Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szerelem , a Barátság, vajon mikor mit érzünk?

 

Eljön egy pillanat az életedben, amikor rájössz, hogy ki az, aki igazán számít; hogy ki az, aki sosem számított; ki az, aki többé nem fog és ki az, aki mindig is számítani fog.. ezért ne aggódj azok miatt, akik már a múltad részei: megvan az oka annak, hogy a jövődben ők miért nem szerepelnek.

Amikor az ember találkozik azzal, akinek közelségétől az első pillanattól kezdve hevesebben kezd verni a szíve, akinek a hangja zeneszó a számára, akiért meg tudna halni, s tőle elválni akár csak egyetlen napra is kín, az az igazi szerelem.

Van néhány olyan ember, akikkel nem kell minden nap beszélned, akik ezredszerre is végighallgatják tőled ugyanazt a történetet.. és ha te idiótaként táncolsz, vagy addig nevetsz, amíg már sírnod kell, akkor is azt mondják: igen, ő a legjobb barátom.

Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még "nem ő". Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei. Gyanakvó. Férfi- vagy nőgyűlölő. (...) Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten.

 Egy történetet szeretnék veletek megosztani, ami eléggé szívhez szóló és egyben tanulságos is!

Bár ez leg inkább azoknak az embereknek szól akik házasságban élnek de valami nem tökéletes, illetve azoknak akik a vállást, szakítást tervezik!

Mielőtt bármit is tennél, olvasd el ez a kis történetet!

 

 

Amikor aznap este hazaértem, a feleségem felszolgálta a vacsorát, megfogtam a kezét, és azt mondtam, "szeretnék valamit elmondani". Ő leült és csendben evett. Megint láttam a fájdalmat a szemében.

Hirtelen nem tudtam, hogyan nyissam ki a számat. De muszáj volt vele tudatnom, min gondolkodtam. "El akarok válni", hoztam fel a témát nyugodtan. Nem tűnt idegesnek a szavaim hatására, helyette inkább lágyan megkérdezte, miért?

Kikerültem a kérdést. Ez feldühítette. Félredobta az evőpálcikákat és rám üvöltött, te nem vagy igazi férfi! Azon az éjjelen nem beszéltünk egymással. Ő sírdogált. Tudtam, hogy rá akar jönni, mi történt a házasságunkkal. De nem igazán tudnék neki kielégítő választ adni, én már Jane-t szeretem, nem őt. Nem vagyok már szerelmes belé. Csak sajnáltam!

Mély bűntudattal, felvázoltam egy válási szerződést, amiben az állt, hogy megtarthatja a házat, a kocsit, és a cégem 30 %-át.

Rápillantott, majd darabokra tépte. A nő, aki 10 évet töltött velem az életéből, idegenné vált számomra. Sajnáltam, hogy elvesztegette az idejét, forrásait, energiáját, de nem tudtam visszavonni, amit mondtam, hogy én már Jane-t szeretem. Végre hangosan sírt előttem, ami pontosan az volt, amire számítottam. Hogy sírni láttam egyfajta megkönnyebbülést jelentett számomra. A válás ötlete, ami már hetek óta kínzott, szilárdabbnak és tisztábbnak tűnt most.

Másnap nagyon későn értem haza és láttam, hogy valamit ír az asztalnál. Nem vacsoráztam, hanem egyenesen aludni mentem és nagyon gyorsan elaludtam, mert fáradt voltam a Jane-nel töltött eseménydús nap után.

Amikor felébredtem, még mindig ott ült az asztalnál és írt. Nem érdekelt, úgyhogy megfordultam és aludtam tovább.

Reggel megmutatta a válási feltételeit: semmit nem akar tőlem, hanem 1 hónap felmondási időt kér a válás előtt. Azt kérte, hogy ez alatt a hónap alatt, mindketten tegyünk úgy, mintha normális életet élnénk, amennyire lehetséges. Az indokai egyszerűek voltak: a fiunknak 1 hónapon belül lesz a vizsgája és nem akarja összezavarni a tönkrement házasságunkkal.

Ez számomra elfogadható volt. De volt még valami, megkért, hogy idézzem fel, ahogy az esküvőnk napján a karjaimban bevittem a hálószobába. Arra kért, hogy ez alatt az egy hónap alatt, minden nap, reggelente a karjaimban vigyem ki a hálószobából az ajtó elé. Azt gondoltam, kezd megőrülni. Csak azért, hogy az utolsó napokat elviselhetővé tegyem, beleegyeztem a furcsa kérésébe.

Elmondtam Jane-nek a feleségem válási feltételeit. Ő hangosan nevetett és azt gondolta ez abszurdum. Nem számít milyen trükköt alkalmaz, szembe kell néznie a válással, jegyezte meg gúnyosan.

Semmiféle testi kapcsolatom nem volt a feleségemmel, mióta bejelentettem, hogy el akarok válni. Úgyhogy amikor az első nap kivittem, mindketten olyan sutának tűntünk. A fiunk tapsolt mögöttünk, apu a karjaiban tartja anyut. A szavai fájdalmat okoztak nekem. A hálószobából a nappaliba, majd az ajtóhoz, több, mint 10 métert sétáltam vele a karjaimban. Ő becsukta a szemét, és gyengéden azt mondta, ne mondj semmit a fiunknak a válásról. Én bólintottam, kissé dühös voltam. Letettem az ajtón kívül. Ő elment a buszhoz, ami a munkába viszi. Én egyedül vezettem az irodáig.

A második napon mindketten lazábbak voltunk. Ő nekidőlt a mellkasomnak. Éreztem a blúzának illatát. Rájöttem, hogy hosszú ideje nem néztem meg alaposan ezt a nőt. Rájöttem, hogy nem fiatal már. Halvány ráncok voltak az arcán, a haja őszült! A házasságunk komoly áldozatot követelt tőle. Egy percig azon gondolkodtam, mit tettem vele.

A negyedik napon, amikor felemeltem, úgy éreztem, hogy visszatért egyfajta meghittség. Ez az a nő, aki 10 évet adott nekem az életéből.

Az ötödik és hatodik napon, úgy éreztem a meghittség érzése megint erősödött. Jane-nek nem beszéltem erről. Egyre könnyebbé vált a karjaimban vinni, ahogy telt a hónap. Talán a mindennapos edzések megerősítettek. Egy reggelen válogatott mit vegyen fel. Felpróbált jó pár ruhát, de nem talált egyet sem, ami ráillett volna. Majd sóhajtott, minden ruhám kinyúlt. Hirtelen rájöttem, hogy milyen vékony lett, ez volt az oka, hogy egyre könnyebben tudtam őt vinni.

Hirtelen megértettem ... óriási fájdalmat és keserűséget halmozott fel a szívében. Öntudatlanul nyúltam feléje és megérintettem a fejét.

A fiunk ebben a pillanatban lépett be és azt mondta, Apu, itt az idő, hogy kividd anyut. Számára, hogy látta az apját karjaiban kivinni az anyját, élete fontos részévé vált. A feleségem jelezte a fiunknak, hogy jöjjön közelebb és szorosan megölelte. Én elfordítottam az arcom, mert féltem, hogy az utolsó pillanatban meggondolom magam. Ezután a karjaimban tartottam, kisétáltam a hálószobából, keresztül a nappalin, az előszobába. A karjai lágyan és természetesen pihentek a nyakam körül. Szorosan fogtam őt, pont olyan volt, mint az esküvőnk napján.

De a sokkal könnyebb súlya elszomorított. Az utolsó napon, mikor a karjaimban tartottam, alig tudtam megtenni a lépéseket. A fiunk elment az iskolába. Szorosan tartottam őt és azt mondtam neki, nem is vettem észre, hogy az életünkből hiányzott a meghittség, az intimitás.

Elvezettem az irodáig ... gyorsan kipattantam a kocsiból, anélkül hogy az ajtókat lezártam volna. Attól féltem, ha bármennyit is késlekedek, meggondolom magamat. Felsétáltam az emeletre. Jane kinyitotta az ajtót, és azt mondtam neki, Sajnálom, Jane, nem akarok elválni.

Csodálkozva rám nézett, és megérintette a homlokomat. Lázas vagy? Kérdezte. Elvettem a kezét a fejemről, Sajnálom, Jane, ahogy mondtam, nem válok el. A házasságom talán azért volt unalmas, mert nem értékeltük életünk apró részleteit, nem azért mert már nem szerettük egymást. Rájöttem, hogy attól kezdve, hogy az esküvőnk napján karjaimban vittem haza, egészen addig kellene a karjaimban tartani, míg a halál el nem választ minket.

Jane hirtelen magához tért. Hangosan felpofozott, majd bevágta az ajtót és zokogásban tört ki. Lesétáltam a földszintre, és elhajtottam.

Az útba eső virágboltban rendeltem egy csokor virágot a feleségemnek. Az eladólány kérdezte, mit írjon a kártyára. Mosolyogtam, és azt írtam, "minden reggel a karjaimban viszlek ki, míg a halál el nem választ".

Azon az estén mikor hazaértem, virág a kezemben, arcomon mosoly, felrohantam az emeletre, azért, hogy a feleségemet az ágyban találjam - holtan. A feleségem hónapokig harcolt a RÁKkal, és én annyira el voltam foglalva Jane-nel, hogy észre sem vettem. Tudta, hogy hamarosan meg fog halni, és meg akart menteni bármiféle negatív reakciótól a fiunk részéről, ha végigvisszük a válást. Legalább a fiunk szemében én egy szerető férj vagyok.

Életetek apró részletei számítanak igazán egy kapcsolatban. Nem a ház, nem a kocsi, tulajdon, pénz a bankban. Ezek csak előmozdítják a boldogságot, de önmagukban nem adhatnak boldogságot. Szóval találj időt, hogy a házastársad barátja légy, és tegyétek meg azokat az apró dolgokat egymásért, amik meghittséget, intimitást eredményeznek. Legyen valóban boldog házasságotok!

 

Az életben a legtöbb kudarcot olyan emberek szenvedik el, akik nem ismerik fel, milyen közel is voltak a sikerhez, mikor feladták."

Ti ne kövessétek el ezt a hibát!!!!

                            ***

    A Társkeresés Tízparancsolata!

                                                      

 

Kép 1.Legyünk őszinték már a legelején!

   Ahhoz, hogy esélyünk legyen egy teljes értékű szerelmi kapcsolatra, fontos az, hogy őszintén viszonyuljunk egymáshoz.

2.Ne állítsunk többet érzéseinkről, mint amilyenek valójában!

   Gyakran esünk abba a hibába, hogy lódítunk és csúsztatunk érzelmeinkkel kapcsolatban. Ezt a másik mindig megérzi.

3.Tájékozódjunk egymás képzeletében és gondolkodásában!

   Rendkívül fontos, hogy figyeljünk egymás gondolataira, céljaira, vágyaira.

4.Törekedjünk a másik ember megismerésére, ne hasonlítsuk őt egy ideálhoz!

   Gyakran fordul elő, hogy a szerelmesek nem is egymásba, hanem egy általuk felállított ideálképbe szerelmesek. Ha ezen nem tudnak változtatni, tönkremehet a kialakulóban lévő kapcsolat.

5.Tartsuk sem előtt, hogy mindenki szeretetre vágyik!

   Nemcsak mi magunk, hanem társunk is közelségre, figyelmességre vágyik. Ezért ne spóroljunk az érzéseink kifejezésével, az mindig pozitív irányba lendíti a kapcsolatot.

6.Ne kritizáljuk a másikat!

   A szerelem lényege a megértés, az elfogadás, minden ezzel ellentétes dolog mérgezheti a szerelmet.

7.Bízzunk meg egymásban!Kép

   Ha nincs bizalom, nincs kapcsolat. Ezen áll vagy bukik a szerelem művészete.

8.Adjunk időt a szerelem kibontakozásának!

   Nem szabad elsietni és türelmetlenül kierőszakolni az érzelmeket. Azok maguktól is bekövetkeznek.

Ha úgy érezzük,hogy társat találtunk, örüljünk neki, és éljünk a jelenben!

   Előfordul, hogy túl sok mindent és túl gyorsan akarjuk bizonyos események bekövetkeztét. Tervezgetünk, és nem hagyjuk, hogy a dolgok a meguk medrében folydogáljanak. Ezzel megijeszthetjük a társunkat, és elveszítjük a kapcsolat lehetőségét, vagy csak saját magunknak okozunk csalódást.

10.Vigyázzunk a megtalált kapcsolatra, de azért ne zárjuk kalitkába a másikat!

   A szerelem önkéntes dolog, nem börtön. Minden egyes embernek szüksége van az önállóságra, fontos, hogy ezt biztosítsuk kedvesünk számára.

 

                          A tetszés-nemtetszés jelei

Gyakran tesszük fel ezt a kérdést, hogy szeret - nem szeret, tetszem - nem tetszem. Pszichológusok azt állítják, hogy a férfiak és nők mozdulatai árulkodnak arról, hogy mi módon éreznek a másik fél iránt. A szakemberek szerint különböző gesztusok, mozdulatok és a mimika mind-mind tükörképei az emberben áradó érzéseknek.

Kép A vonzás jelei lehet például:

  • Ha gyakran keres szemkontaktust.
  • Ha gyakran gyors pillantásokat vet feléd beszéd közben.
  • Ha szemben ül veled, és karját vagy lábát keresztbe teszi.
  • Ha feléd hajlik.
  • Ha bátorító kézmozdulatokat tesz.
  • Ha az utcán nem megy túl messzire melletted.Kép 

A nemtetszésről árulkodhatnak:

  • Ha kerüli a szemkontaktust.
  • Ha nagyon távol ül le tőled.
  • Ha gyakran figyel más irányba, miközben veled beszél.
  • Ha elhajlik tőled.
  • Ha kezét és lábát veled ellentétes irányba helyezi fel.

Első szerelmünk feledhetetlen

 Kép   Nem fogok tudományos magyarázatot adni a kérdésre, és csakis saját tapasztalataimra és másoktól hallott történetekre alapozhatok, de tény, hogy az első tanítójait nem felejtheti el az ember. És ahogy nem felejted el a tanító nénidet, aki bevezetett a számok és a betűk világába, úgy az első szerelmedet sem felejtheted el, aki szeretni tanított... vagyis felébresztette a benned lustálkodó, még gyerekcipőben járó szenvedélyeket.

   Egy kicsit kérdezősködtem a témával kapcsolatban az ismerőseimtől, barátaimtól. Érdekes módon, akitől eddig megkérdeztem, mindenki pozitív emlékekkel gondol vissza első naiv, de őszinte, nagy szerelmére... Még akkor is, ha végül csúnya szakítás és csalódás lett a vége.Kép

   Érthető, hisz ha jobban belegondolsz, ő volt az első srác/lány, akit bemutattál otthon a szüleidnek, és akivel kibírtál két fétnél többet is, anélkül, hogy meguntad volna. Sőt napról napra jobban szeretted, jobban bíztál benne, és őszinte dolgokról beszéltetek.

   És hát hogyan is feledhetnéd, amikor olyan egyedi volt... mert senki a világon nem tudott úgy megnevettetni, mint ahogyan ő tudott, és senki a világon nem írt olyan szép, romantikus sms-eket, mint amilyeneket ő írt.

   És mennyi közös emlék...Annyi minden tanultatok egymásról és egymástól: hogy melyik ruhásboltban mekkora az árleszállítás, milyen parfümillatokat szeret, és a végére már az összes autómárkát kívülről fújtad.

   Kép Hogy is feledhetnéd el az első szerelmedet, akivel annyi őrültséget elműveltetek... és akiért olyan dolgokra voltál képes, amikről addig azt hitted, hogy csak a filmekben léteznek.

   Még ha csalódtál is, vagy csak úgy az elmúlt időben az a lángoló szerelem, ő volt az, aki úgymond bevezetett az érzelmek világába.

   Bizonyára nem is sejtetted még akkor, hogy ez az tökéletesnek vélt kapcsolat, álmaid szerelme, aki úgy megbolygatta a Te lelki világodat, aki megostromolta, majd elfoglalta szíved legkedvesebb csücskét, mára már csak egy kapocs, ami a múltadhoz köt. Mert valóban azóta már sok idő eltelt, és sok hozzá hasonló "tökéletes" pasival/csajjal találkoztál... Sok ember volt képes megnevettetni úgy "istenigazából", és szerelmes sms-eket is kaptál. Új emlékek jönnek, új tapasztalatok. Újabb örültségeket tettél... Újra lángoltál, majd csalódtál. De az első szerelmedre akkor is emlékezni fogsz, amikor a szomszéd nénivel a padon ülve épp a falu (vagy város) új szerelmeit pletykáljátok ki.

 

 

Tíz jótanács félénkeknek

 

A felmérések szerint a nők többsége még ma is szorongással, félelemmel megy el az első randevúra. Deborah Levine amerikai pszichiáter tanácsai segíthetnek a félénkeknek a gátlások legyőzésében.

1. Szemöldök felvonása
A szemkontaktus és némi mosoly mellett néhány másodpercig mindkét szemöldökünket gyors ütemben húzzuk fel, majd eresszük le. Nagyon szexi.

2. Ajkak megnedvesítése
Ez is a vonzalom egyik kifejezése, persze csak, ha diszkréten csináljuk. Delilah megkülönbözteti azokat, akik csak az alsó ajkukat nedvesítik meg a nyelvükkel, és azokat, akik körbefuttatják azt szájukon.

3. Gyors pillantás Gyors, futó pillantásokat vessünk arra, akit szeretnénk megkörnyékezni. Ezekből a pillantásokból elég átlagosan három.

4. Játék a hajjal
Simítsuk végig vagy túrjunk bele a hajunkba beszélgetés közben.

5. Félénk mosoly
Ez mindig bejön. Egyfajta félmosoly, mely kicsit látni engedi a fogainkat is. Kombinálhatjuk mély szemkontaktussal, de szégyenlősen lefelé is nézhetünk.

6.Suttogás
Ne szégyelljünk suttogni annak fülébe, akivel ismerkedünk.

7.Segít a ruha
Néha simítsunk végig a ruházatunkon.

8. Rövid szoknya
Az egyik legjobb módszer, ha a felsliccelt szoknya sokat enged láttatni a combokból.

9.Játék a tárgyakkal
Szórakozottan játszunk egy kulcscsomóval, poharunkon futtassuk végig az ujjainkat.

10.Magányos tánc
Ha ülünk, alig észrevehetően, de ütemesen ringatozzunk a zene ritmusára. Nagyon izgató hatású.

 

 

A Csókolózás tövénye

Kép

 

 

 

1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva.

 

2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog.

 

3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol.

 

4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz.

 

5. Hamis csók nagy sebet hagy.

 

6. Az első csók ígéret a többire.

 

7. Nyakra, vállra adott csók vallomás.

 

8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret.

 

9. A csókot ne szégyelld.

 

10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed.

 

11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád.

 

12. A csók szerződés.

 

13. A csók kettesben a legédesebb.

 

14. Az első csókot jól gondold meg.

 

15. A csókot el kell fogadni.

 

16. Öleléssel adott csók mély szenvedély.

 

17. Erőszakos csóknál nincs édesebb.

 

18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj.

 

19. Az ismerkedés napján ne csókolózz.

 

20. A csókkal soha ne tréfálj.

 

21. Csók nélkül nem szabad szeretni.

 

22. A homlokcsók gyanakvás.

 

23. Az ujj csók kötődés.

 

24. A szájra adott csók szerelem.

 

 

 

25. A vállcsók vágyakozás.

 

26. A kézcsók tisztelet.

 

27. Az orra adott csók együttérzés.

 

28. A hajra adott csók megalázás.

 

29. Az arcra adott csók búcsúzás.

 

30. A hátra adott csók forró vágy.

 

31. A fekve adott csók boldogság.

 

32. A fülre adott csók izgató.

 

33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik.

 

34. 1 percig tartó csók rövid.

 

35. 2 percig tartó csók közepes.

 

36. 3 percig tartó csók szenvedélyes.

 

37. 5 percig tartó csók szerelmes.

 

38. 10 percig tartó csók fájdalmas.

 

39. A hosszú csók érzelmes.

 

40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szeméből.

 

41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és meg akar

 

csókolni.

 

42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér.

 

43. A csókot a szerető fiútól ne utasítsd vissza.

 

44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell

 

tagadni.

 

45. Csók nélkül élni nem lehet.

 

46. Szeretni jó, de csókolni még jobb.

 

47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet.

 

48. Szőke sráccal csókolózni tüzes.

 

49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni.

 

 50. A mozi alatti csók vakmerőség.

 

51. A szemre adott csók vágyakozás.

 

52. Szórakozásból adott csók alamizsna.

 

53. Asszonynak adott csókot tett követ.

 

54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti.

 

55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny.

 

56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell.

 

57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza.

 

58. Virágot és csókot adni nem bűn.

 

59. A csók nem szerénység, hanem szeretet.

 

60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg.

 

 

61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg.

 

62. Nyálas csók szemtelenség.

 

                                             63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neked mi jut eszedbe

 

a szerelemrõl?

Kép

 


Piros rózsa, szív, csók, könny,

boldogság, szeretet, fájdalom,

romantika, dal, suttogás, Valentin

nap...

Ha valamit kihagytunk volna a

felsorolásból, nyugodtan írd meg

nekem! 


Nézzük, mi a szerelem?


Erre többféle választ is találunk, íme néhány:


"A szerelem egy összetett érzés, a másik ember egész lényére

irányuló vonzalom." 

"A szerelem egy érzés, egy maga körül mindent felperzselõ lobogás."


"A szerelem csak ideig-óráig tartó röpke élmény" 

"A szerelem az istenek ajándéka. Olyan érzés ami nem hasonlítható

semmi máshoz." 

"A szerelem amikor éjjel-nappal csak Rá gondolok, Õt hiányolom,

imádom. Isteni érzés, de lehet iszonyúan romboló is." 

"A szerelem az, amikor nem azért akarom önmagamból a legjobbat

adni, hogy a Másik szeressen, hanem azért, mert szeretem." 

"A szerelem tûz, szenvedély, romantika, amibõl édesség, kedvesség,

ajándékkal elhalmozás, tenyerén hordozás, törõdés, forróság és

imádat lesz." 

"A szerelemamikor remeg a gyomrod, ha meglátod, és a szíved a

torkodba ugrik, mikor hozzád ér." 

"A szerelemaz, amikor értelmetlennek és idegennek tûnik mindaz,

ahol vagy, egyszerûen azért, mert Õ nincs ott." 

"A szerelem az, amikor Rá gondolsz, és megszólal a legszebb zene a

bensõdben." 

"A szerelem az, amikor mellette alszol el, és róla álmodsz, és reggel õ

meséli el hamarabb, hogy veled álmodott..." 

"A szerelem még az is, amikor olyan dolgokat teszel meg érte, amire

korábban senki más miatt nem voltál hajlandó. És rájössz, hogy ezt a

legnagyobb boldogság odaadni." 

"A szerelem az, amikor nem érdekel, ki van körülöttetek; úgy érzed,

mintha egyes-egyedül lennétek az egész világon." 

"Amikor földbe gyökerezett lábbal várjuk a találkozást a nagy Õ-vel és

még nem tudjuk mit is fogunk neki mondani" 

Végezetûl íme néhány jópofa, szélsõséges, vicces meghatározás a

szerelemrõl:

 


"A szerelem az, amikor, ha összeérnek az ajkaitok, te semmire sem

 

 

gondolsz; minden más megszûnik létezni, csak Õ és a szája marad,

 

 

mint az egyetlen fontos objektum az egész világegyetemben." 

"A szerelem az, amikor magad elé engeded Fazekasnét a liftajtóban, a

 

 

kutyájával együtt. És a vele eltöltött tizenhat másodpercnyi utazás

 

 

alatt is végig Rá gondolsz." 

"A szerelem: libikóka. Egyszer fent, egyszer lent." 

"A szerelem egy olyan komplex, elmebajra utaló tünetegyüttes,

 

 

amivel szemben az orvostudomány tehetetlen, viszont a társadalom

 

 

jól torelálja."

 

 

 

 A tartós szerelem hét titka

A szerelem fenntartásának hét fontos titka van.
Ezek a következők:                  
szivek.gif

- 1. A különbségek vonzzák egymást.

- 2. Változatosság
– Az állandó változás gondoskodik az érdeklődés fennmaradásától. A változatosság gyönyörködtet. Eközben azonban ne tagadjuk meg igazi énünket.

- 3. Érzéseink, óhajaink és sebezhetőségünk kifejezésére juttatása
– Maradjunk kapcsolatban érzéseinkkel, és ne szégyelljük közölni óhajainkat.

- 4. Magunk viseljük a felelősséget érzelmi sebeink begyógyításáráért 
– Fel nem dolgozott sebeinket időnként önmagunknak kell begyógyítanunk. Ha rájövünk, hogy hajlamosak vagyunk ezek miatt a partnerünket okolni, nézzünk mélyen magunkba és gyógyítsuk meg még fel nem dolgozott múltbeli sérelmeinket.

- 5. Szeretet, szerelem és monogámia 
– A szerelem nem marad meg automatikusan. A férfiaknak romantikus alkalmakról kell gondoskodniuk.

- 6. Barátság, autonómia, és jó hangulat 
– A párkapcsolat ne csak a munkára terjedjen ki, hanem adjon alkalmat a kellemes kikapcsolódásra is. Teremtsünk olyan lehetőségeket, amikor elfeledkezünk gondjainkról, és élvezhetjük a jelen örömeit. A párkapcsolatnak ezen kívűl tartalmaznia kell a megbocsátás lehetőségét is. Ha valaki hibázik, nem szabad vele azt örökké éreztetni.

- 7. Partnerség és segítőkészség 
–Tűzzünk ki magunk elé valamilyen magasabb rendű célt, amelynek elérésén közösen munkálkodunk.

 

 

4 észrevétlen, de árulkodó jel, hogy tetszel a pasinak

Ha egy férfi kiszemelt magának, nem garantált, hogy rögtön egyértelmű jelét is adja. Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, figyeld a rejtett jeleket!
Ha tetszel egy pasinak, az nincs feltétlenül az arcára írva. Természetesen olvashatsz a gesztusaiból, és szavai is árulkodhatnak érzelmeiről, de lehet, hogy sokkal szerényebb típussal van dolgod.

flort.jpg

Előfordulhat, hogy amíg nem biztos a dolgában, nem akarja kimutatni, hogy bejössz neki, de néhány alig észrevehető jelből ez esetben is következtethetsz vonzalmára. Érdemes tehát a legapróbb rezdülésekre is figyelned, hiszen lehet, hogy a nagy őt szalasztod el!

 

Figyeld a pupilláját!

Változatlan fényviszonyok esetén a szembogár nagysága az ember hangulatától függően változik. Ha izgalom fog el, pupillád akár a négyszeresére is tágulhat, ha pedig elönt a méreg, képes pici fekete ponttá szűkülni, amitől kialakul a szúrós pillantás. Nincs ez másképp a férfiaknál sem: ha tehát tetszel valakinek, az szó szerint nagy szemeket mereszt rád. Világos szemű pasi esetében vonzerőd látványos is lehet, ha azonban a sötét szemű férfiakat kedveled, nehéz helyzetben vagy.

Ebben az esetben nehéz kivenni ezt az apró változást, de a pupillatágulást agyad automatikusan értelmezi. Mellesleg egy apró cselhez is folyamodhatsz: ha ugyanis csábos tekintetedet a férfi szemébe fúrod, erre az ő szeme is önkéntelenül reagál. Minél tágabb ugyanis egy nő pupillája, az annál vonzóbb az ellenkező nem szerint, és ezt az ő szemük sem hagyhatja válasz nélkül.

Villámgyors szemöldök

Ha a férfi meglát valakit, aki felkelti érdeklődését, a másodperc törtrészéig felvonja szemöldökét. Mindez alig észrevehető, öntudatlan gesztus, amellyel partnered jelzi, hogy észrevette jelenlétedet, és tetszel neki.

A szemöldökrándulás azonban érdeklődővé és kedvessé is teszi az arcot, ami megnöveli az esélyét annak, hogy te is megnyerőnek találd. Ezzel a szemvillanásnyinál is rövidebb ideig tartó mozdulattal a pasi a lehető legszexibb arcát mutatja, így, ha alacsonyan ülő szemöldöke miatt parancsoló ábrázata is van, ha tetszeni akar neked, ezt vonzóvá változtatja.

 

Árulkodó hüvelykujj

A hüvelykujj alapvetően a fölény jele, tehát a mindennapi életben akkor lóg ki a a férfizsebből, ha az illető erős jellemét szeretné reprezentálni. A magánéletben azonban annak a jele is lehet a kikandikáló hüvelykujj, hogy a pasi imponálni szeretne neked.

A magabiztosság álcáját tehát nőkkel szemben akkor öltik magukra a férfiak, ha szeretnék előnyösebb színben feltüntetni magukat, ezért a gesztus mellé gyakran társul a hintázás is. Ha tehát nem tudod eldönteni, mennyire tetszel beszélgetőpartnerednek, figyeld meg, hogyan áll. Ha zsebre tett kezekkel hintázik a talpán, hüvelykujja azonban vízszintesen mutat az öle felé, biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van.

Kezek a szájnál

A férfi nem rúzsozza a száját, hogy felkeltse vele figyelmedet, ha azonban megtetszel neki, az ő testében is hevesebb lesz a véráramlás. Ekkor az ajkak észrevétlen mértékben, de megduzzadnak, és kissé a színük is erőteljesebb lehet. Amire mindebből te is felfigyelhetsz, az az, hogy beszélgetőpartnered valószínűleg gyakrabban nyúl majd az arcához vagy az ajkához, hiszen izgatott állapotban minden érintés jólesik.

 

barista.jpg

 

Az ujjait az is a szájához vonzza, hogy a vérbőség enyhe bizsergést okoz, amit egyelőre csók híján így próbál enyhíteni. Könnyen lehet azonban, hogy ezen a ponton már a forró nyelvcsatára sem kell sokat várnod, mert, bár ezek a mozdulatok öntudatlanok, ha elég figyelmes vagy, annál árulkodóbbak lehetnek.

 

 

 

Mely Nők riasztják el a férfit?

Kép

Vajon mi az oka, hogy egyes nők valósággal vonzzák a férfit, mások viszont kevésbé sikeresnek mondhatják magukat, sőt, van aki kifejezetten taszítja a másik nem képviselőit. Összeállításunkban megpróbáltunk utánajárni a "titoknak".

Kik azok, akik elriasztják a férfit?

A szfinkszKép

Első látásra tökéletes: intelligens, szép, céltudatos. Főnöke és barátai elismerik, ráadásul még szabad, mint a madár. Kell ennél több a férfinak? Egy hónap jegyesség után azonban a férfi kezdi "kevésnek" érezni magát. Minél inkább erőlködik, a nő annál inkább szárnyall, végül pedig lesújt. A szfinksz célja: semmit sem adni, és mindent kapni! Könnyű elképzelni a befejezést.

A vezetőKép

Mindig és mindenhol irányítani akar. Határidőnaplója feketéllik a bejegyzésektől. Tehetséges a barkácsolásban, ezért fennen hangoztatja: nincs szüksége senkire. Vele az úr megüti a főnyereményt. A nő már az első közös éjszakán kezébe veszi partnere sorsát. Kezdi elűzni a barátait, beíratja egy felzárkózó nyelvtanfolyamra, kijelöli a házasságkötés napját, kiválasztja a nászút helyét, és egyedül akar dönteni a szerelmi aktusok módjáról is.

A romantikázó Kép 

Eljött értem a herceg - rebegi. - Azóta boldog akar lenni,és sok gyereket szeretne. Párjának feltétel nélküli csiodálója, nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy dicsőítse "urát". Igyekszik a házasélet minden mozzanatából nemzetközi eseményt csinálni, amit a legszívesebben egy sajtótájékoztatóval koronázna meg.

A mártírKép

A törékeny lélek mindig panaszkodik: szomjas, éhes, fázik, túl melege van. Élete állandó harc az őt bosszantó világgal. Sirámaival megpróbál részvétet ébreszteni a férfiban,. A hónapok múlásával a férfinak bűntudata lesz. Úgy érzi majd, hogy miatta romlott el az időjárás,a porszívó, ő tehet a környezetszennyeződésről és a munkanélküliségről. Végül rájön: a mártír is a parancsolgatók családjából való. Ha az úrnak esze van, akkor fejvesztve menekül.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

buy cialis online 176 mg

(Daviddrore, 2020.07.25 12:20)

Hi there! <a href=http://locialisi.info/>buy cialis pills online</a> purchase tadalafil <a href=http://locialisi.info/>buy cialis medication</a>

Thank you very much for the invitation

(Mixcic, 2020.07.20 15:59)

Thank you very much for the invitation :). Best wishes.
PS: How are you? I am from France :)

xxx прямая трансляция

(Haroldref, 2020.07.20 09:16)

<a href=https://t.me/bookfac><img src="https://a.radikal.ru/a04/2007/5c/7d1cc6a56e7b.png"></a>

<a href=https://imagetwist.com/ttjwm5trjc57/234_1000.jpg><img src="https://img163.imagetwist.com/th/28291/ttjwm5trjc57.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/c9rcrrm0wthg/231_1000.jpg><img src="https://img163.imagetwist.com/th/28291/c9rcrrm0wthg.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/19wbxd4k6smz/229_1000.jpg><img src="https://img163.imagetwist.com/th/28291/19wbxd4k6smz.jpg"></a>
<a href=https://imagexport.com/z1xee45bttks/9349247_075_878d.jpg><img src="https://img30.imagexport.com/th/28186/z1xee45bttks.jpg"></a> <a href=https://imagexport.com/dw8i5s5sdh1d/9349247_071_6875.jpg><img src="https://img30.imagexport.com/th/28186/dw8i5s5sdh1d.jpg"></a> <a href=https://imagexport.com/vgtyvqe4dmla/9349247_063_c86c.jpg><img src="https://img30.imagexport.com/th/28186/vgtyvqe4dmla.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/rv6ls11l64jj/34.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/28270/rv6ls11l64jj.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/39l7zcn5de6i/33.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/28270/39l7zcn5de6i.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/lhr2m60leicj/32.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/28270/lhr2m60leicj.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/2h2t3x44u43q/20.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/28270/2h2t3x44u43q.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/wnb7ftr8vh6t/055eb4034e5eae07ba752a2dcd6d7b746ae544f0.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/28270/wnb7ftr8vh6t.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/9lcjswfdl3um/54.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/28270/9lcjswfdl3um.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/k1dn236zup41/53.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/28270/k1dn236zup41.jpg"></a>

<a href="https://picturelol.com/0i4sgtuysbri/170.jpg" target="_blank"><img src="https://img30.picturelol.com/th/27942/0i4sgtuysbri.jpg" border="0"></a> <a href="https://picturelol.com/k2hvnx1c6hdv/169.jpg" target="_blank"><img src="https://img30.picturelol.com/th/27942/k2hvnx1c6hdv.jpg" border="0"></a> <a href="https://picturelol.com/s8n94hwwflhu/168.jpg" target="_blank"><img src="https://img30.picturelol.com/th/27942/s8n94hwwflhu.jpg" border="0"></a><br>
<a href=https://imagetwist.com/0i4sgtuysbri/170.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/27942/0i4sgtuysbri.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/k2hvnx1c6hdv/169.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/27942/k2hvnx1c6hdv.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/s8n94hwwflhu/168.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/27942/s8n94hwwflhu.jpg"></a>
<a href=https://picturelol.com/7v6dh0ddz297/photo_2019-06-23_18-04-37.jpg><img src="https://img250.picturelol.com/th/34981/7v6dh0ddz297.jpg"></a> <a href=https://picturelol.com/7df9n4ozy6rl/photo_2019-06-24_00-46-19.jpg><img src="https://img250.picturelol.com/th/34981/7df9n4ozy6rl.jpg"></a> <a href=https://picturelol.com/yxmtmsqt5x1j/photo_2019-06-24_13-17-44.jpg><img src="https://img250.picturelol.com/th/34981/yxmtmsqt5x1j.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/9ui0y5nid6el/149.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/27942/9ui0y5nid6el.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/marvn9zgk4cl/148.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/27942/marvn9zgk4cl.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/1qkjrcjh2syf/147.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/27942/1qkjrcjh2syf.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/x8k673al914i/208.jpg><img src="https://img201.imagetwist.com/th/27912/x8k673al914i.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/iwrjdge32u1c/207.jpg><img src="https://img201.imagetwist.com/th/27912/iwrjdge32u1c.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/un34p0q2gqhp/206.jpg><img src="https://img201.imagetwist.com/th/27912/un34p0q2gqhp.jpg"></a>

Полная очистка скважин Череповец

(pap, 2020.07.20 09:12)

Полагаясь на длительный практический опыт в данном секторе и высококвалифицированную команду специалистов, по <a href=https://akvabry.ru/service/skvajin/obustrojstvo-skvazhin/>обустройство скважины</a>, очистка канализации, промывка ливневой канализации, ремонт артезианской скважины, телеинспекция систем канализации, очистка резервуаров питьевого водоснабжения, промывка дождевой канализации, восстановление эксплуатационных характеристик скважины и другие. Такие сервисы обширно чаще всего используют в разных направленностях, таких как ирригация, сельское хоз-то, комерческий или жилой комплекс. Вся наша команда профессионалов так же имеет в распоряжении 15 летний опыт во многих направлениях, что даёт возможность нашей фирме реализовывать эти услуги такие услуги как ремонт скважины, очистка канализации, очистка дренажа, восстановление дебита скважины, очистка поверхностей высоким давлением, прочистка дренажной канализации, восстановление скважины до паспортных данных, периодическое обслуживание скважинрезультативно и очень быстро. Имеющиеся услуги постоянно используются нашими заказчиками за их быстрое выполнение и конкурентную ценовую политику.

Прикольные фотки

(Xavierslift, 2020.07.20 00:25)

Приветствую всех! Класный у вас сайт!
Нашел интересную подборку на этом сайте: http://limonos.ru/10990-10-zabavnyh-ili-nelepyh-feylov-v-pryamom-efire.html

Housekeeping details nyc

(KennethIcott, 2020.07.18 19:03)

Cleansing homes or homes is a very popular solution amongst proprietors of country houses. Maintaining their cleanliness is typically fairly problematic and also tough, considering that it is a big area of the premises as well as the surrounding location, there are numerous bathrooms as well as areas for various objectives. Self-care for a lodge can be fairly tough, since the process calls for the accessibility of really different family chemicals, devices and also takes a great deal of time.

PROMPTLY AND EFFICIENTLY
We strive not to lose time, but at the same time do not rush to the detriment of the outcome. Our team includes professionals of the highest degree in all locations.

STRAIGHTFORWARD RATES WITHOUT COVERT SUPPLEMENTS

Our prices are fixed and depend only on the location. We assure the security of the price approximately a cent.

TIME PLAYS ROLE

We value the moment as well as understand a lot regarding the advantages. We settle on the phone and also come promptly to tidy.

Companies currently have all the needed cleansing devices, cleaning items of European quality and also seasoned team that can quickly cope with even one of the most difficult stains. Before participating in a contract, the manager and the customer figure out the whole package of services, whether it is just basic or detailed cleansing, whether added window cleansing or upholstered furniture is called for. Leave a demand, and also our supervisor will answer questions, trigger you on a collection of services as well as compute the expense of cleansing for free. We welcome you to cooperate.

In house cleaning company - excellent
<a href=https://maidsmanhattan.club/maid-service-company/>Maid service company New york</a>
- it's quick and easy, hassle-free and also cost effective with our provider.
Trust the sanitation leaders to house cleansing Brooklyn! Our company utilize specialist laundry detergents and also specialized tools of worldwide suppliers in our work and also carry out a great project with cleansing of any type of complexity.

<a href=https://maidsmanhattan.club/><size>8]Home cleaning services prices nyc</size></a>

Collaboration with the provider is the underwriter of a remarkable, lucrative as well as efficient cleansing of expert residence cleansing and neighboring locations. Currently, house cleaning services from our company are made use of in New Jersey. Appreciate as well as you the real advantages and efficient perks of our organisation proposition.

By authorizing a long-term company deal along with our team, you will have the ability to leave the demand to keep a sizable team of specialized team, which, subsequently, will definitely enhance expenses. The price of the complicated, daily, basic home cleansing of Staten Island, executed through our staff members, will definitely regularly be actually less than the expense of incomes for cleansers, the acquisition of cleaning items and tools.

<size>6]The cleaning authority manhattan</size>

Leave an ask for on the site, indicate your title or even company name, get in touch with telephone number as well as time of planned cleansing, leave your dreams and also demands in a notification to the manager if needed, then our professional will certainly contact you in the least opportunity as well as specify the time, opportunity as well as workplace!

lesbians eat pussy amateur

(elalaytusly, 2020.07.18 13:42)

<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+hard+cum+in+mouth>redtube lesbian amateur webcam
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+hard+fast+fuck>homemade amateur group lesbian porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+hard+fuck>huge tit lesbian bbw amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+hard+missionary>lesbian amateur naked girl pic
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+hard+missionary+fuck>lesbian amateur man threesome
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+hard+rough+screaming>lesbian amateurs making oit
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+hard+rough+sex>lesbian for pay amateurs
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+hardcore>lesbians amateur teen gif tumblr
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+hardcore+creampie>lesbian teens amateurs bathroom
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+hardcore+fuck>lesbian skirts amateur couch
</a>
.
.
.

Naked Girls Lesbians . Naked Girls Lesbians
In This Porn video You see hot HD sex categories: Lesbian, Kissing
Amateur Aussie teen lesbians kissing and stripping naked. 95.8k 89% ... family saggy breasted lesbians naked boy real interracial lesbians naked moms sugar mummy lesbians nude lesbian lesbian party naked lesbians kissing naked girls hard lesbian sex naked lesbian busty lesbian babes native australian college lesbian with a milf lesbian massage ...

online pharmacys 64 mg

(GeorgeAccig, 2020.07.18 04:29)

Hi there! <a href=http://pharmacyreth.com/>pharmacy online usa</a> online pharmacy discount code</a>

naked amateur wifes tumblr

(elalaytusly, 2020.07.17 15:20)

<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Real+Amateur+Video!+Hot+Blonde+Teen+getting+Fucked+in+Homemade+Porn+Video+college>naked amateurs big tits
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Real+Amateur+Video!+Hot+Blonde+Teen+getting+Fucked+in+Homemade+Porn+Video+college+amateur+homemade>naked amateurs in bondage
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Real+Amateur+Video!+Hot+Blonde+Teen+getting+Fucked+in+Homemade+Porn+Video+college+blowjob+contest>naked amateurs on fappening
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Real+Amateur+Video!+Hot+Blonde+Teen+getting+Fucked+in+Homemade+Porn+Video+college+couple>naked plump amateur wives
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Real+Amateur+Video!+Hot+Blonde+Teen+getting+Fucked+in+Homemade+Porn+Video+college+girlfriend>small busty amateur naked
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Real+Amateur+Video!+Hot+Blonde+Teen+getting+Fucked+in+Homemade+Porn+Video+college+girls+who+swallow+cum>reddit naked amateur men
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Real+Amateur+Video!+Hot+Blonde+Teen+getting+Fucked+in+Homemade+Porn+Video+college+hot+fuck+horny>young naked amateur tumblr
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Real+Amateur+Video!+Hot+Blonde+Teen+getting+Fucked+in+Homemade+Porn+Video+college+pov+blowjob>ugly amateurs posing naked
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Real+Amateur+Video!+Hot+Blonde+Teen+getting+Fucked+in+Homemade+Porn+Video+collegerules>naked asian amateur teens
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Real+Amateur+Video!+Hot+Blonde+Teen+getting+Fucked+in+Homemade+Porn+Video+cougar>naked amateur wife swallows
</a>
.
.
.

Mature Paradise. В© 2020 HD Karups - All rights reserved. Design by HD KarupsHD Karups
BUSTY GILF FUCKED IN SHOWER!!!! Fuck me like you paid for it. STEPMOM SEDUCTION!!!! That Was A Huge Load!!!!!!! Can u believe she takes that BEAST in her ass?
Babe Today Tac Amateurs Gina George See High Heels Fuckbook Porn Pics! Free Babe Today Tac Amateurs HD Gallery Gina George Photos See High Heels Fuckbook Porn Pics Sex Images Xxx Pictures, Mature lady Gina George exposes her huge tits wearing a mortarboard, Amateur Bbw Big Tits Blonde Close Up High Heels Legs Lingerie Milf Nipples Panties Stockings Teacher Uniform.

free high definition amateur porn videos

(elalaytusly, 2020.07.17 09:25)

<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=puss+needs+a+sperm+load+cum+in+me>cnristian wife makes porn film amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=puss+needs+a+sperm+load+cum+in+my+pussy>free young amateur pale women porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=puss+needs+a+sperm+load+cum+in+pussy>barely legal amateur teen big tits porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=puss+needs+a+sperm+load+cum+in+throat>best place to find amateur cheating porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=puss+needs+a+sperm+load+cum+me+white+boy>big tit blonde porn amateur housewife brecht
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=puss+needs+a+sperm+load+cum+nose>big tit amateur teen homemade porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=puss+needs+a+sperm+load+cum+on+face>big tit latin teen natural amateur porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=puss+needs+a+sperm+load+cum+race>huge ghetto booty black amateur porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=puss+needs+a+sperm+load+cum+with+me+joi>native american asian amateur teen porn star
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=puss+needs+a+sperm+load+cumshot+surprise>nikki amateur florida wife homemade porn tube
</a>
.
.
.

Watch Blonde Wife Cheats for Huge Black Cock of Blackzilla video on xHamster - the ultimate collection of free Free Xxx Black & Black on Blonde HD porn tube movies!
Young Girls try HUGE BIG BLACK Cock for the First Time! Do you like this video? Help our AI algorithm improve video recommendations for you. Press Like, Dislike or Favorite. Young Girls try HUGE BIG BLACK Cock for the First Time! Huge Big Black Cocks for little Girls! Girls just wants to have fun... With big black COCKS!
Redhead hottie Trinity Post takes on a huge black cock. Tags: anal, big cock, gaping, interracial, redhead, small tits. 14:47 4 years ago. Anal Fucking White Daughter ...

zerkalo 1xbet melbet bk

(WilliamDap, 2020.07.17 05:49)


https://www.cybersport.ru/redirector/1?url=https://t.me/s/zerkalo_1xbet_melbet_bk

Housekeeping things Flatiron

(Glennafap, 2020.07.17 02:13)

<a href=https://www.cleaning-master.com>Professional cleaners</a>
Service Cleaning Staten Island was created in 2012 with a clear task: to perform a highly professional cleaning services in friendly manner that is not only which not just delights and satisfies all ours client! With deep cleaning, our employees cleansing elements refrigerator in the house . Competent employees "Cleaning Service" always ready decide varied problem, associated with guidance order. You always can call in "Cleaning Service" - our employees to the conscience cope with the work of any volume. Our Created Cleaning the holding located give you any help and solve this a problem! Our firm we carry out cleaning services(MAIDS DOWNTOWN) exclusively by means of eco-means, they absolutely safe and not even litter environment atmosphere. This the specialized company Williamsburg presents large set service on cleaning, you left only to choose the right, appropriate to you type of cleaning, and contact to our company for professional help. In our the company hourly work employee. This a highly large cleaning , that will leave your family hearth spotless . Regardless on , moving you or not Clean Master can be there to help to bring your personal old or new house exemplary appearance.We have involved only qualified masters, having the required practical experience. CLEANING MASTER Bococa apply excellent, not harmful detergents and scouring materials, reliable, professional and high quality equipment.Our organization provides services for cleaning - professional (industrial) cleaning. Cleaning famous company Clinton Hill- carries out production activity on cleaning.

Rassismus-Skandal an Berliner Rossmann-Kasse

(MoonDuck, 2020.07.17 00:44)

Sie sollten diesen Artikel lesen. Es ist wichtig!1(A#D5gt8x6!WGIHAzum

Rassismus bei Rossmann: schwarzer Kundin wird Kartenbetrug vorgeworfen, weil der Name darauf deutsch ist. Polizei droht ihr vor ihrem Kind mit Gefängnis: “Sprechen Sie überhaupt deutsch? Deutsche Sprache, schwere Sprache.”
https://www.bz-berlin.de/berlin/charlottenburg-wilmersdorf/rassismus-skandal-an-berliner-rossmann-kasse - https://www.bz-berlin.de/berlin/charlottenburg-wilmersdorf/rassismus-skandal-an-berliner-rossmann-kasse

dancing bear amateurs with mouthfuls of dick

(elalaytusly, 2020.07.16 21:30)

<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+ex+cum+mouth>bbc 85 dick amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+ex+gf>busty amateur brunette sucking dick
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+ex+girlfriend>pov big dick amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+ex+girlfriend+anal>screaming amateur black teens running from the dick
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+ex+girlfriend+blowjob>pov amateur bouncing on the dick
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+ex+girlfriend+homemade>big black tits white dick amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+ex+girlfriend+swallow>biggest dick porn fuck amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+exploited+college+girls>first time amateur large dick
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+facefuck>free amateur tinder couples suck dick
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+female+edging>cheating girlfriend sucks dick amateur
</a>
.
.
.

> Nude Fat Pussy > Sexy Fat Vaginas > Elegant BBW > Big Plump Girls > Fat Sexy Girls > Mature BBW porn > Chubby Women Galleries > BBW Cunts > Fatties Sex > BBW Porn > Sexy Plump Twat > Mega Fat Girls > BBW Library > Fat Sex > Chubby Porn > Nice Fatties > Nice Fat Babes > BBW Porn > Plump Nude > Fat Bitch Pics > Young chubbies
Fat Lover 08. Sexy Plump Babes 09. Very Huge Ladies 10. Chubby Amateurs: 11. Chubby Gallery 12. Beautiful Fat Ladies 13. Fat Love 14. Exclusive Fatties 15. Lard Golems 16. BBW Porn Nude 17. Da BBW 18. Plump Erotica 19. Fatty Net 20. BBW Porn Zone: 21. BBW Porn 22. BBW Pics 23. The Bbw Sex 24. Fat Girlfriends 25. Thick Girls 26. Porn Fat 27. 1 ...
Free nude erotic girls soft teens. Cashmere soft and pale skin with delightful pinkish fleshy details. Enticing soft skin and nubile tight body glows under the golden afternoon sun. Sintia newcomer sintia flaunts her soft butt, meaty legs and sweet pussy on the sofa. Ginger frost seductive and feeling uber sexy, ginger frost poses in her deep ...

Про кальян

(Kennethcoums, 2020.07.13 09:49)

Я случайно наткнулся на эту статью,т.к. сам люблю кальян,и мне показалось,
что статья написана позновательнои её приятно читать.
http://offeramazon.ru/maklaud

Немного о них

https://h-magic.su/flow

Что думаете вы?
Автор использует интересные фишки

real amateur securitie nude

(elalaytusly, 2020.07.12 19:03)

<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Cute+Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+big+ass>my amateur sis nude
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Cute+Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+big+ass+maid>on off amateur nudes
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Cute+Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+big+ass+teen>sell amateur nude pics
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Cute+Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+big+ass+white+girls>teen amateur cousin nude
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Cute+Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+big+booty+white+girls>teen amateur nude self
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Cute+Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+big+booty+white+teen>teen amateur pool nude
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Cute+Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+big+dick+deepthroat>terre haute amateur nude
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Cute+Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+big+tits>thick pawg amateurs nude
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Cute+Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+big+white+booty>teen stocking nude amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Cute+Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+blindfolded+wife+stranger>skinny teen nude amateur
</a>
.
.
.

America’s Choice For Drug-Free Strength Sport. Join, Renew or Look-up your USA Powerlifting Membership. Train at the best facilities. around the world! Coaching Certification. Become a Certified Coach. Help your athletes on and off the platform! USA Powerlifting News. USA Powerlifting Welcomes New Member of The Executive Committee.
NRA's Competitive Shooting Division offers a wide range of activities in all types of shooting, for everyone from the novice to the world-class competitor. The NRA sanctions over 11,000 shooting tournaments and sponsors over 50 national championships each year.
Rapidly Business Solutions provide a software platform to help tax and accounting businesses implement cutting edge technology solutions to automate business processes. This saves time, spend, and reduces errors for human-assisted professional accountants and tax professionals.

Bet777 Game review

(WilliamAperi, 2020.07.12 09:01)

We will give you all information about how to download the <a href=https://www.jackpotbetonline.com/new-download-bet777-app-for-both-android-and-ios/><b>Bet777</b></a> App for Android and iOS, Top Casino Game Review Super Striker Casino Game Solomon.

huge hung anal amateur

(elalaytusly, 2020.07.12 01:12)

<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+amateur+white+teen>amateur teen girlfriend anal
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+amateur+white+trash+whores>amateur milf mom anal
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+amateur+wife>amateur shemale anal gangbang
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+amateur+wife+anal>mature amateur anal regret
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+amateur+wife+blowjob>mature amateur mom anal
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+amateur+wife+blowjob+pov>real amateur wet anal
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+amateur+wife+cum+mouth>amateur teen anal russian
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+amateur+wife+first+anal>amateur skinny redhead anal
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+amateur+wife+sharing>giant boobs amateur anal
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+amateur+wife+swallow>homemade amateur women anal
</a>
.
.
.

Similar searches wife blowjob amateur blowjob friend blowjob sensual blowjob girlfriend handjob amateur girlfriend blowjob homemade girlfriend blowjob girlfriend sucking gf blowjob amateur girlfriend girlfriend homemade blowjob teen blowjob pov blowjob best blowjob ever girlfriend blowjob swallow girlfriend deepthroat girlfriend swallow ...
Deutsch. 65,399 HD Videos: Deutsch, Kitzler, GroГџer Kitzler. Deutsch, Latex, German Mature, Anal, German Amateur, Tschechisch und vieles mehr.
german milf amateur blowjob hporn Easy access to the german milf amateur blowjob hporn information you need to make an informed decision.If you or someone you know is experiencing symptoms, please contact the Florida Department of Health using the information below.Pritsker employs 140 people, most of whom are Asian, across nine locations in ...

Информативно...

(Jimmiesmast, 2020.07.11 11:52)

Ищите Нас...

#Hookahmagic

Мы всегда с Вами и стараемся нести только позитив и радость.
Ищите Нас в соцсетях,подписывайтесь и будьте в курсе последних топовых событий.
Amy,Tortuga,Alfa Hookah...
Строго 18+

Canadian News in 2021

(BiaTox, 2020.07.11 11:20)

Kuku <a href=https://mgciali.com/#>cialis price</a> Get Canadian USA <a href=https://viagrbest.com/#>buy online viagra</a>
<a href=https://erectiondis.com/#>erection pills</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

Következő »