, mit tettem vele.

A negyedik napon, amikor felemeltem, úgy éreztem, hogy visszatért egyfajta meghittség. Ez az a nő, aki 10 évet adott nekem az életéből.

Az ötödik és hatodik napon, úgy éreztem a meghittség érzése megint erősödött. Jane-nek nem beszéltem erről. Egyre könnyebbé vált a karjaimban vinni, ahogy telt a hónap. Talán a mindennapos edzések megerősítettek. Egy reggelen válogatott mit vegyen fel. Felpróbált jó pár ruhát, de nem talált egyet sem, ami ráillett volna. Majd sóhajtott, minden ruhám kinyúlt. Hirtelen rájöttem, hogy milyen vékony lett, ez volt az oka, hogy egyre könnyebben tudtam őt vinni.

Hirtelen megértettem ... óriási fájdalmat és keserűséget halmozott fel a szívében. Öntudatlanul nyúltam feléje és megérintettem a fejét.

A fiunk ebben a pillanatban lépett be és azt mondta, Apu, itt az idő, hogy kividd anyut. Számára, hogy látta az apját karjaiban kivinni az anyját, élete fontos részévé vált. A feleségem jelezte a fiunknak, hogy jöjjön közelebb és szorosan megölelte. Én elfordítottam az arcom, mert féltem, hogy az utolsó pillanatban meggondolom magam. Ezután a karjaimban tartottam, kisétáltam a hálószobából, keresztül a nappalin, az előszobába. A karjai lágyan és természetesen pihentek a nyakam körül. Szorosan fogtam őt, pont olyan volt, mint az esküvőnk napján.

De a sokkal könnyebb súlya elszomorított. Az utolsó napon, mikor a karjaimban tartottam, alig tudtam megtenni a lépéseket. A fiunk elment az iskolába. Szorosan tartottam őt és azt mondtam neki, nem is vettem észre, hogy az életünkből hiányzott a meghittség, az intimitás.

Elvezettem az irodáig ... gyorsan kipattantam a kocsiból, anélkül hogy az ajtókat lezártam volna. Attól féltem, ha bármennyit is késlekedek, meggondolom magamat. Felsétáltam az emeletre. Jane kinyitotta az ajtót, és azt mondtam neki, Sajnálom, Jane, nem akarok elválni.

Csodálkozva rám nézett, és megérintette a homlokomat. Lázas vagy? Kérdezte. Elvettem a kezét a fejemről, Sajnálom, Jane, ahogy mondtam, nem válok el. A házasságom talán azért volt unalmas, mert nem értékeltük életünk apró részleteit, nem azért mert már nem szerettük egymást. Rájöttem, hogy attól kezdve, hogy az esküvőnk napján karjaimban vittem haza, egészen addig kellene a karjaimban tartani, míg a halál el nem választ minket.

Jane hirtelen magához tért. Hangosan felpofozott, majd bevágta az ajtót és zokogásban tört ki. Lesétáltam a földszintre, és elhajtottam.

Az útba eső virágboltban rendeltem egy csokor virágot a feleségemnek. Az eladólány kérdezte, mit írjon a kártyára. Mosolyogtam, és azt írtam, "minden reggel a karjaimban viszlek ki, míg a halál el nem választ".

Azon az estén mikor hazaértem, virág a kezemben, arcomon mosoly, felrohantam az emeletre, azért, hogy a feleségemet az ágyban találjam - holtan. A feleségem hónapokig harcolt a RÁKkal, és én annyira el voltam foglalva Jane-nel, hogy észre sem vettem. Tudta, hogy hamarosan meg fog halni, és meg akart menteni bármiféle negatív reakciótól a fiunk részéről, ha végigvisszük a válást. Legalább a fiunk szemében én egy szerető férj vagyok.

Életetek apró részletei számítanak igazán egy kapcsolatban. Nem a ház, nem a kocsi, tulajdon, pénz a bankban. Ezek csak előmozdítják a boldogságot, de önmagukban nem adhatnak boldogságot. Szóval találj időt, hogy a házastársad barátja légy, és tegyétek meg azokat az apró dolgokat egymásért, amik meghittséget, intimitást eredményeznek. Legyen valóban boldog házasságotok!

 

Az életben a legtöbb kudarcot olyan emberek szenvedik el, akik nem ismerik fel, milyen közel is voltak a sikerhez, mikor feladták."

Ti ne kövessétek el ezt a hibát!!!!

                            ***

    A Társkeresés Tízparancsolata!

                                                      

 

Kép 1.Legyünk őszinték már a legelején!

   Ahhoz, hogy esélyünk legyen egy teljes értékű szerelmi kapcsolatra, fontos az, hogy őszintén viszonyuljunk egymáshoz.

2.Ne állítsunk többet érzéseinkről, mint amilyenek valójában!

   Gyakran esünk abba a hibába, hogy lódítunk és csúsztatunk érzelmeinkkel kapcsolatban. Ezt a másik mindig megérzi.

3.Tájékozódjunk egymás képzeletében és gondolkodásában!

   Rendkívül fontos, hogy figyeljünk egymás gondolataira, céljaira, vágyaira.

4.Törekedjünk a másik ember megismerésére, ne hasonlítsuk őt egy ideálhoz!

   Gyakran fordul elő, hogy a szerelmesek nem is egymásba, hanem egy általuk felállított ideálképbe szerelmesek. Ha ezen nem tudnak változtatni, tönkremehet a kialakulóban lévő kapcsolat.

5.Tartsuk sem előtt, hogy mindenki szeretetre vágyik!

   Nemcsak mi magunk, hanem társunk is közelségre, figyelmességre vágyik. Ezért ne spóroljunk az érzéseink kifejezésével, az mindig pozitív irányba lendíti a kapcsolatot.

6.Ne kritizáljuk a másikat!

   A szerelem lényege a megértés, az elfogadás, minden ezzel ellentétes dolog mérgezheti a szerelmet.

7.Bízzunk meg egymásban!Kép

   Ha nincs bizalom, nincs kapcsolat. Ezen áll vagy bukik a szerelem művészete.

8.Adjunk időt a szerelem kibontakozásának!

   Nem szabad elsietni és türelmetlenül kierőszakolni az érzelmeket. Azok maguktól is bekövetkeznek.

Ha úgy érezzük,hogy társat találtunk, örüljünk neki, és éljünk a jelenben!

   Előfordul, hogy túl sok mindent és túl gyorsan akarjuk bizonyos események bekövetkeztét. Tervezgetünk, és nem hagyjuk, hogy a dolgok a meguk medrében folydogáljanak. Ezzel megijeszthetjük a társunkat, és elveszítjük a kapcsolat lehetőségét, vagy csak saját magunknak okozunk csalódást.

10.Vigyázzunk a megtalált kapcsolatra, de azért ne zárjuk kalitkába a másikat!

   A szerelem önkéntes dolog, nem börtön. Minden egyes embernek szüksége van az önállóságra, fontos, hogy ezt biztosítsuk kedvesünk számára.

 

                          A tetszés-nemtetszés jelei

Gyakran tesszük fel ezt a kérdést, hogy szeret - nem szeret, tetszem - nem tetszem. Pszichológusok azt állítják, hogy a férfiak és nők mozdulatai árulkodnak arról, hogy mi módon éreznek a másik fél iránt. A szakemberek szerint különböző gesztusok, mozdulatok és a mimika mind-mind tükörképei az emberben áradó érzéseknek.

Kép A vonzás jelei lehet például:

  • Ha gyakran keres szemkontaktust.
  • Ha gyakran gyors pillantásokat vet feléd beszéd közben.
  • Ha szemben ül veled, és karját vagy lábát keresztbe teszi.
  • Ha feléd hajlik.
  • Ha bátorító kézmozdulatokat tesz.
  • Ha az utcán nem megy túl messzire melletted.Kép 

A nemtetszésről árulkodhatnak:

  • Ha kerüli a szemkontaktust.
  • Ha nagyon távol ül le tőled.
  • Ha gyakran figyel más irányba, miközben veled beszél.
  • Ha elhajlik tőled.
  • Ha kezét és lábát veled ellentétes irányba helyezi fel.

Első szerelmünk feledhetetlen

 Kép   Nem fogok tudományos magyarázatot adni a kérdésre, és csakis saját tapasztalataimra és másoktól hallott történetekre alapozhatok, de tény, hogy az első tanítójait nem felejtheti el az ember. És ahogy nem felejted el a tanító nénidet, aki bevezetett a számok és a betűk világába, úgy az első szerelmedet sem felejtheted el, aki szeretni tanított... vagyis felébresztette a benned lustálkodó, még gyerekcipőben járó szenvedélyeket.

   Egy kicsit kérdezősködtem a témával kapcsolatban az ismerőseimtől, barátaimtól. Érdekes módon, akitől eddig megkérdeztem, mindenki pozitív emlékekkel gondol vissza első naiv, de őszinte, nagy szerelmére... Még akkor is, ha végül csúnya szakítás és csalódás lett a vége.Kép

   Érthető, hisz ha jobban belegondolsz, ő volt az első srác/lány, akit bemutattál otthon a szüleidnek, és akivel kibírtál két fétnél többet is, anélkül, hogy meguntad volna. Sőt napról napra jobban szeretted, jobban bíztál benne, és őszinte dolgokról beszéltetek.

   És hát hogyan is feledhetnéd, amikor olyan egyedi volt... mert senki a világon nem tudott úgy megnevettetni, mint ahogyan ő tudott, és senki a világon nem írt olyan szép, romantikus sms-eket, mint amilyeneket ő írt.

   És mennyi közös emlék...Annyi minden tanultatok egymásról és egymástól: hogy melyik ruhásboltban mekkora az árleszállítás, milyen parfümillatokat szeret, és a végére már az összes autómárkát kívülről fújtad.

   Kép Hogy is feledhetnéd el az első szerelmedet, akivel annyi őrültséget elműveltetek... és akiért olyan dolgokra voltál képes, amikről addig azt hitted, hogy csak a filmekben léteznek.

   Még ha csalódtál is, vagy csak úgy az elmúlt időben az a lángoló szerelem, ő volt az, aki úgymond bevezetett az érzelmek világába.

   Bizonyára nem is sejtetted még akkor, hogy ez az tökéletesnek vélt kapcsolat, álmaid szerelme, aki úgy megbolygatta a Te lelki világodat, aki megostromolta, majd elfoglalta szíved legkedvesebb csücskét, mára már csak egy kapocs, ami a múltadhoz köt. Mert valóban azóta már sok idő eltelt, és sok hozzá hasonló "tökéletes" pasival/csajjal találkoztál... Sok ember volt képes megnevettetni úgy "istenigazából", és szerelmes sms-eket is kaptál. Új emlékek jönnek, új tapasztalatok. Újabb örültségeket tettél... Újra lángoltál, majd csalódtál. De az első szerelmedre akkor is emlékezni fogsz, amikor a szomszéd nénivel a padon ülve épp a falu (vagy város) új szerelmeit pletykáljátok ki.

 

 

Tíz jótanács félénkeknek

 

A felmérések szerint a nők többsége még ma is szorongással, félelemmel megy el az első randevúra. Deborah Levine amerikai pszichiáter tanácsai segíthetnek a félénkeknek a gátlások legyőzésében.

1. Szemöldök felvonása
A szemkontaktus és némi mosoly mellett néhány másodpercig mindkét szemöldökünket gyors ütemben húzzuk fel, majd eresszük le. Nagyon szexi.

2. Ajkak megnedvesítése
Ez is a vonzalom egyik kifejezése, persze csak, ha diszkréten csináljuk. Delilah megkülönbözteti azokat, akik csak az alsó ajkukat nedvesítik meg a nyelvükkel, és azokat, akik körbefuttatják azt szájukon.

3. Gyors pillantás Gyors, futó pillantásokat vessünk arra, akit szeretnénk megkörnyékezni. Ezekből a pillantásokból elég átlagosan három.

4. Játék a hajjal
Simítsuk végig vagy túrjunk bele a hajunkba beszélgetés közben.

5. Félénk mosoly
Ez mindig bejön. Egyfajta félmosoly, mely kicsit látni engedi a fogainkat is. Kombinálhatjuk mély szemkontaktussal, de szégyenlősen lefelé is nézhetünk.

6.Suttogás
Ne szégyelljünk suttogni annak fülébe, akivel ismerkedünk.

7.Segít a ruha
Néha simítsunk végig a ruházatunkon.

8. Rövid szoknya
Az egyik legjobb módszer, ha a felsliccelt szoknya sokat enged láttatni a combokból.

9.Játék a tárgyakkal
Szórakozottan játszunk egy kulcscsomóval, poharunkon futtassuk végig az ujjainkat.

10.Magányos tánc
Ha ülünk, alig észrevehetően, de ütemesen ringatozzunk a zene ritmusára. Nagyon izgató hatású.

 

 

A Csókolózás tövénye

Kép

 

 

 

1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva.

 

2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog.

 

3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol.

 

4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz.

 

5. Hamis csók nagy sebet hagy.

 

6. Az első csók ígéret a többire.

 

7. Nyakra, vállra adott csók vallomás.

 

8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret.

 

9. A csókot ne szégyelld.

 

10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed.

 

11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád.

 

12. A csók szerződés.

 

13. A csók kettesben a legédesebb.

 

14. Az első csókot jól gondold meg.

 

15. A csókot el kell fogadni.

 

16. Öleléssel adott csók mély szenvedély.

 

17. Erőszakos csóknál nincs édesebb.

 

18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj.

 

19. Az ismerkedés napján ne csókolózz.

 

20. A csókkal soha ne tréfálj.

 

21. Csók nélkül nem szabad szeretni.

 

22. A homlokcsók gyanakvás.

 

23. Az ujj csók kötődés.

 

24. A szájra adott csók szerelem.

 

 

 

25. A vállcsók vágyakozás.

 

26. A kézcsók tisztelet.

 

27. Az orra adott csók együttérzés.

 

28. A hajra adott csók megalázás.

 

29. Az arcra adott csók búcsúzás.

 

30. A hátra adott csók forró vágy.

 

31. A fekve adott csók boldogság.

 

32. A fülre adott csók izgató.

 

33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik.

 

34. 1 percig tartó csók rövid.

 

35. 2 percig tartó csók közepes.

 

36. 3 percig tartó csók szenvedélyes.

 

37. 5 percig tartó csók szerelmes.

 

38. 10 percig tartó csók fájdalmas.

 

39. A hosszú csók érzelmes.

 

40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szeméből.

 

41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és meg akar

 

csókolni.

 

42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér.

 

43. A csókot a szerető fiútól ne utasítsd vissza.

 

44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell

 

tagadni.

 

45. Csók nélkül élni nem lehet.

 

46. Szeretni jó, de csókolni még jobb.

 

47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet.

 

48. Szőke sráccal csókolózni tüzes.

 

49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni.

 

 50. A mozi alatti csók vakmerőség.

 

51. A szemre adott csók vágyakozás.

 

52. Szórakozásból adott csók alamizsna.

 

53. Asszonynak adott csókot tett követ.

 

54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti.

 

55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny.

 

56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell.

 

57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza.

 

58. Virágot és csókot adni nem bűn.

 

59. A csók nem szerénység, hanem szeretet.

 

60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg.

 

 

61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg.

 

62. Nyálas csók szemtelenség.

 

                                             63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neked mi jut eszedbe

 

a szerelemrõl?

Kép

 


Piros rózsa, szív, csók, könny,

boldogság, szeretet, fájdalom,

romantika, dal, suttogás, Valentin

nap...

Ha valamit kihagytunk volna a

felsorolásból, nyugodtan írd meg

nekem! 


Nézzük, mi a szerelem?


Erre többféle választ is találunk, íme néhány:


"A szerelem egy összetett érzés, a másik ember egész lényére

irányuló vonzalom." 

"A szerelem egy érzés, egy maga körül mindent felperzselõ lobogás."


"A szerelem csak ideig-óráig tartó röpke élmény" 

"A szerelem az istenek ajándéka. Olyan érzés ami nem hasonlítható

semmi máshoz." 

"A szerelem amikor éjjel-nappal csak Rá gondolok, Õt hiányolom,

imádom. Isteni érzés, de lehet iszonyúan romboló is." 

"A szerelem az, amikor nem azért akarom önmagamból a legjobbat

adni, hogy a Másik szeressen, hanem azért, mert szeretem." 

"A szerelem tûz, szenvedély, romantika, amibõl édesség, kedvesség,

ajándékkal elhalmozás, tenyerén hordozás, törõdés, forróság és

imádat lesz." 

"A szerelemamikor remeg a gyomrod, ha meglátod, és a szíved a

torkodba ugrik, mikor hozzád ér." 

"A szerelemaz, amikor értelmetlennek és idegennek tûnik mindaz,

ahol vagy, egyszerûen azért, mert Õ nincs ott." 

"A szerelem az, amikor Rá gondolsz, és megszólal a legszebb zene a

bensõdben." 

"A szerelem az, amikor mellette alszol el, és róla álmodsz, és reggel õ

meséli el hamarabb, hogy veled álmodott..." 

"A szerelem még az is, amikor olyan dolgokat teszel meg érte, amire

korábban senki más miatt nem voltál hajlandó. És rájössz, hogy ezt a

legnagyobb boldogság odaadni." 

"A szerelem az, amikor nem érdekel, ki van körülöttetek; úgy érzed,

mintha egyes-egyedül lennétek az egész világon." 

"Amikor földbe gyökerezett lábbal várjuk a találkozást a nagy Õ-vel és

még nem tudjuk mit is fogunk neki mondani" 

Végezetûl íme néhány jópofa, szélsõséges, vicces meghatározás a

szerelemrõl:

 


"A szerelem az, amikor, ha összeérnek az ajkaitok, te semmire sem

 

 

gondolsz; minden más megszûnik létezni, csak Õ és a szája marad,

 

 

mint az egyetlen fontos objektum az egész világegyetemben." 

"A szerelem az, amikor magad elé engeded Fazekasnét a liftajtóban, a

 

 

kutyájával együtt. És a vele eltöltött tizenhat másodpercnyi utazás

 

 

alatt is végig Rá gondolsz." 

"A szerelem: libikóka. Egyszer fent, egyszer lent." 

"A szerelem egy olyan komplex, elmebajra utaló tünetegyüttes,

 

 

amivel szemben az orvostudomány tehetetlen, viszont a társadalom

 

 

jól torelálja."

 

 

 

 A tartós szerelem hét titka

A szerelem fenntartásának hét fontos titka van.
Ezek a következők:                  
szivek.gif

- 1. A különbségek vonzzák egymást.

- 2. Változatosság
– Az állandó változás gondoskodik az érdeklődés fennmaradásától. A változatosság gyönyörködtet. Eközben azonban ne tagadjuk meg igazi énünket.

- 3. Érzéseink, óhajaink és sebezhetőségünk kifejezésére juttatása
– Maradjunk kapcsolatban érzéseinkkel, és ne szégyelljük közölni óhajainkat.

- 4. Magunk viseljük a felelősséget érzelmi sebeink begyógyításáráért 
– Fel nem dolgozott sebeinket időnként önmagunknak kell begyógyítanunk. Ha rájövünk, hogy hajlamosak vagyunk ezek miatt a partnerünket okolni, nézzünk mélyen magunkba és gyógyítsuk meg még fel nem dolgozott múltbeli sérelmeinket.

- 5. Szeretet, szerelem és monogámia 
– A szerelem nem marad meg automatikusan. A férfiaknak romantikus alkalmakról kell gondoskodniuk.

- 6. Barátság, autonómia, és jó hangulat 
– A párkapcsolat ne csak a munkára terjedjen ki, hanem adjon alkalmat a kellemes kikapcsolódásra is. Teremtsünk olyan lehetőségeket, amikor elfeledkezünk gondjainkról, és élvezhetjük a jelen örömeit. A párkapcsolatnak ezen kívűl tartalmaznia kell a megbocsátás lehetőségét is. Ha valaki hibázik, nem szabad vele azt örökké éreztetni.

- 7. Partnerség és segítőkészség 
–Tűzzünk ki magunk elé valamilyen magasabb rendű célt, amelynek elérésén közösen munkálkodunk.

 

 

4 észrevétlen, de árulkodó jel, hogy tetszel a pasinak

Ha egy férfi kiszemelt magának, nem garantált, hogy rögtön egyértelmű jelét is adja. Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, figyeld a rejtett jeleket!
Ha tetszel egy pasinak, az nincs feltétlenül az arcára írva. Természetesen olvashatsz a gesztusaiból, és szavai is árulkodhatnak érzelmeiről, de lehet, hogy sokkal szerényebb típussal van dolgod.

flort.jpg

Előfordulhat, hogy amíg nem biztos a dolgában, nem akarja kimutatni, hogy bejössz neki, de néhány alig észrevehető jelből ez esetben is következtethetsz vonzalmára. Érdemes tehát a legapróbb rezdülésekre is figyelned, hiszen lehet, hogy a nagy őt szalasztod el!

 

Figyeld a pupilláját!

Változatlan fényviszonyok esetén a szembogár nagysága az ember hangulatától függően változik. Ha izgalom fog el, pupillád akár a négyszeresére is tágulhat, ha pedig elönt a méreg, képes pici fekete ponttá szűkülni, amitől kialakul a szúrós pillantás. Nincs ez másképp a férfiaknál sem: ha tehát tetszel valakinek, az szó szerint nagy szemeket mereszt rád. Világos szemű pasi esetében vonzerőd látványos is lehet, ha azonban a sötét szemű férfiakat kedveled, nehéz helyzetben vagy.

Ebben az esetben nehéz kivenni ezt az apró változást, de a pupillatágulást agyad automatikusan értelmezi. Mellesleg egy apró cselhez is folyamodhatsz: ha ugyanis csábos tekintetedet a férfi szemébe fúrod, erre az ő szeme is önkéntelenül reagál. Minél tágabb ugyanis egy nő pupillája, az annál vonzóbb az ellenkező nem szerint, és ezt az ő szemük sem hagyhatja válasz nélkül.

Villámgyors szemöldök

Ha a férfi meglát valakit, aki felkelti érdeklődését, a másodperc törtrészéig felvonja szemöldökét. Mindez alig észrevehető, öntudatlan gesztus, amellyel partnered jelzi, hogy észrevette jelenlétedet, és tetszel neki.

A szemöldökrándulás azonban érdeklődővé és kedvessé is teszi az arcot, ami megnöveli az esélyét annak, hogy te is megnyerőnek találd. Ezzel a szemvillanásnyinál is rövidebb ideig tartó mozdulattal a pasi a lehető legszexibb arcát mutatja, így, ha alacsonyan ülő szemöldöke miatt parancsoló ábrázata is van, ha tetszeni akar neked, ezt vonzóvá változtatja.

 

Árulkodó hüvelykujj

A hüvelykujj alapvetően a fölény jele, tehát a mindennapi életben akkor lóg ki a a férfizsebből, ha az illető erős jellemét szeretné reprezentálni. A magánéletben azonban annak a jele is lehet a kikandikáló hüvelykujj, hogy a pasi imponálni szeretne neked.

A magabiztosság álcáját tehát nőkkel szemben akkor öltik magukra a férfiak, ha szeretnék előnyösebb színben feltüntetni magukat, ezért a gesztus mellé gyakran társul a hintázás is. Ha tehát nem tudod eldönteni, mennyire tetszel beszélgetőpartnerednek, figyeld meg, hogyan áll. Ha zsebre tett kezekkel hintázik a talpán, hüvelykujja azonban vízszintesen mutat az öle felé, biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van.

Kezek a szájnál

A férfi nem rúzsozza a száját, hogy felkeltse vele figyelmedet, ha azonban megtetszel neki, az ő testében is hevesebb lesz a véráramlás. Ekkor az ajkak észrevétlen mértékben, de megduzzadnak, és kissé a színük is erőteljesebb lehet. Amire mindebből te is felfigyelhetsz, az az, hogy beszélgetőpartnered valószínűleg gyakrabban nyúl majd az arcához vagy az ajkához, hiszen izgatott állapotban minden érintés jólesik.

 

barista.jpg

 

Az ujjait az is a szájához vonzza, hogy a vérbőség enyhe bizsergést okoz, amit egyelőre csók híján így próbál enyhíteni. Könnyen lehet azonban, hogy ezen a ponton már a forró nyelvcsatára sem kell sokat várnod, mert, bár ezek a mozdulatok öntudatlanok, ha elég figyelmes vagy, annál árulkodóbbak lehetnek.

 

 

 

Mely Nők riasztják el a férfit?

Kép

Vajon mi az oka, hogy egyes nők valósággal vonzzák a férfit, mások viszont kevésbé sikeresnek mondhatják magukat, sőt, van aki kifejezetten taszítja a másik nem képviselőit. Összeállításunkban megpróbáltunk utánajárni a "titoknak".

Kik azok, akik elriasztják a férfit?

A szfinkszKép

Első látásra tökéletes: intelligens, szép, céltudatos. Főnöke és barátai elismerik, ráadásul még szabad, mint a madár. Kell ennél több a férfinak? Egy hónap jegyesség után azonban a férfi kezdi "kevésnek" érezni magát. Minél inkább erőlködik, a nő annál inkább szárnyall, végül pedig lesújt. A szfinksz célja: semmit sem adni, és mindent kapni! Könnyű elképzelni a befejezést.

A vezetőKép

Mindig és mindenhol irányítani akar. Határidőnaplója feketéllik a bejegyzésektől. Tehetséges a barkácsolásban, ezért fennen hangoztatja: nincs szüksége senkire. Vele az úr megüti a főnyereményt. A nő már az első közös éjszakán kezébe veszi partnere sorsát. Kezdi elűzni a barátait, beíratja egy felzárkózó nyelvtanfolyamra, kijelöli a házasságkötés napját, kiválasztja a nászút helyét, és egyedül akar dönteni a szerelmi aktusok módjáról is.

A romantikázó Kép 

Eljött értem a herceg - rebegi. - Azóta boldog akar lenni,és sok gyereket szeretne. Párjának feltétel nélküli csiodálója, nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy dicsőítse "urát". Igyekszik a házasélet minden mozzanatából nemzetközi eseményt csinálni, amit a legszívesebben egy sajtótájékoztatóval koronázna meg.

A mártírKép

A törékeny lélek mindig panaszkodik: szomjas, éhes, fázik, túl melege van. Élete állandó harc az őt bosszantó világgal. Sirámaival megpróbál részvétet ébreszteni a férfiban,. A hónapok múlásával a férfinak bűntudata lesz. Úgy érzi majd, hogy miatta romlott el az időjárás,a porszívó, ő tehet a környezetszennyeződésről és a munkanélküliségről. Végül rájön: a mártír is a parancsolgatók családjából való. Ha az úrnak esze van, akkor fejvesztve menekül.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

celsius flak prisjakt

(celsius flak prisjakt, 2021.04.03 02:38)


Wow that was unusual. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say great blog! celsius flak prisjakt arem.nnutunman.com/map2.php <a href="http://arem.nnutunman.com/map2.php">celsius flak prisjakt</a>

Отличный магазин Мебели Москва

(RichardMer, 2021.04.03 02:18)

Мы несомненно поможем Для Вас совершить собственный дом интересным, комфортным, чистым также многофункциональным вследствие товарам высокого свойства. Свой сеть интернет-торговый центр «Мебельная Фабрика Москва МФМ» дает обширный перечень мебели также продуктов с целью здания.

https://www.fabrika-moscow.ru/kontakty-mebel

заработок денег в интернете без вложений и обмана с выводом денег

(Scottscami, 2021.04.03 01:08)

бонус код на танки на апрель бонусы в биткоин казино код для бонусов магазина симс 4 купить бонус код wot в украине что делает бонус код в world of tanks кс гоу рулетки для бомжей сайт с кейсами в кс го с выводом денег скачать взломщик на деньги на игры как сделать чтобы было много денег в farming simulator 2013 игре как ввести бонус код для world of tanks если уже есть аккаунт скачать игру онлайн с деньгами ворлд оф танк личный кабинет бонус код открытие кейсов ютуб кс го игра в которой можно делать деньги все бонус коды для world of tanks на танки

полная энциклопедия камней и амулетов купить http://adorethelife.com/divyanka-tripathis-pre-wedding-photo-shoot/?unapproved=77574&moderation-hash=7393c3bacf50c5791c3b1cbf2e7c3a7f#comment-77574 скачать мод на бесконечные деньги и алмазы в игре бой с тенью https://inspiredtobefit.com/blogs/fitness-tips/before-afters-inspiration-ronnies-journey?comment=118291857464#comments определение порядок пользование жилым помещением http://teatromusical.es/sobre-el-blog/ новые онлайн стратегия на телефон http://serg-music-varied.mex.tl/ все хостинги с вордпресс http://meshok.org/forum/viewtopic.php?f=12&t=221071

бонус код wot на 1 день према как создать игру с реальными деньгами сделать деньги для браузерных игра asphalt 8 взлом игры на деньги бонус код вот к 9 мая 2017 ставки кс го от 5 рубля открыть дешевые кейсы в кс го заработок в интернете бизнес и сеть как поднять бабло в мта скачать торрент неуловимые джекпот

скачать игры на андроид живая сталь много денег http://asesoresdinamicos.com/que-es-un-personal-concierge банкротство физических лиц последствия для супругов http://vacanzeatropea.net/dintorni/tropea-e-dintorni-3-cose-da-vedere/?unapproved=87900&moderation-hash=cbfcef367ee49482029288d36880d899#comment-87900 самые лучшие точные бесплатные прогнозы на спорт http://neem-jo.com/?p=78&unapproved=35548&moderation-hash=15f8c523211994d102803e6048f0bc54#comment-35548 как увеличить денег игры в simcity http://www.iklb.cn/2015/07/19/55/?unapproved=104658&moderation-hash=100dad1923e5a3a96a6e1041444b4b45#comment-104658 тонкости букмекерских ставок http://216.10.241.223/esea.in/

pernilla wahlgren br&ouml;stf&ouml;rstoring

(pernilla wahlgren br&ouml;stf&ouml;rstoring, 2021.04.02 15:52)


Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I'll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I'll certainly return. pernilla wahlgren br&ouml;stf&ouml;rstoring knope.nnutunman.com/map19.php <a href="http://knope.nnutunman.com/map19.php">pernilla wahlgren bröstförstoring</a>

Молибден ЦМ-2А

(KathrynMig, 2021.04.02 15:31)

Приглашаем Ваше предприятие к взаимовыгодному сотрудничеству в направлении производства и поставки <a href=https://redmetsplav.ru/store/molibden-i-ego-splavy/molibden-cm-2a-1/>Молибден ЦМ-2А</a>.

- Поставка карбидов и оксидов
- Поставка изделий производственно-технического назначения (рифлёнаяпластина).
- Любые типоразмеры, изготовление по чертежам и спецификациям заказчика.
- Поставка изделий из сплавов: МЧ, МЧВП, МД-8,5, МД-25, МД-30, МД-40, МД-50, МД-55, МД-60, ЦМ1, ВМ1, ВМ2, ВМ3, ЦМ3, ЦМ5 ЦМ6, МЛТ, ТСМ4, ЦМВ30, МР47ВП, МР-10, МР47ВП, ТСМ3
Mo, TZM, TZC, Mo-W30, Mo-Cu70, Mo-Cu60, Mo-Cu50, Mo-Cu40, Mo-Cu30, Mo-Cu20, Mo-Cu10, Mo-LaMo-Cu70, Mo-Cu60, Mo-Cu50, Mo-La.
Молибденовый порошок: ПМ-99.95, ПМ-М, ПМЧ, ДМ-1, ДМИ 7, КМФ-6, МВЧ, МО, МОSI, МПВ, МР-47


<a href=http://koxana.com/krasa/tilo/1232-2015-09-18-09-09-22.html>Проволока молибденовая МЧ-Т</a>
<a href=http://ffemagazine.com/ffe-magazine/?rcommentid=405210&rerror=HEAD&rchash=1ac79a1c41f40bde76a2e892dc67efb6#commentform>Лента молибденовая МД-50</a>
<a href=http://koga-cc.jp/cgi-bin/anboard2/show.cgi>Пруток молибденовый ВМ</a>
<a href=https://canatoneta.nl/2e79c8a40623b176b9adc29c77433c57/#comment-265581>Круг молибденовый МР-47ВП</a>
<a href=https://rencebeats.com/about/comment-page-19469/#comment-2729439>Проволока молибденовая Mo</a>
71b7bcf

лицензия на алкоголь

(Stevenlaw, 2021.04.02 14:16)

Буде в приложении к лицензии головного вуза отсутствует информация о каком-либо филиале иначе, в частности, — отдельной его специальности, то учебное заведение действует незаконно. Около обнаружении подобных нарушений лицензия, имеющаяся у учебного заведения, может обретаться аннулирована.Подобно видите сайт также сделан с мимикрией около государственные органы, обязательно размещаются гербы, либо флаги и повсюду выделяется термин БЕСПЛАТНО.В силу статуса адвоката, дозволительно трудолюбивый сообразно сути только адвокатом, ну либо учить в ВУЗе либо писать книги, пытаясь на этом заработать. Этот запрещение неуклонно прописан в ФЗ Об адвокатской деятельности и адвокатуре в Российской Федерации".И понять, что пора уйти и сохранить монетаАктуальными для каждой юридической, консалтинговой компании являются офисные расходы. Когда деньги на покупку канцелярии и сопутствующих товаров выдаются ответственным лицам, это фиксируется сообразно дебету счета 71. Оприходование канцтоваров осуществляется сообразно дебету счетов 10, 20, 25, 26 (около условии подтверждения расходов чеками и накладными). Неиспользованные имущество возвращаются ответственным лицом в кассу. Проводка делается по дебету счета 50 иначе 51.
<a href=https://gokonsalt.ru/gotovyie-firmyi/>продажа готовых фирм</a>
<a href=https://gokonsalt.ru/bux.uslugi/>заказать бухгалтерские услуги</a>
https://gokonsalt.ru/snizhenie-kadastrovoj-stoimosti/ - снижение кадастровой стоимости цена

Превосходство 2. Вы сможете снизить размер уплачиваемых вами налогов, проконсультировавшись со специалистами по вопросам уменьшения налоговой базы без нарушения законодательства. Опричь того, вы избавите себя от риска неправильно увольнять сумму, необходимую чтобы уплаты в бюджет. Вашей фирме довольно оказана воспособление в получении дополнительных вычетов из совокупного дохода. Специалисты сообразно налогам проконсультируют вас сообразно возможным налоговым последствиям отдельных сделок. Также можно проверить ваши договоры на наука соответствия их последним дополнениям в сфере законодательства.деятельность сообразно обезвреживанию и размещению отходов I — IV классов опасности;Лицензия для государственную тайну Федеральной здание безопасности России - формальный документ. Выдается организациям любых организационно-правовых форм ради проведения работ, коррелирующих со сведениями, которые составляют государственную тайну для территории всей Российской Федерации. Он дает монополия работать с засекреченными сведениями на протяжении определенного срока.4 конкурентных преимущества удаленной бухгалтерииДополнительная убыль чтобы клиента заключается в книга, сколько примерно по делам о незаконном увольнении для подачу иска в суд дается всего 1 месяц, а сей месяц благополучно истекает временно персона ждет ответа на свою жалобу.

вступление в сро проектировщиков

(Stevenlaw, 2021.04.02 12:14)

Делать выдачу разрешений могут:Кому пригодятся бухуслуги?В силу статуса адвоката, можно трудолюбивый сообразно сути только адвокатом, ну либо преподавать в ВУЗе alias чертить книги, пытаясь для этом заработать. Сей запрет откровенный прописан в ФЗ Об адвокатской деятельности и адвокатуре в Российской Федерации".3 мин. Среднее время дочитывания публикации.деятельный сообразно монтажу, техническому обслуживанию и ремонту средств обеспечения пожарной безопасности зданий и сооружений;
<a href=https://krasnoyarsk.gokonsalt.ru/poisk-tenderov/>поиск тендеров по всем площадкам</a>
<a href=https://krasnoyarsk.gokonsalt.ru/buxgalterskij-autsorsing/>бухгалтерское обслуживание аутсорсинг</a>
https://krasnoyarsk.gokonsalt.ru/gotovaya-firma-s-liczenziej-mchs/ - купить ооо с лицензией мчс

План обмана сообразно делам о защите прав потребителей.Полностью пакет документов подается совместно с заявлением для выдачу лицензии. В нем указывается:Нотариусы имеют высшее юридического изготовление и сдают экзамен чтобы получения лицензии нотариуса в Министерстве юстиции РФ.В ЦентрКонсалт работает весь штат специалистов, имеющих горний профессиональный высота в самых разных сферах коммерческой деятельности. Мы поможем грамотно вести бухгалтерский учет и гарантировать действие всех операций как в срок и в надлежащем качестве.ремонт, обслуживание alias утилизацию боеприпасов или военной техники.

aff&auml;rer i sandviken

(aff&auml;rer i sandviken, 2021.04.02 11:47)


I love your blog.. very nice colors &amp; theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I'm looking to create my own blog and would like to find out where u got this from. appreciate it aff&auml;rer i sandviken probeb.diatradpr.com/relaxation/affaerer-i-sandviken.php <a href="http://probeb.diatradpr.com/relaxation/affaerer-i-sandviken.php">affärer i sandviken</a>

получить лицензию на чоп

(Stevenlaw, 2021.04.02 10:21)

Почему некоторые юристы не хотят содержаться адвокатами?Диплом (копия, завизированная подписью руководителя и печатью);Также непременно имеют высшее организация и сдают экзамен.3,4 тыс. дочитываний, 51%. Пользователи, дочитавшие перед конца.Трудовой конвенция и трудовая книжка на руководителя (воспроизведение, завизированная подписью руководителя и печатью);
<a href=https://krasnodar.gokonsalt.ru/liczenzii/>помощь в получении лицензии</a>
<a href=https://krasnodar.gokonsalt.ru/liczenziya-minkulturyi/>виды работ по лицензии минкультуры</a>
https://krasnodar.gokonsalt.ru/tenderyi/ - услуги по поиску и сопровождению тендеров

но о них расскажу отдельно, в конце статьи.способы оказания услуг;Просто ничто не делается, в течении месяца возвращается клочок предоплаты (удерживается 40-50% сообразно договору).Работы и услуги по обнаружению и блокированию устройств, которые ведут запись, прослушивают и считывают информацию без согласования, т.е. тайно.6,7 тыс. просмотров. Уникальные посетители страницы.

регистрация товарного знака

(Stevenlaw, 2021.04.02 08:34)

В данной области лицензией именуют лицензионный соглашение (ст. 1235 ГК РФ), то есть уговор, по которому владелец исключительного права предоставляет лицензиату льгота использования (то глотать привилегия копирования, распространения экземпляров, переработку, передачу по проводам и прочие, предусмотренные законом исключительные авторские права) произведения предусмотренными способами в предусмотренных пределах. При этом исключительные права для препарат не отчуждаются, в отличие через «договора относительный отчуждении исключительного права» (ст. 1234 ГК РФ).деятельность сообразно технической защите конфиденциальной информации;Разряд, комната и дата выдачи правоустанавливающих документов, которые необходимы ради осуществления заявленного вида деятельности покамест действует лицензия;Работы и услуги по обнаружению и блокированию устройств, которые ведут запись, прослушивают и считывают информацию без согласования, т.е. тайно.Кроме переходит на сайт, предположим такой:
<a href=https://kazan.gokonsalt.ru/liczenziya-fsb-na-gostajnu/>режимно секретное подразделение</a>
<a href=https://kazan.gokonsalt.ru/atomnaya-liczenziya-rostexnadzora/>атомная лицензия</a>
https://kazan.gokonsalt.ru/liczenzii/ - Получить лицензию

Продление разрешения необходимо, ежели образование решает продолжать исполнять свою деятельный в рамках взаимодействия с допуском к государственной тайне.Проверить сроки действия режимно-секретного подразделения, продлить сделка накануне экспертизой;В России список лицензируемых видов деятельности установлен федеральным законодательством, а именно Федеральным законом от 4 мая 2011 года № 99-ФЗ «О лицензировании отдельных видов деятельности» и законом РФ «О связи». Только правило, законом устанавливаются общие принципы и назначается правительственный орудие, агент изменять лицензии, а система выдачи лицензий определяется подзаконными актами. Служба лицензируемым видом деятельности без лицензии, буде это деяние причинило крупный ущерб гражданам, организациям разве государству, либо сопряжено с извлечением дохода в крупном размере, — наказывается в уголовном порядке (ст. 171, 180 УК РФ).Дата, если была оплачена госпошлина;Внесение в базу данных первичной документации, а также составление документов бухгалтерской и налоговой отчетности, аудит текущей деятельности организации – это те действия, благодаря которым ваше предприятие довольно всегда быть для плаву и причинять вам прибыль. При этом, услуги штатного бухгалтера обходятся аминь дорого, особенно ежели речь соглашаться соглашаться о ведении бухгалтерского учета ИП.

модные межкомнатные двери

(VahtangmNuh, 2021.04.02 06:41)

Сообразно своей конструкции коробки подразделяются для обычные и телескопические. Первые представляют собой прямоугольники из бруса, прочно закрепленные в стене с помощью дюбелей alias анкерных болтов. НаличникиКАРКАСНЫЕ МЕЖКОМНАТНЫЕ ДВЕРИпланируется установка, дверной круг повинен владеть определенными свойствами.1. Добор.
<a href=https://magas.dveri-ideal.ru/vxodnyie-dveri/>железные двери</a>
<a href=https://magas.dveri-ideal.ru/mezhkomnatnyie-dveri/>двери межкомнатные магас цены</a>
https://magas.dveri-ideal.ru/furnitura/ - фурнитура для межкомнатных дверей

Присутствие заказе дверей надо определить основные размеры:наличника, вставляется в паз коробки или добора. Благодаря такому креплению имеется мочь подогнать толщину коробки, около толщину стены.Заключается он в использовании ламинатина, кто представляет собой двойной разряд бумаги, пропитанный специальным защитным составом и наклеенный почти высоким давлением на флизелиновую подложку.щитовых дверей, однако и различные рельефные поверхности.

chokladtryffel med lakrits

(chokladtryffel med lakrits, 2021.04.02 04:49)


I believe that is one of the most vital info for me. And i am happy studying your article. However should statement on some basic issues, The site style is perfect, the articles is truly nice : D. Good activity, cheers chokladtryffel med lakrits leypi.zinpunkgood.com/map10.php <a href="http://leypi.zinpunkgood.com/map10.php">chokladtryffel med lakrits</a>

заработок в интернете дома без вложений

(Scottscami, 2021.04.02 04:16)

заработок интернете s хорошие сайты для заработка биткоинов без вложений скачать игру на андроид zombie derby 2 много денег скачать игре dead trigger 2 бесконечные деньги сайты с кейсами кс го бесплатно топ i игры на вертуальными деньги взломанная игра injustice на деньги ставки кс го от 1 копейки скачать бесплатно игру subway princess runner мод много денег бонус коды для золота wot код активации смарт приложения бонус тв игры экономические стратегии на пк скачать торрент на русском игра кубышка с выводом денег скачать игру сабвей серф москва с бесконечными деньгами взлом игра iphone на деньги

как снять головку двигателя чери амулет http://wtsoc.h1n.ru/users/utawylo игра для пк экономические стратегии http://payhotel.ru/forum/messages/forum2/topic6160/message7068/?result=new#message7068 примеры исковых заявлений по разделу имущества http://yanetcollege.com/index.php?option=com_kunena&view=topic&catid=5&id=130256&Itemid=1203#142392 аудиокниги слушать онлайн фантастика лит рпг http://yasoglasna.ru/profile.php?lookup=21917 хостинг для сервера l2 http://www.red-ship.com/forum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=77109

подарочного издания world of tanks бонус код бонус код ворлд оф танк февраль 2015 игры в карты на деньги дома игры на двоих собирать деньги играть игры покупки за деньги игра криминальная россия 3д борис много денег в тюмени бонус коды для world of tanks бонус коды для tera смотреть видео кс го открытие кейсов на сайте изи дроп видео игра с выводом денег anno1777

бонус код на сентябрь https://calpe-mebel.ru/communication/forum/user/4134/ раздел имущества при разводе новосибирск http://crtdu-kras.ru/communication/forum/user/67473/ заработать деньги на блогах в интернете http://autofaq.com.ua/profile/enetemehi/ игры барби собирает деньги http://swk.piib.org.pl/index.php?option=com_easybookreloaded telegram прогнозы на спорт http://forum.narada-budda.ru/viewtopic.php?f=30&t=243

аптечка для офиса и производства

(Kevinseani, 2021.04.02 00:41)

Механизм трансформации присутствует только в тех моделях, которые раскладываются в спальное место. Они позволяют пользоваться малый настольный компьютер сиречь ноутбук. Из этого выходит, сколько уменьшаются расходы не только для аренду офиса, а и для доход офисной мебели, техники и других предметов интерьера. Также рабочие должны обладать мочь использовать хорошими и удобными креслами и стульями. Это обстановка нового поколения, и хоть безотлагательно достоинство одного стола составляет 3,5 тысячи долларов, в будущем, считают японские специалисты, она обязательно появится в офисах крупных компаний. Сколько касается формы столов и вообще другой корпусной мебели, то она стала более округлой и уже не имеет таких прямоугольных форм, который позволяет создать в офисе более дружественную атмосферу. Сотрудники офиса меньше испытывают усталость, повышается способность, между персонала происходит меньше конфликтов. В наши жизнь оформлению офисного помещения придается особое значение. Офисная обстановка такого типа нуждается в реставрации единовременно в год или реже для освежения внешнего вида. – Питание для компьютера.Свойства кресла
<a href=https://sever24.ru/verstaki/dopolnitelnye-elementy.html>держатель ключей в гараже</a>
<a href=https://sever24.ru/meditsinskaya/meditsinskie-stoliki.html>медицинские столики для процедурного кабинета</a>
https://sever24.ru/sejfy/depozitnye-yachejki.html - депозитные ячейки сейфы

На нынешний погода недорогая офисная мебель пользуется внушительный популярностью. Посетители заведения сидят за ледяной стойкой для таких же ледяных табуретах. Это имеет значение, беспричинно словно зачастую индивидуальность теряет направление как от мысли, что придется изменять комфортное офисное кресло ради далекой папки сиречь документа. Лучше осрамиться на интернет ресурсе, где позволительно писать и просматривать каталоги в режиме онлайн. Для удобства сидевшего человека, надо извлекать подлокотники. Успевать таких показателей в зимний период дозволено с помощью увлажнителя воздуха. Важно, насколько покупка будет презентабельно выглядеть и довольно находиться в соответствии с его стоимостью.Грамотно расставленная обстановка чтобы офиса является залогом высокой производительности сотрудников и создания общей позитивной атмосферы. Так, возьмем, ради кабинета руководителя фирмы, занимающейся техническим обслуживанием компьютеров alias разработкой программного обеспечения, ясно, органичным окажется язык хай-тек. Стоит ли сказывать, который офисная обстановка должна надевать качественно собрана и быть из качественных материалов? Стулья, которые будут разваливаться перед сотрудниками и зловонная пластмасса дешевого офисного стола сомнительно ли непременно повлияют для производительность.Следовательно, с чего нуждаться начинать?

металлические двери

(VahtangnNuh, 2021.04.01 22:39)

Преимущества каркасных дверей:уступает ламинату. Производится ПВХ покрытие в самых разных расцветках, словно стандартных, по различным веерам цветов и каталогам производителей ЛКМ, беспричинно и в имитациях ценных пород дерева. Также наРаздвижная дверь в гардероб, облицовка - естественный шпон ясень седойсдвижной конструкции, так и в форме двух полотен. Другой вариант более лучший — он предполагает только два сиречь три шарнира, нагрузка на которые весьма щадящая. При небольшом весе створок,
<a href=https://nalchik.dveri-ideal.ru/mezhkomnatnyie-dveri/>межкомнатные двери в нальчике</a>
<a href=https://nalchik.dveri-ideal.ru/vxodnyie-dveri/>двери входные металлические</a>
https://nalchik.dveri-ideal.ru/mezhkomnatnyie-dveri/ - двери межкомнатные купить в кбр

конструктивные особенности,3. Бревно из массива древесины.декорации им не свойственны.ванной. Агрессивной дозволено расчислять атмосферу совершенно безопасную чтобы человека, однако насыщенную парами моющих средств тож жирными испарениями.

smulpaj med vit choklad

(smulpaj med vit choklad, 2021.04.01 22:30)


Good information. Lucky me I ran across your site by accident (stumbleupon). I have book marked it for later! smulpaj med vit choklad laimo.diatradpr.com/map13.php <a href="http://laimo.diatradpr.com/map13.php">smulpaj med vit choklad</a>

обучение вождению мотоцикла краснодар

(FrancNuh, 2021.04.01 20:39)

быстрое выполнение заявки;Наличность владельцев машины. Таким образом стараются избежать снятия с учёта, в процессе чего вероятно выявление обмана. Часто со стороны позволительно увидеть, как оттенки в разных элементах различаются. Согласитесь, не всегда на это поглощать дата и, тем более, желание. Беспричинно шансы быстрой покупки вашего авто возрастут в разы. Ведь, часто, работы по восстановлению требуют значительного вложения финансовых средств и времени, а результаты не оправдывают ожиданий. Более того, когда доверие был едва выплачен, то вы получите внушительную сумму. Но коли на кузове отчетливо видны царапины, вмятины тож сколы, то такие дефекты нужно устранить, иначе авто потеряет свою цена и его приобретать никто не будет. Умножение происходит практически с каждым месяцем, следовательно добро автовыкупа является баста востребованной для нынешний день. Какие автомобили мы выкупаем?бачок тормозной жидкости. Опричь того, такие организации предлагают выкуп практически гарантировано, отказы в таких случаях очень редки. Благодаря собранным материалам, у читателя появится возможность исполнять выводы, каким образом увеличить эффективность реализации. Переходим к последнему варианту б/у авто<10 лет с пробегом больше 200 тыс. Определить на глазища, угнанное авто или нет, также довольно проблематично. ТЕХНИЧЕСКОЕ СОСЛОВИЕвозможность получить максимальную прибыль через продажи стойком на месте проведения проверки. Имея большой испытание на рынке, сотрудники окажут квалифицированную содействие и создадут всетаки оптимальные условия чтобы скорейшей реализации Вашего автомобиля. Потому гордо внимательно осмотреть всегда детали, их верность, проверить, наравне функционирует авто. Вас надо насторожить то, сколько бывших хозяев больше в два раза, чем возраст самого авто. Моторный отсек — следующий многозначащий этап, где необходимо выучить:
<a href=https://schooldrivers.ru/otzyvy-o-avtoshkole-nika>автошколы краснодара отзывы</a>
<a href=https://schooldrivers.ru/uchenikam/uchis-on-line>онлайн автошкола краснодар</a>
https://schooldrivers.ru/otzyvy-o-avtoshkole-nika - Автошколы Краснодар отзывы

Первым и главным плюсом является мочь продать частный автомобиль максимально быстро. Продажа авто – стремительно и без головной боли!выезды к клиентам по всей территории города Киев;Рекомендуется пропускать по различным ресурсам предложения, и потом сопоставить все цифры. Продавцы не описывают всетаки недочеты, воеже хранить цену. ЧТО ЗАНИМАТЬСЯ ЕЖЕЛИ ПОСТРАДАВШЕЕ АВТО КРЕДИТНОЕ?Скрытые последствия ДТП как предлог ради торга

оказание архивных услуг

(SferaKah, 2021.04.01 18:39)

Подготовка тематических комплектов копий документов.Коль установленные Перечнем сроки их хранения истекают, после проведения экспертизы ценности такие документы утилизируют по актуп
<a href=https://sferar.ru/hhranenie-buhgalterskih-dokumentov/>архив бухгалтерских документов</a>
<a href=https://sferar.ru/arhivnaya-obrabotka-dokumentov/>архивные работы и услуги цены</a>
https://sferar.ru/ - архивы города москвы

Я уже признавалась, который сама сам в архивах не работала - всего с онлайн-базами данных в платном доступе. Только некоторое дата мне помогала одна исследователь, которая сообразно моим запросам и темам искала документы о моей семье в Центральном государственном историческом архиве Санкт-Петербурга. Потому который архивы, точно и я, работают с 9 предварительно 18 :)Таблицу 5Ранее счета-фактуры компании должны были держать не менее 4 лет (п. 368"старого" Перечня). Днесь срок хранения счетов-фактур соответствует сроку хранения первичных документов учета.

kramp i h&auml;nder och f&ouml;tter

(kramp i h&auml;nder och f&ouml;tter, 2021.04.01 18:09)


I was able to find good information from your blog posts. kramp i h&auml;nder och f&ouml;tter viesp.zinpunkgood.com/map7.php <a href="http://viesp.zinpunkgood.com/map7.php">kramp i händer och fötter</a>

обязательный энергоаудит

(NewenerdgeKah, 2021.04.01 16:43)

Позволительно видеть, что пик регистрации СРО пришелся для 2011 год: было зарегистрировано 78 организаций. К 2013 году общее количество СРО составило 153. Это достаточно существенная число, буде сравнивать, к примеру, с саморегулированием в области финансового аудита: там всего порядка 10 СРО. Отсюда позволительно исполнять умозаключение о размерах рынка энергоаудита и о масштабности проделанной работы.2. Альтернативным способом повышения энергоэффективности является прогнозирование потребления энергоресурсов в будущем. Определенный подход использует апогей полезной статистической информации всех параметров процесса производства — учитываются якобы внешние факторы (беспогодица, сорт топлива) так и внутренние факторы. Главное достоинство этого метода состоит в выдаче адекватного плана расходов энергоресурсов для сутки вперёд, что позволяет жить факторный анализ завышения/занижения нормы.долговременное хранение данных для серверах,
<a href=https://nppne.ru/ob-energoservise.html>мск энергосервис</a>
<a href=https://nppne.ru/ob-energoservise.html>энергосервис спб</a>
https://www.nppne.ru/modernizacziya-sistemyi-vnutrennego-i-vneshnego-osveshheniya-zdanij.html - программа модернизация уличного освещения

Высокое род прогноза достигается за счёт гибкой адаптации к постоянному изменению процесса производства. Средняя уклонение прогноза не превышала 2 %, а коэффициент детерминации на тестовых данных находился на высоком уровне в диапазоне 80-95 %.Замеры частоты вращения электродвигателей насосов.Анализ тепловой схемы котельной, ее особенности и недостатки.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

Következő »