Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szerelem , a Barátság, vajon mikor mit érzünk?

 

Eljön egy pillanat az életedben, amikor rájössz, hogy ki az, aki igazán számít; hogy ki az, aki sosem számított; ki az, aki többé nem fog és ki az, aki mindig is számítani fog.. ezért ne aggódj azok miatt, akik már a múltad részei: megvan az oka annak, hogy a jövődben ők miért nem szerepelnek.

Amikor az ember találkozik azzal, akinek közelségétől az első pillanattól kezdve hevesebben kezd verni a szíve, akinek a hangja zeneszó a számára, akiért meg tudna halni, s tőle elválni akár csak egyetlen napra is kín, az az igazi szerelem.

Van néhány olyan ember, akikkel nem kell minden nap beszélned, akik ezredszerre is végighallgatják tőled ugyanazt a történetet.. és ha te idiótaként táncolsz, vagy addig nevetsz, amíg már sírnod kell, akkor is azt mondják: igen, ő a legjobb barátom.

Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még "nem ő". Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei. Gyanakvó. Férfi- vagy nőgyűlölő. (...) Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten.

 Egy történetet szeretnék veletek megosztani, ami eléggé szívhez szóló és egyben tanulságos is!

Bár ez leg inkább azoknak az embereknek szól akik házasságban élnek de valami nem tökéletes, illetve azoknak akik a vállást, szakítást tervezik!

Mielőtt bármit is tennél, olvasd el ez a kis történetet!

 

 

Amikor aznap este hazaértem, a feleségem felszolgálta a vacsorát, megfogtam a kezét, és azt mondtam, "szeretnék valamit elmondani". Ő leült és csendben evett. Megint láttam a fájdalmat a szemében.

Hirtelen nem tudtam, hogyan nyissam ki a számat. De muszáj volt vele tudatnom, min gondolkodtam. "El akarok válni", hoztam fel a témát nyugodtan. Nem tűnt idegesnek a szavaim hatására, helyette inkább lágyan megkérdezte, miért?

Kikerültem a kérdést. Ez feldühítette. Félredobta az evőpálcikákat és rám üvöltött, te nem vagy igazi férfi! Azon az éjjelen nem beszéltünk egymással. Ő sírdogált. Tudtam, hogy rá akar jönni, mi történt a házasságunkkal. De nem igazán tudnék neki kielégítő választ adni, én már Jane-t szeretem, nem őt. Nem vagyok már szerelmes belé. Csak sajnáltam!

Mély bűntudattal, felvázoltam egy válási szerződést, amiben az állt, hogy megtarthatja a házat, a kocsit, és a cégem 30 %-át.

Rápillantott, majd darabokra tépte. A nő, aki 10 évet töltött velem az életéből, idegenné vált számomra. Sajnáltam, hogy elvesztegette az idejét, forrásait, energiáját, de nem tudtam visszavonni, amit mondtam, hogy én már Jane-t szeretem. Végre hangosan sírt előttem, ami pontosan az volt, amire számítottam. Hogy sírni láttam egyfajta megkönnyebbülést jelentett számomra. A válás ötlete, ami már hetek óta kínzott, szilárdabbnak és tisztábbnak tűnt most.

Másnap nagyon későn értem haza és láttam, hogy valamit ír az asztalnál. Nem vacsoráztam, hanem egyenesen aludni mentem és nagyon gyorsan elaludtam, mert fáradt voltam a Jane-nel töltött eseménydús nap után.

Amikor felébredtem, még mindig ott ült az asztalnál és írt. Nem érdekelt, úgyhogy megfordultam és aludtam tovább.

Reggel megmutatta a válási feltételeit: semmit nem akar tőlem, hanem 1 hónap felmondási időt kér a válás előtt. Azt kérte, hogy ez alatt a hónap alatt, mindketten tegyünk úgy, mintha normális életet élnénk, amennyire lehetséges. Az indokai egyszerűek voltak: a fiunknak 1 hónapon belül lesz a vizsgája és nem akarja összezavarni a tönkrement házasságunkkal.

Ez számomra elfogadható volt. De volt még valami, megkért, hogy idézzem fel, ahogy az esküvőnk napján a karjaimban bevittem a hálószobába. Arra kért, hogy ez alatt az egy hónap alatt, minden nap, reggelente a karjaimban vigyem ki a hálószobából az ajtó elé. Azt gondoltam, kezd megőrülni. Csak azért, hogy az utolsó napokat elviselhetővé tegyem, beleegyeztem a furcsa kérésébe.

Elmondtam Jane-nek a feleségem válási feltételeit. Ő hangosan nevetett és azt gondolta ez abszurdum. Nem számít milyen trükköt alkalmaz, szembe kell néznie a válással, jegyezte meg gúnyosan.

Semmiféle testi kapcsolatom nem volt a feleségemmel, mióta bejelentettem, hogy el akarok válni. Úgyhogy amikor az első nap kivittem, mindketten olyan sutának tűntünk. A fiunk tapsolt mögöttünk, apu a karjaiban tartja anyut. A szavai fájdalmat okoztak nekem. A hálószobából a nappaliba, majd az ajtóhoz, több, mint 10 métert sétáltam vele a karjaimban. Ő becsukta a szemét, és gyengéden azt mondta, ne mondj semmit a fiunknak a válásról. Én bólintottam, kissé dühös voltam. Letettem az ajtón kívül. Ő elment a buszhoz, ami a munkába viszi. Én egyedül vezettem az irodáig.

A második napon mindketten lazábbak voltunk. Ő nekidőlt a mellkasomnak. Éreztem a blúzának illatát. Rájöttem, hogy hosszú ideje nem néztem meg alaposan ezt a nőt. Rájöttem, hogy nem fiatal már. Halvány ráncok voltak az arcán, a haja őszült! A házasságunk komoly áldozatot követelt tőle. Egy percig azon gondolkodtam, mit tettem vele.

A negyedik napon, amikor felemeltem, úgy éreztem, hogy visszatért egyfajta meghittség. Ez az a nő, aki 10 évet adott nekem az életéből.

Az ötödik és hatodik napon, úgy éreztem a meghittség érzése megint erősödött. Jane-nek nem beszéltem erről. Egyre könnyebbé vált a karjaimban vinni, ahogy telt a hónap. Talán a mindennapos edzések megerősítettek. Egy reggelen válogatott mit vegyen fel. Felpróbált jó pár ruhát, de nem talált egyet sem, ami ráillett volna. Majd sóhajtott, minden ruhám kinyúlt. Hirtelen rájöttem, hogy milyen vékony lett, ez volt az oka, hogy egyre könnyebben tudtam őt vinni.

Hirtelen megértettem ... óriási fájdalmat és keserűséget halmozott fel a szívében. Öntudatlanul nyúltam feléje és megérintettem a fejét.

A fiunk ebben a pillanatban lépett be és azt mondta, Apu, itt az idő, hogy kividd anyut. Számára, hogy látta az apját karjaiban kivinni az anyját, élete fontos részévé vált. A feleségem jelezte a fiunknak, hogy jöjjön közelebb és szorosan megölelte. Én elfordítottam az arcom, mert féltem, hogy az utolsó pillanatban meggondolom magam. Ezután a karjaimban tartottam, kisétáltam a hálószobából, keresztül a nappalin, az előszobába. A karjai lágyan és természetesen pihentek a nyakam körül. Szorosan fogtam őt, pont olyan volt, mint az esküvőnk napján.

De a sokkal könnyebb súlya elszomorított. Az utolsó napon, mikor a karjaimban tartottam, alig tudtam megtenni a lépéseket. A fiunk elment az iskolába. Szorosan tartottam őt és azt mondtam neki, nem is vettem észre, hogy az életünkből hiányzott a meghittség, az intimitás.

Elvezettem az irodáig ... gyorsan kipattantam a kocsiból, anélkül hogy az ajtókat lezártam volna. Attól féltem, ha bármennyit is késlekedek, meggondolom magamat. Felsétáltam az emeletre. Jane kinyitotta az ajtót, és azt mondtam neki, Sajnálom, Jane, nem akarok elválni.

Csodálkozva rám nézett, és megérintette a homlokomat. Lázas vagy? Kérdezte. Elvettem a kezét a fejemről, Sajnálom, Jane, ahogy mondtam, nem válok el. A házasságom talán azért volt unalmas, mert nem értékeltük életünk apró részleteit, nem azért mert már nem szerettük egymást. Rájöttem, hogy attól kezdve, hogy az esküvőnk napján karjaimban vittem haza, egészen addig kellene a karjaimban tartani, míg a halál el nem választ minket.

Jane hirtelen magához tért. Hangosan felpofozott, majd bevágta az ajtót és zokogásban tört ki. Lesétáltam a földszintre, és elhajtottam.

Az útba eső virágboltban rendeltem egy csokor virágot a feleségemnek. Az eladólány kérdezte, mit írjon a kártyára. Mosolyogtam, és azt írtam, "minden reggel a karjaimban viszlek ki, míg a halál el nem választ".

Azon az estén mikor hazaértem, virág a kezemben, arcomon mosoly, felrohantam az emeletre, azért, hogy a feleségemet az ágyban találjam - holtan. A feleségem hónapokig harcolt a RÁKkal, és én annyira el voltam foglalva Jane-nel, hogy észre sem vettem. Tudta, hogy hamarosan meg fog halni, és meg akart menteni bármiféle negatív reakciótól a fiunk részéről, ha végigvisszük a válást. Legalább a fiunk szemében én egy szerető férj vagyok.

Életetek apró részletei számítanak igazán egy kapcsolatban. Nem a ház, nem a kocsi, tulajdon, pénz a bankban. Ezek csak előmozdítják a boldogságot, de önmagukban nem adhatnak boldogságot. Szóval találj időt, hogy a házastársad barátja légy, és tegyétek meg azokat az apró dolgokat egymásért, amik meghittséget, intimitást eredményeznek. Legyen valóban boldog házasságotok!

 

Az életben a legtöbb kudarcot olyan emberek szenvedik el, akik nem ismerik fel, milyen közel is voltak a sikerhez, mikor feladták."

Ti ne kövessétek el ezt a hibát!!!!

                            ***

    A Társkeresés Tízparancsolata!

                                                      

 

Kép 1.Legyünk őszinték már a legelején!

   Ahhoz, hogy esélyünk legyen egy teljes értékű szerelmi kapcsolatra, fontos az, hogy őszintén viszonyuljunk egymáshoz.

2.Ne állítsunk többet érzéseinkről, mint amilyenek valójában!

   Gyakran esünk abba a hibába, hogy lódítunk és csúsztatunk érzelmeinkkel kapcsolatban. Ezt a másik mindig megérzi.

3.Tájékozódjunk egymás képzeletében és gondolkodásában!

   Rendkívül fontos, hogy figyeljünk egymás gondolataira, céljaira, vágyaira.

4.Törekedjünk a másik ember megismerésére, ne hasonlítsuk őt egy ideálhoz!

   Gyakran fordul elő, hogy a szerelmesek nem is egymásba, hanem egy általuk felállított ideálképbe szerelmesek. Ha ezen nem tudnak változtatni, tönkremehet a kialakulóban lévő kapcsolat.

5.Tartsuk sem előtt, hogy mindenki szeretetre vágyik!

   Nemcsak mi magunk, hanem társunk is közelségre, figyelmességre vágyik. Ezért ne spóroljunk az érzéseink kifejezésével, az mindig pozitív irányba lendíti a kapcsolatot.

6.Ne kritizáljuk a másikat!

   A szerelem lényege a megértés, az elfogadás, minden ezzel ellentétes dolog mérgezheti a szerelmet.

7.Bízzunk meg egymásban!Kép

   Ha nincs bizalom, nincs kapcsolat. Ezen áll vagy bukik a szerelem művészete.

8.Adjunk időt a szerelem kibontakozásának!

   Nem szabad elsietni és türelmetlenül kierőszakolni az érzelmeket. Azok maguktól is bekövetkeznek.

Ha úgy érezzük,hogy társat találtunk, örüljünk neki, és éljünk a jelenben!

   Előfordul, hogy túl sok mindent és túl gyorsan akarjuk bizonyos események bekövetkeztét. Tervezgetünk, és nem hagyjuk, hogy a dolgok a meguk medrében folydogáljanak. Ezzel megijeszthetjük a társunkat, és elveszítjük a kapcsolat lehetőségét, vagy csak saját magunknak okozunk csalódást.

10.Vigyázzunk a megtalált kapcsolatra, de azért ne zárjuk kalitkába a másikat!

   A szerelem önkéntes dolog, nem börtön. Minden egyes embernek szüksége van az önállóságra, fontos, hogy ezt biztosítsuk kedvesünk számára.

 

                          A tetszés-nemtetszés jelei

Gyakran tesszük fel ezt a kérdést, hogy szeret - nem szeret, tetszem - nem tetszem. Pszichológusok azt állítják, hogy a férfiak és nők mozdulatai árulkodnak arról, hogy mi módon éreznek a másik fél iránt. A szakemberek szerint különböző gesztusok, mozdulatok és a mimika mind-mind tükörképei az emberben áradó érzéseknek.

Kép A vonzás jelei lehet például:

  • Ha gyakran keres szemkontaktust.
  • Ha gyakran gyors pillantásokat vet feléd beszéd közben.
  • Ha szemben ül veled, és karját vagy lábát keresztbe teszi.
  • Ha feléd hajlik.
  • Ha bátorító kézmozdulatokat tesz.
  • Ha az utcán nem megy túl messzire melletted.Kép 

A nemtetszésről árulkodhatnak:

  • Ha kerüli a szemkontaktust.
  • Ha nagyon távol ül le tőled.
  • Ha gyakran figyel más irányba, miközben veled beszél.
  • Ha elhajlik tőled.
  • Ha kezét és lábát veled ellentétes irányba helyezi fel.

Első szerelmünk feledhetetlen

 Kép   Nem fogok tudományos magyarázatot adni a kérdésre, és csakis saját tapasztalataimra és másoktól hallott történetekre alapozhatok, de tény, hogy az első tanítójait nem felejtheti el az ember. És ahogy nem felejted el a tanító nénidet, aki bevezetett a számok és a betűk világába, úgy az első szerelmedet sem felejtheted el, aki szeretni tanított... vagyis felébresztette a benned lustálkodó, még gyerekcipőben járó szenvedélyeket.

   Egy kicsit kérdezősködtem a témával kapcsolatban az ismerőseimtől, barátaimtól. Érdekes módon, akitől eddig megkérdeztem, mindenki pozitív emlékekkel gondol vissza első naiv, de őszinte, nagy szerelmére... Még akkor is, ha végül csúnya szakítás és csalódás lett a vége.Kép

   Érthető, hisz ha jobban belegondolsz, ő volt az első srác/lány, akit bemutattál otthon a szüleidnek, és akivel kibírtál két fétnél többet is, anélkül, hogy meguntad volna. Sőt napról napra jobban szeretted, jobban bíztál benne, és őszinte dolgokról beszéltetek.

   És hát hogyan is feledhetnéd, amikor olyan egyedi volt... mert senki a világon nem tudott úgy megnevettetni, mint ahogyan ő tudott, és senki a világon nem írt olyan szép, romantikus sms-eket, mint amilyeneket ő írt.

   És mennyi közös emlék...Annyi minden tanultatok egymásról és egymástól: hogy melyik ruhásboltban mekkora az árleszállítás, milyen parfümillatokat szeret, és a végére már az összes autómárkát kívülről fújtad.

   Kép Hogy is feledhetnéd el az első szerelmedet, akivel annyi őrültséget elműveltetek... és akiért olyan dolgokra voltál képes, amikről addig azt hitted, hogy csak a filmekben léteznek.

   Még ha csalódtál is, vagy csak úgy az elmúlt időben az a lángoló szerelem, ő volt az, aki úgymond bevezetett az érzelmek világába.

   Bizonyára nem is sejtetted még akkor, hogy ez az tökéletesnek vélt kapcsolat, álmaid szerelme, aki úgy megbolygatta a Te lelki világodat, aki megostromolta, majd elfoglalta szíved legkedvesebb csücskét, mára már csak egy kapocs, ami a múltadhoz köt. Mert valóban azóta már sok idő eltelt, és sok hozzá hasonló "tökéletes" pasival/csajjal találkoztál... Sok ember volt képes megnevettetni úgy "istenigazából", és szerelmes sms-eket is kaptál. Új emlékek jönnek, új tapasztalatok. Újabb örültségeket tettél... Újra lángoltál, majd csalódtál. De az első szerelmedre akkor is emlékezni fogsz, amikor a szomszéd nénivel a padon ülve épp a falu (vagy város) új szerelmeit pletykáljátok ki.

 

 

Tíz jótanács félénkeknek

 

A felmérések szerint a nők többsége még ma is szorongással, félelemmel megy el az első randevúra. Deborah Levine amerikai pszichiáter tanácsai segíthetnek a félénkeknek a gátlások legyőzésében.

1. Szemöldök felvonása
A szemkontaktus és némi mosoly mellett néhány másodpercig mindkét szemöldökünket gyors ütemben húzzuk fel, majd eresszük le. Nagyon szexi.

2. Ajkak megnedvesítése
Ez is a vonzalom egyik kifejezése, persze csak, ha diszkréten csináljuk. Delilah megkülönbözteti azokat, akik csak az alsó ajkukat nedvesítik meg a nyelvükkel, és azokat, akik körbefuttatják azt szájukon.

3. Gyors pillantás Gyors, futó pillantásokat vessünk arra, akit szeretnénk megkörnyékezni. Ezekből a pillantásokból elég átlagosan három.

4. Játék a hajjal
Simítsuk végig vagy túrjunk bele a hajunkba beszélgetés közben.

5. Félénk mosoly
Ez mindig bejön. Egyfajta félmosoly, mely kicsit látni engedi a fogainkat is. Kombinálhatjuk mély szemkontaktussal, de szégyenlősen lefelé is nézhetünk.

6.Suttogás
Ne szégyelljünk suttogni annak fülébe, akivel ismerkedünk.

7.Segít a ruha
Néha simítsunk végig a ruházatunkon.

8. Rövid szoknya
Az egyik legjobb módszer, ha a felsliccelt szoknya sokat enged láttatni a combokból.

9.Játék a tárgyakkal
Szórakozottan játszunk egy kulcscsomóval, poharunkon futtassuk végig az ujjainkat.

10.Magányos tánc
Ha ülünk, alig észrevehetően, de ütemesen ringatozzunk a zene ritmusára. Nagyon izgató hatású.

 

 

A Csókolózás tövénye

Kép

 

 

 

1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva.

 

2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog.

 

3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol.

 

4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz.

 

5. Hamis csók nagy sebet hagy.

 

6. Az első csók ígéret a többire.

 

7. Nyakra, vállra adott csók vallomás.

 

8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret.

 

9. A csókot ne szégyelld.

 

10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed.

 

11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád.

 

12. A csók szerződés.

 

13. A csók kettesben a legédesebb.

 

14. Az első csókot jól gondold meg.

 

15. A csókot el kell fogadni.

 

16. Öleléssel adott csók mély szenvedély.

 

17. Erőszakos csóknál nincs édesebb.

 

18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj.

 

19. Az ismerkedés napján ne csókolózz.

 

20. A csókkal soha ne tréfálj.

 

21. Csók nélkül nem szabad szeretni.

 

22. A homlokcsók gyanakvás.

 

23. Az ujj csók kötődés.

 

24. A szájra adott csók szerelem.

 

 

 

25. A vállcsók vágyakozás.

 

26. A kézcsók tisztelet.

 

27. Az orra adott csók együttérzés.

 

28. A hajra adott csók megalázás.

 

29. Az arcra adott csók búcsúzás.

 

30. A hátra adott csók forró vágy.

 

31. A fekve adott csók boldogság.

 

32. A fülre adott csók izgató.

 

33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik.

 

34. 1 percig tartó csók rövid.

 

35. 2 percig tartó csók közepes.

 

36. 3 percig tartó csók szenvedélyes.

 

37. 5 percig tartó csók szerelmes.

 

38. 10 percig tartó csók fájdalmas.

 

39. A hosszú csók érzelmes.

 

40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szeméből.

 

41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és meg akar

 

csókolni.

 

42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér.

 

43. A csókot a szerető fiútól ne utasítsd vissza.

 

44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell

 

tagadni.

 

45. Csók nélkül élni nem lehet.

 

46. Szeretni jó, de csókolni még jobb.

 

47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet.

 

48. Szőke sráccal csókolózni tüzes.

 

49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni.

 

 50. A mozi alatti csók vakmerőség.

 

51. A szemre adott csók vágyakozás.

 

52. Szórakozásból adott csók alamizsna.

 

53. Asszonynak adott csókot tett követ.

 

54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti.

 

55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny.

 

56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell.

 

57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza.

 

58. Virágot és csókot adni nem bűn.

 

59. A csók nem szerénység, hanem szeretet.

 

60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg.

 

 

61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg.

 

62. Nyálas csók szemtelenség.

 

                                             63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neked mi jut eszedbe

 

a szerelemrõl?

Kép

 


Piros rózsa, szív, csók, könny,

boldogság, szeretet, fájdalom,

romantika, dal, suttogás, Valentin

nap...

Ha valamit kihagytunk volna a

felsorolásból, nyugodtan írd meg

nekem! 


Nézzük, mi a szerelem?


Erre többféle választ is találunk, íme néhány:


"A szerelem egy összetett érzés, a másik ember egész lényére

irányuló vonzalom." 

"A szerelem egy érzés, egy maga körül mindent felperzselõ lobogás."


"A szerelem csak ideig-óráig tartó röpke élmény" 

"A szerelem az istenek ajándéka. Olyan érzés ami nem hasonlítható

semmi máshoz." 

"A szerelem amikor éjjel-nappal csak Rá gondolok, Õt hiányolom,

imádom. Isteni érzés, de lehet iszonyúan romboló is." 

"A szerelem az, amikor nem azért akarom önmagamból a legjobbat

adni, hogy a Másik szeressen, hanem azért, mert szeretem." 

"A szerelem tûz, szenvedély, romantika, amibõl édesség, kedvesség,

ajándékkal elhalmozás, tenyerén hordozás, törõdés, forróság és

imádat lesz." 

"A szerelemamikor remeg a gyomrod, ha meglátod, és a szíved a

torkodba ugrik, mikor hozzád ér." 

"A szerelemaz, amikor értelmetlennek és idegennek tûnik mindaz,

ahol vagy, egyszerûen azért, mert Õ nincs ott." 

"A szerelem az, amikor Rá gondolsz, és megszólal a legszebb zene a

bensõdben." 

"A szerelem az, amikor mellette alszol el, és róla álmodsz, és reggel õ

meséli el hamarabb, hogy veled álmodott..." 

"A szerelem még az is, amikor olyan dolgokat teszel meg érte, amire

korábban senki más miatt nem voltál hajlandó. És rájössz, hogy ezt a

legnagyobb boldogság odaadni." 

"A szerelem az, amikor nem érdekel, ki van körülöttetek; úgy érzed,

mintha egyes-egyedül lennétek az egész világon." 

"Amikor földbe gyökerezett lábbal várjuk a találkozást a nagy Õ-vel és

még nem tudjuk mit is fogunk neki mondani" 

Végezetûl íme néhány jópofa, szélsõséges, vicces meghatározás a

szerelemrõl:

 


"A szerelem az, amikor, ha összeérnek az ajkaitok, te semmire sem

 

 

gondolsz; minden más megszûnik létezni, csak Õ és a szája marad,

 

 

mint az egyetlen fontos objektum az egész világegyetemben." 

"A szerelem az, amikor magad elé engeded Fazekasnét a liftajtóban, a

 

 

kutyájával együtt. És a vele eltöltött tizenhat másodpercnyi utazás

 

 

alatt is végig Rá gondolsz." 

"A szerelem: libikóka. Egyszer fent, egyszer lent." 

"A szerelem egy olyan komplex, elmebajra utaló tünetegyüttes,

 

 

amivel szemben az orvostudomány tehetetlen, viszont a társadalom

 

 

jól torelálja."

 

 

 

 A tartós szerelem hét titka

A szerelem fenntartásának hét fontos titka van.
Ezek a következők:                  
szivek.gif

- 1. A különbségek vonzzák egymást.

- 2. Változatosság
– Az állandó változás gondoskodik az érdeklődés fennmaradásától. A változatosság gyönyörködtet. Eközben azonban ne tagadjuk meg igazi énünket.

- 3. Érzéseink, óhajaink és sebezhetőségünk kifejezésére juttatása
– Maradjunk kapcsolatban érzéseinkkel, és ne szégyelljük közölni óhajainkat.

- 4. Magunk viseljük a felelősséget érzelmi sebeink begyógyításáráért 
– Fel nem dolgozott sebeinket időnként önmagunknak kell begyógyítanunk. Ha rájövünk, hogy hajlamosak vagyunk ezek miatt a partnerünket okolni, nézzünk mélyen magunkba és gyógyítsuk meg még fel nem dolgozott múltbeli sérelmeinket.

- 5. Szeretet, szerelem és monogámia 
– A szerelem nem marad meg automatikusan. A férfiaknak romantikus alkalmakról kell gondoskodniuk.

- 6. Barátság, autonómia, és jó hangulat 
– A párkapcsolat ne csak a munkára terjedjen ki, hanem adjon alkalmat a kellemes kikapcsolódásra is. Teremtsünk olyan lehetőségeket, amikor elfeledkezünk gondjainkról, és élvezhetjük a jelen örömeit. A párkapcsolatnak ezen kívűl tartalmaznia kell a megbocsátás lehetőségét is. Ha valaki hibázik, nem szabad vele azt örökké éreztetni.

- 7. Partnerség és segítőkészség 
–Tűzzünk ki magunk elé valamilyen magasabb rendű célt, amelynek elérésén közösen munkálkodunk.

 

 

4 észrevétlen, de árulkodó jel, hogy tetszel a pasinak

Ha egy férfi kiszemelt magának, nem garantált, hogy rögtön egyértelmű jelét is adja. Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, figyeld a rejtett jeleket!
Ha tetszel egy pasinak, az nincs feltétlenül az arcára írva. Természetesen olvashatsz a gesztusaiból, és szavai is árulkodhatnak érzelmeiről, de lehet, hogy sokkal szerényebb típussal van dolgod.

flort.jpg

Előfordulhat, hogy amíg nem biztos a dolgában, nem akarja kimutatni, hogy bejössz neki, de néhány alig észrevehető jelből ez esetben is következtethetsz vonzalmára. Érdemes tehát a legapróbb rezdülésekre is figyelned, hiszen lehet, hogy a nagy őt szalasztod el!

 

Figyeld a pupilláját!

Változatlan fényviszonyok esetén a szembogár nagysága az ember hangulatától függően változik. Ha izgalom fog el, pupillád akár a négyszeresére is tágulhat, ha pedig elönt a méreg, képes pici fekete ponttá szűkülni, amitől kialakul a szúrós pillantás. Nincs ez másképp a férfiaknál sem: ha tehát tetszel valakinek, az szó szerint nagy szemeket mereszt rád. Világos szemű pasi esetében vonzerőd látványos is lehet, ha azonban a sötét szemű férfiakat kedveled, nehéz helyzetben vagy.

Ebben az esetben nehéz kivenni ezt az apró változást, de a pupillatágulást agyad automatikusan értelmezi. Mellesleg egy apró cselhez is folyamodhatsz: ha ugyanis csábos tekintetedet a férfi szemébe fúrod, erre az ő szeme is önkéntelenül reagál. Minél tágabb ugyanis egy nő pupillája, az annál vonzóbb az ellenkező nem szerint, és ezt az ő szemük sem hagyhatja válasz nélkül.

Villámgyors szemöldök

Ha a férfi meglát valakit, aki felkelti érdeklődését, a másodperc törtrészéig felvonja szemöldökét. Mindez alig észrevehető, öntudatlan gesztus, amellyel partnered jelzi, hogy észrevette jelenlétedet, és tetszel neki.

A szemöldökrándulás azonban érdeklődővé és kedvessé is teszi az arcot, ami megnöveli az esélyét annak, hogy te is megnyerőnek találd. Ezzel a szemvillanásnyinál is rövidebb ideig tartó mozdulattal a pasi a lehető legszexibb arcát mutatja, így, ha alacsonyan ülő szemöldöke miatt parancsoló ábrázata is van, ha tetszeni akar neked, ezt vonzóvá változtatja.

 

Árulkodó hüvelykujj

A hüvelykujj alapvetően a fölény jele, tehát a mindennapi életben akkor lóg ki a a férfizsebből, ha az illető erős jellemét szeretné reprezentálni. A magánéletben azonban annak a jele is lehet a kikandikáló hüvelykujj, hogy a pasi imponálni szeretne neked.

A magabiztosság álcáját tehát nőkkel szemben akkor öltik magukra a férfiak, ha szeretnék előnyösebb színben feltüntetni magukat, ezért a gesztus mellé gyakran társul a hintázás is. Ha tehát nem tudod eldönteni, mennyire tetszel beszélgetőpartnerednek, figyeld meg, hogyan áll. Ha zsebre tett kezekkel hintázik a talpán, hüvelykujja azonban vízszintesen mutat az öle felé, biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van.

Kezek a szájnál

A férfi nem rúzsozza a száját, hogy felkeltse vele figyelmedet, ha azonban megtetszel neki, az ő testében is hevesebb lesz a véráramlás. Ekkor az ajkak észrevétlen mértékben, de megduzzadnak, és kissé a színük is erőteljesebb lehet. Amire mindebből te is felfigyelhetsz, az az, hogy beszélgetőpartnered valószínűleg gyakrabban nyúl majd az arcához vagy az ajkához, hiszen izgatott állapotban minden érintés jólesik.

 

barista.jpg

 

Az ujjait az is a szájához vonzza, hogy a vérbőség enyhe bizsergést okoz, amit egyelőre csók híján így próbál enyhíteni. Könnyen lehet azonban, hogy ezen a ponton már a forró nyelvcsatára sem kell sokat várnod, mert, bár ezek a mozdulatok öntudatlanok, ha elég figyelmes vagy, annál árulkodóbbak lehetnek.

 

 

 

Mely Nők riasztják el a férfit?

Kép

Vajon mi az oka, hogy egyes nők valósággal vonzzák a férfit, mások viszont kevésbé sikeresnek mondhatják magukat, sőt, van aki kifejezetten taszítja a másik nem képviselőit. Összeállításunkban megpróbáltunk utánajárni a "titoknak".

Kik azok, akik elriasztják a férfit?

A szfinkszKép

Első látásra tökéletes: intelligens, szép, céltudatos. Főnöke és barátai elismerik, ráadásul még szabad, mint a madár. Kell ennél több a férfinak? Egy hónap jegyesség után azonban a férfi kezdi "kevésnek" érezni magát. Minél inkább erőlködik, a nő annál inkább szárnyall, végül pedig lesújt. A szfinksz célja: semmit sem adni, és mindent kapni! Könnyű elképzelni a befejezést.

A vezetőKép

Mindig és mindenhol irányítani akar. Határidőnaplója feketéllik a bejegyzésektől. Tehetséges a barkácsolásban, ezért fennen hangoztatja: nincs szüksége senkire. Vele az úr megüti a főnyereményt. A nő már az első közös éjszakán kezébe veszi partnere sorsát. Kezdi elűzni a barátait, beíratja egy felzárkózó nyelvtanfolyamra, kijelöli a házasságkötés napját, kiválasztja a nászút helyét, és egyedül akar dönteni a szerelmi aktusok módjáról is.

A romantikázó Kép 

Eljött értem a herceg - rebegi. - Azóta boldog akar lenni,és sok gyereket szeretne. Párjának feltétel nélküli csiodálója, nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy dicsőítse "urát". Igyekszik a házasélet minden mozzanatából nemzetközi eseményt csinálni, amit a legszívesebben egy sajtótájékoztatóval koronázna meg.

A mártírKép

A törékeny lélek mindig panaszkodik: szomjas, éhes, fázik, túl melege van. Élete állandó harc az őt bosszantó világgal. Sirámaival megpróbál részvétet ébreszteni a férfiban,. A hónapok múlásával a férfinak bűntudata lesz. Úgy érzi majd, hogy miatta romlott el az időjárás,a porszívó, ő tehet a környezetszennyeződésről és a munkanélküliségről. Végül rájön: a mártír is a parancsolgatók családjából való. Ha az úrnak esze van, akkor fejvesztve menekül.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gay porn office

(KellyRaw, 2020.08.14 03:47)

<b>Here girls want to get acquainted! / <a href=http://datingusa.datinghip.site/best-online-dating-for-early-20s.html>Go to the site</a>, register and look for a girl for sex.</b>

<a href=https://t.me/bookfac><img src="https://a.radikal.ru/a04/2007/5c/7d1cc6a56e7b.png"></a>

<a href=https://imagetwist.com/auk2qhe76b9o/photo_2019-11-24_00-37-07.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/auk2qhe76b9o.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/q6g0h3aoj6dh/photo_2019-11-24_00-43-52.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/q6g0h3aoj6dh.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/1ypz70wbgqjy/photo_2019-11-24_00-44-31.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/1ypz70wbgqjy.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/dmfvh3qrv7mb/photo_2019-07-23_17-26-33.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/dmfvh3qrv7mb.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/xkam89j82v52/photo_2019-07-24_00-09-06.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/xkam89j82v52.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/ckef50is37q4/photo_2019-07-24_12-40-22.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/ckef50is37q4.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/teomt7jvb9fa/photo_2019-11-22_05-25-06.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/teomt7jvb9fa.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/4blr4ywcg1oa/photo_2019-11-22_05-25-33.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/4blr4ywcg1oa.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/ky387po9v497/photo_2019-11-22_05-26-06.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/ky387po9v497.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/dg3wm41kf0cj/photo_2019-07-15_15-39-21.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/dg3wm41kf0cj.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/spvj48wl9srm/photo_2019-07-15_20-48-27.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/spvj48wl9srm.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/mrinwnvzp7gc/photo_2019-07-16_02-55-16.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/mrinwnvzp7gc.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/vmy8f55ccvgw/photo_2019-11-19_15-37-17.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/vmy8f55ccvgw.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/fo9yul6lw9ix/photo_2019-11-19_15-37-31.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/fo9yul6lw9ix.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/7qnprfiid9qm/photo_2019-11-20_17-49-25.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/7qnprfiid9qm.jpg"></a>

<a href=https://imagetwist.com/t64z2pkyi1tg/67.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/28270/t64z2pkyi1tg.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/0733le3x061g/66.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/28270/0733le3x061g.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/8io05g11oxd4/65.jpg><img src="https://img30.imagetwist.com/th/28270/8io05g11oxd4.jpg"></a>

Guideline sleazy drugs no instruction

(AzdreHah, 2020.08.14 02:59)

canadian pharmacy cialis professional who is online
buy cialis online uk
<a href="https://tadalafil6.com">tadalafil 20 mg</a> - viagra 20mg dosage users browsing this forum
https://tadalafil6.com/# - tadalafil side effects
cialis 5mg cost register

kim kardashiam porno

(KellyRaw, 2020.08.13 02:14)

<a href=https://t.me/bookfac><img src="https://a.radikal.ru/a04/2007/5c/7d1cc6a56e7b.png"></a>

<a href=https://imagetwist.com/v5tdizoupq68/photo_2019-11-26_05-05-42.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/v5tdizoupq68.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/7uiqo6dg8bm0/photo_2019-11-26_05-08-17.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/7uiqo6dg8bm0.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/fnoi8nnqlpmg/photo_2019-11-26_05-08-30.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/fnoi8nnqlpmg.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/gtex83s63vjs/photo_2019-08-05_19-13-22.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/gtex83s63vjs.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/i4eirqwv1nmu/photo_2019-08-06_00-02-08.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/i4eirqwv1nmu.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/b3p5x2dswj76/photo_2019-08-06_01-18-40.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/b3p5x2dswj76.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/auk2qhe76b9o/photo_2019-11-24_00-37-07.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/auk2qhe76b9o.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/q6g0h3aoj6dh/photo_2019-11-24_00-43-52.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/q6g0h3aoj6dh.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/1ypz70wbgqjy/photo_2019-11-24_00-44-31.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/1ypz70wbgqjy.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/c4rdql530hmp/photo_2019-11-08_04-27-55.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/c4rdql530hmp.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/xpaovbpds1am/photo_2019-11-08_04-28-01.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/xpaovbpds1am.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/848lz7079hol/photo_2019-11-08_04-28-09.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/848lz7079hol.jpg"></a>
<a href=https://imagetwist.com/lms4ug0ib4ww/photo_2019-09-07_19-15-59.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/lms4ug0ib4ww.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/9y5c9zdoxubu/photo_2019-09-08_00-41-07.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/9y5c9zdoxubu.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/oqxxne5a8rg9/photo_2019-09-08_09-59-27.jpg><img src="https://img119.imagetwist.com/th/36652/oqxxne5a8rg9.jpg"></a>

<a href=https://imagetwist.com/31031eg31dbw/1137.jpg><img src="https://img201.imagetwist.com/th/27789/31031eg31dbw.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/tzcog997le32/1135.jpg><img src="https://img201.imagetwist.com/th/27789/tzcog997le32.jpg"></a> <a href=https://imagetwist.com/l63mhvvnj942/1134.jpg><img src="https://img201.imagetwist.com/th/27789/l63mhvvnj942.jpg"></a>

zerkalo 1xbet melbet bk

(WilliamDap, 2020.08.11 13:34)


http://www.inpearls.ru/site/go?url=https://t.me/s/zerkalo_1xbet_melbet_bk

young amateur wife's tiny cunt shared

(elalaytusly, 2020.08.10 03:39)

<a href=https://sites.google.com/view/sex1marthabullles/>marthabullles</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=My+real+amateur+homemade+porn+on+creaking+bed+teen+pov+blowjob>xxx very hot amateur couple
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Three+Sweet+Videos+In+One,+How+Sweetly+homemade+girlfriend+anal>amateur black bbw xxx
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Time+For+You+To+Suck+Dick!+Horny+Young+Amateur+Couple+Make+Home+amateur+teen+webcam>amateur wife watch xxx
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=POV+Amateur+Teen+Girlfriend+Blowjob+and+best+Hardcore+Creampie+in+best+dick+riding>amateur private lives xxx
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=My+Sexy+Teen+Step+Sister+Begs+to+be+Fucked+in+Asshole+and+Cum+in+hot+college+guy>amateur blonde 2000 xxx
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Three+Sweet+Videos+In+One,+How+Sweetly+hot+college+couple>before and after amateur xxx
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Time+For+You+To+Suck+Dick!+Horny+Young+Amateur+Couple+Make+Home+Video+very+hard+fuck>xxx black amateur riding
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Three+Sweet+Videos+In+One,+How+Sweetly+Fuck+My+Pussy+real+hidden+cam>amateur fat bbw xxx
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=homemade+porn+on+creaking+bed+hot+teen>mom amateur sexy xxx
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=For+You+To+Suck+Dick!+Horny+Young+Amateur+Couple+Make+Home+Video+romantic+couple+fucking>amateur pregnant young czech girls for cash
</a>
.
.
.

Watch Real Swinger Wives at Gloryhole in Washington Dc video on xHamster - the ultimate collection of free Real Swingers & MILF hardcore porn tube movies! ... Real Swinger Wives at Gloryhole in Washington DC. 572,631 99 %. milflvr05 Subscribe 537 Amateur ... Amateur girlfriend services strangers in the gloryhole booth. 315,600. 99%. 06:19.
Free Washington Amateur pics! Browse the largest collection of Washington Amateur pics on the web.
Watch Long Porn Videos for FREE. ... amateur vacation ... vacation cuckold vacation wives on vacation amateur honeymoon homemade vacation vacation homemade cruise ship hedonism amateur vacation sex amateur hotel amateur vacation bbc amateur cruise amateur wife vacation wife vacation amateur cruise ship vacation sex amateur amateur teen amateur ...

canada drugs review 475 mg

(TravisTEW, 2020.08.05 05:44)

Hello! <a href=http://pnnpharmacy.com/>viagra online pharmacy canada</a> canadian mail order pharmacies</a>

huge amateur tits bouncing

(elalaytusly, 2020.08.04 18:36)

<a href=https://sites.google.com/view/sex1marthabullles/>marthabullles</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+deepthroat+contest>amateur sister mirror tits
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=GET+FUCKED+IN+MY+FAVORITE+RED+LINGERIE+my+husband+out+town>amateur busty tit drop
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=My+real+amateur+homemade+porn+on+creaking+bed+only+teen+blowjobs+pov>amateur hanging tits pain
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Santa+Punished+My+Little+Pussy+For+The+New+my+hot+aunt>amateur voyeur tits cruise
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=FUCKING+MY+BIG+ASS+IN+AMATEUR+HOME+MADE+VIDEO+college+girls+who+swallow+cum>amateur tits in overalls
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+deepthroat+cum+throat>natural amateur big tits
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Has+Intense+Orgasm+And+Fast+Fuck+Pussy+blowjob+cum+in+mouth>perfect medium amateur tits
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+doesn+t+like+taste+cum>petite wife tits amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+amateur+pov+deepthroat>natural tits brunette amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=on+creaking+bed+cum+mouth+while+sucking>huge tit amateur flashing
</a>
.
.
.

Similar searches renata cha spanish amateur blonde milf tease russian beauties group domina pussylicking bath beautiful blondes abused amateurs amateur wife little boy plays with mom pussy beautiful brunette asian cam coupels fuck amateur orgams blondes amateur blonde sexy blondes love mom s frends japanesw amateur blondes milf real amateur ...
Best Girlfriend in the World Swallows Boyfriends ENTIRE Cum LOAD! 360.1k ... on pussy bald pussy 8teen agent amature sex amateur cumshots baby cakes porn alt 8teenxxx amateur free porn amateur cum swallow amateur cum inside adolescente amateur blow job amateur wife cum amateur blowjob amateur sex tapes amateur cum on tits amateurs gone wild cum ...
Watch Amateur Blonde Fucks Boyfriend and Lets Him Cum Inside Her video on xHamster - the ultimate selection of free Blonde Tube & Xnxx Amateur porn tube movies!

prescription drugs without prescription canada 313 mg

(Jameszew, 2020.08.04 16:56)

Hi! <a href=http://www.onlinepharmacycanadaus.com/>list approved canadian pharmacies</a> pharmacy technician training online <a href=http://www.onlinepharmacycanadaus.com/>best online pharmacy forum</a>

Old houses renovated interior

(contractorExist, 2020.08.04 01:54)

General professional New York

The function of General development manhattan is actually to transfer to the customer the whole entire establishment in its entirety, as well as not in the form of separately executed work. Of particular importance is actually the job of the overall professional throughout the massive development of flats of domestic kind, commercial facilities, office locations.

<b><a href=https://grandeurhillsgroup.com/>top general contractors in nyc</a>;</b>
<u>Industrial properties.</u>

Today, the listing of development services consists of a variety of corporate interior design. An real estate investor and a consumer may invest a great deal of time-solving on all company issues. A more logical remedy is to entrust this job to General construction NY.

free homemade amateur drunk wifes first gangbang

(elalaytusly, 2020.08.03 22:02)

<a href=https://sites.google.com/view/sex1marthabullles/>marthabullles</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=BIG+DICK+BANGING+BRINGS+THEM+SUCH+A+PLEASURE+my+wife+and+her+girlfriend>homemade amateur drunk cellphone milf
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=BIG+DICK+BANGING+BRINGS+THEM+SUCH+A+PLEASURE+neighbor+affair>real amateur friends drunk wife bj
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=BIG+DICK+BANGING+BRINGS+THEM+SUCH+A+PLEASURE+neighbors+wife>drunk amateur black pussy
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=BIG+DICK+BANGING+BRINGS+THEM+SUCH+A+PLEASURE+not+my+ass>drunk amateur girl naked
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=BIG+DICK+BANGING+BRINGS+THEM+SUCH+A+PLEASURE+not+my+face>drunk amateur hairy college girl on hidden camera
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=BIG+DICK+BANGING+BRINGS+THEM+SUCH+A+PLEASURE+nubiles+films>drunk amateur wife playing with her pussy
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=BIG+DICK+BANGING+BRINGS+THEM+SUCH+A+PLEASURE+old+couple+young+girl>porn drunk amateur split roast
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=BIG+DICK+BANGING+BRINGS+THEM+SUCH+A+PLEASURE+one+night+stand>drunk amateur mature strip videos
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=BIG+DICK+BANGING+BRINGS+THEM+SUCH+A+PLEASURE+only+teen+blowjob+swallow>drunk amateur wife fingering herself
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=BIG+DICK+BANGING+BRINGS+THEM+SUCH+A+PLEASURE+only+teen+blowjobs>drunk and naked amateur black moms
</a>
.
.
.

And more porn: Nerdy Glasses, Nerdy Teen Amateur, Nerd, Nerdy Anal, Nerdy Teen ... party piercing pissing pornstar pov pretty public pussy reality redhead riding rough russian shaved skinny slave slut small tits softcore solo squirt stockings strap-on striptease sucking tattoo ... Tags: blowjob, cum, hd, nerdy, teen. 3 months ago. 9:31.
Watch video Wife cumming with her dildo on Redtube, home of free Amateur porn videos and Webcam sex movies online. Video length: (4:24) - Starring: Hot amateurs gone wild in this Solo Girl video.
black gf sucking bfs cock till cum on ass. 36k 79% ... Petite Latina Fingers Her Pussy Before Getting Fucked ... Similar searches amateur gf pov amateur pov amateur couple latina gf homemade gf amateur latina gf amateur gf blowjob amateur busty gf amateur teen amateur gf threesome amateur girlfriend ex gf amateur gf homemade amateur gf anal ...

Home cleaning manhattan This ook at oneself is simply top-notch.

(trurBuppy, 2020.08.01 10:02)

The cleansing firm executes cleaning of rooms of different sizes as well as arrangements.

We give expert <a href=https://maidservicenyc.pro/>molly maid</a> for private clients. Using European tools as well as certified tools, we achieve maximum results and supply cleaning quickly.

The business's specialists offer cleansing with the aid of modern innovations, have unique devices, as well as also have actually certified cleaning agents in their arsenal. In addition to the above benefits, red wines supply: beneficial prices; cleaning quickly; high quality outcomes; more than 100 favorable reviews. Cleaning offices will certainly assist maintain your workplace in order for the most productive work. Any kind of firm is exceptionally essential environment in the group. Cleaning up solutions that can be gotten inexpensively currently can aid to prepare it and give a comfy room for labor.

If required, we leave cleaning up the cooking area 2-3 hrs after putting the order. You obtain cleaning up immediately.

We offer price cuts for those that use the service for the first time, along with desirable terms of teamwork for normal customers.

We supply high-grade cleaning for big business and also little firms of numerous directions, with a price cut of as much as 25%.

Our pleasant team provides you to obtain acquainted with favorable regards to teamwork for company customers. We properly approach our tasks, tidy making use of specialist cleaning items as well as specific tools. Our staff members are trained, have medical publications as well as are familiar with the subtleties of getting rid of complicated and hard-to-remove dirt from surfaces.

New Lena Paul blog

(short_santiag, 2020.07.30 21:35)

Read Dani Daniels new post https://www.liyinmusic.com/vote/link.php?url=https://danidaniels.fun/dani-daniels-adult-video-lesbians-dani-daniels-and-jada-stevens-fuck-in-threesome/ - Here
Read Sasha Grey new post http://images.google.co.tz/url?q=https://sashagrey.fun/sasha-grey-adult-video-sasha-grey-gangbang-part-2-of-2/ - Here
Read Sasha Grey new post http://www.google.bs/url?cd=8&ei=&esrc=s&q=&rct=j&sa=t&source=web&url=https://sashagrey.fun/sasha-grey-official-twitter-channel-dont-do-mayo-kids-pop-rocks-n-gfuelenergy-on-the-other-hand-yes-%f0%9f%a4%a3%f0%9f%a4%ab%f0%9f%90%a6-video-allisonmeows_-%f0%9f%99%8f/&ved=0CEwQFjAH - Here
Read Brandi Love new post http://mailstreet.com/redirect.asp?url=https://brandilove.fun/brandi-love-official-twitter-channel-re-brandi_love-goyafoods-allamerican-smashburgers-goyafoods-buygoya/ - Here
Read Apolonia Lapiedra new post https://vorhilfe.de/redirect/https://apolonialapiedra.fun/apolonia-lapiedra-reddit-channel-relax//search/wwwx-sax.html - Here
Read Amarna Miller new post https://nextmed.asureforce.net/redirect.aspx?loginid=&logoffreason=&punchtime=&redirecturl=https://amarnamiller.fun/amarna-miller-official-twitter-channel-lo-que-es-twitter-hoy-lo-define-a-la-perfeccion-alguien-que-no-tiene-rrss-carlos-areces-en-esteeselmood-by-badoo_es-con-amarnamiller-sobre-moo/ - Here
Read Nikita Bellucci new post http://savvylion.com/?bmDomain=https://nikitabellucci.fun/nikita-bellucci-official-instagram-channel-demain-18h/&popup=1 - Here
Read Madison Ivy new post http://www.theamericanmuslim.org/tam.php?URL=https://madisonivy.fun/madison-ivy-adult-video-sweet-madison-ivy-and-dillion-harper-know-how-to-please-guys-madison-ivydillion-harper/ - Here

New Abella Danger blog

(gorge_amia, 2020.07.30 13:05)

Read Mia Khalifa new post https://www.nbmain.com/NetBooking.Reservations.Server.Servlets.Availability.SiteAvailabilityMainR?backpage=https://miakhalifa.fun/mia-khalifa-official-instagram-channel-robertsandberg-let-me-ride-his-coat-tails-into-this-collaboration-with-regalisfoods-yall-know-ive-sourced-my-gourme/&bg=&day=1&formname=rdetail&ik=0&ikback=&innkey=mcdaniel&month=November&months=3&pcode=&s=BookMark&year=2020 - Here
Read Riley Reid new post http://cherrybb.jp/test/link.cgi/https://rileyreid.fun/riley-reid-official-instagram-channel-idk-this-man//go/xl-gaytube.com/ - Here
Read Elsa Jean new post http://www.dorak.com.br/erapido/plugins/erapido.banner/clique.php?id=10&url=https://elsajean.fun/elsa-jean-official-facebook-channel-my-natural-habitat/ - Here
Read Kimmy Granger new post http://www.15navi.com/bbs/forward.aspx?u=https://kimmygranger.fun/kimmy-granger-official-instagram-channel-magda/ - Here
Read Kimmy Granger new post http://maps.google.co.bw/url?q=https://kimmygranger.fun/kimmy-granger-facebook-channel-fk-off-covid-19-im-fucking-starving-and-i-cant-work-right-now-to-earn-money-covid-19-is-a-bastard-%f0%9f%98%8f/ - Here
Read Asa Akira new post http://www.ruthminer.com/searchpoint/redir.asp?lid=1&reg_id=ptypes&sname=%2Fsearchpoint%2Fsearch.asp&sponsor=lan&url=https://asaakira.fun/asa-akira-official-instagram-channel-im-totally-not-petty-except-when-i-definitely-am/ - Here
Read Piper Perri new post https://maps.google.tg/url?q=https://piperperri.fun/piper-perri-adult-video-piper-perri-tiny-teen-fucks-her-massive-man-i-know-that/ - Here
Read Mia Khalifa new post http://hrbeu.heubbs.com/link.php?url=https://miakhalifa.fun/mia-khalifa-official-tumblr-channel-check-out-the-best-mia-khalifa-pictures/ - Here

New Riley Reid blog

(putri_nayeli, 2020.07.30 05:08)

Read Eva Lovia new post [url=http://swapstick.com/forum.nsf/Topic?d=https://evalovia.fun/eva-lovia-adult-video-eva-lovia-steven-st-croix-in-anchorwoman-a-xxx-parody-scene-6/&openform=&t=SwapStick+Help%2Ftrends%2Fxxxvedeyos%2F1%2F]Here[/url]
Read Apolonia Lapiedra new post [url=https://www.google.com.py/url?q=https://apolonialapiedra.fun/apolonia-lapiedra-adult-video-apolonia-lapiedra-her-private-fuck-trainer-apolonia-lapiedra-her-private-fuck-trainer/]Here[/url]
Read Lana Rhoades new post [url=http://penspinning.kz/go?https://lanarhoades.space/lana-rhoades-official-instagram-channel-cabin-fever-%f0%9f%8c%a1-fashionnova-fashionnovapartner/=]Here[/url]
Read Mia Malkova new post [url=http://www.ssnote.net/link?q=https://miamalkova.fun/mia-malkova-official-twitter-channel-whats-the-first-thing-that-comes-to-mind-when-you-see-this/]Here[/url]
Read Dani Daniels new post [url=http://www.ship.sh/link.php?url=https://danidaniels.fun/dani-daniels-reddit-channel-dani-is-such-a-hawt-piece-of-ass/]Here[/url]
Read Abella Danger new post [url=http://www.p-world.co.jp/jump.cgi?url=https://abelladanger.fun/abella-danger-adult-video-nurumassage-abella-danger-watches-husband-with-masseuse/]Here[/url]
Read Mia Khalifa new post [url=https://www.google.mg/url?cd=1&ei=TttcU&esrc=s&q=&rct=j&sa=t&source=web&url=https://miakhalifa.fun/mia-khalifa-adult-video-mia-khalifa-getting-her-delicious-fanny-rammed-and-slammed-mia-khalifa/&ved=0CC4QFjAA]Here[/url]
Read Hitomi Tanaka new post [url=http://www.healthcarebuyinggroup.com/membersearch.aspx?returnurl=https://hitomitanaka.fun/hitomi-tanaka-official-youtube-channel-hitomi-tanaka-hot-japanese-girl-speaks-in-underwear/]Here[/url]

come perdere la pancia

(AlfredNoilm, 2020.07.29 11:17)


<a href="https://www.facebook.com/Perdere-peso-velocemente-107510114337104/">perdere peso velocemente</a>

Who can help me with my problem? =(

(Erasmotat, 2020.07.29 02:25)

1 in the perfect United kingdom essay crafting products and services from the planet.

https://sites.google.com/view/howtowriteessayonanytopic594/choosing-college-essay-queens-college

New Rebeca Linares blog

(hot_paulina, 2020.07.29 00:24)

Read Gina Valentina new post http://wap.ixlas.az/islam/kitabxana/index.php?act=view&d=sd1&f=917&page=4&site=https://ginavalentina.fun/gina-valentina-official-instagram-channel-you-love-me-yes-or-no-%f0%9f%92%95answer-below-%e2%9c%a8/ - Here
Read Leah Gotti new post https://maps.google.je/url?q=https://leahgotti.fun/leah-gotti-adult-video-leah-gotti-bathroom/ - Here
Read Janice Griffith new post https://www.google.co.za/url?cid=0&ct=en_za%2F0-0&dogfood=no&ei=ClzARpz1CZyyoQOx6eiyDw&sa=t&url=https://janicegriffith.fun/janice-griffith-facebook-channel-so-rarely-feel-like-a-photo-captures-me-perfectly/ - Here
Read Tori Black new post https://svdp-sacramento.org/events-details/15-11-23/Jubilee_Year_of_Mercy.aspx?Returnurl=https://toriblack.fun/tori-black-facebook-channel-%f0%9f%a5%b3/ - Here
Read Alexis Fawx new post https://kd-event.de/redirect/?url=https://alexisfawx.fun/alexis-fawx-official-facebook-channel-%f0%9f%8d%83-%f0%9f%8d%83-%f0%9f%8d%82-%f0%9f%8d%82/ - Here
Read Nicolette Shea new post http://php.sonne-cie.de/?%2Ftrends%2Fextreme-anal-home-solo%2F1%2F=&a%5B%5D=https://nicoletteshea.fun/nicolette-shea-official-twitter-channel-shea-cation-day-number-two-%f0%9f%92%8b%f0%9f%a6%8b%f0%9f%92%95%f0%9f%94%a5/ - Here
Read Nikita Bellucci new post https://secure.dbprimary.com/service/util/logout/CookiePolicy.action?backto=https://nikitabellucci.fun/nikita-bellucci-adult-video-ravishing-ladies-having-an-unforgettable-time-with-rock-solid-peckers-lea-guerlin-nikita-bellucci-sophia-laure-stella-cox-freddy-fox-marc-rose-yanick-shaft/ - Here
Read Dillion Harper new post http://ssl.netidc.com/?a%5B%5D=https://dillionharper.fun/dillion-harper-official-instagram-channel-happy-monday-baby-what-have-you-accomplished-today-so-far-i-wanna-know-%f0%9f%99%84/ - Here

amateur sex video on vimeo

(elalaytusly, 2020.07.28 22:32)

<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Oral+creampie+compilation,+only+Amateur+cum+mouth+teen+couple+webcam>blonde girlfriend amateur sex pictures
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Oral+creampie+compilation,+only+Amateur+cum+mouth+teen+creampie+surprise>collection free amateur sex videos
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Oral+creampie+compilation,+only+Amateur+cum+mouth+teen+first+double+penetration>nice amateur sex tumblr pics
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Oral+creampie+compilation,+only+Amateur+cum+mouth+teen+fuck>homemade amateur hidden mexican sex
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Oral+creampie+compilation,+only+Amateur+cum+mouth+teen+pov+blowjob>amateur homemade sex with bbc
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Oral+creampie+compilation,+only+Amateur+cum+mouth+teen+webcam>amateur granny nursing home sex
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Oral+creampie+compilation,+only+Amateur+cum+mouth+very+very+hard+fuck>amateur baseball jocks gay sex
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Oral+creampie+compilation,+only+Amateur+cum+mouth+virgin+blowjob>amateur teen office skirt sex
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Oral+creampie+compilation,+only+Amateur+cum+mouth+webcam+teen+couple+anal>amateur redhead sex with coworker
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Oral+creampie+compilation,+only+Amateur+cum+mouth+while+sucking>amateur sex guy caught watching
</a>
.
.
.

Hairy Cunt Banged On Sofa 22:56. Ebony BBW Mirage is fucked hard by a big white cock on the sofa 04:56. Rapidito en el sofa 02:31. used on the sofa 05:30. Chubby British MILF with big tits gets smashed on sofa 30:33. Hot amateur threesomes FFM 07:50. Curly mature in lingerie bangs in sofa 10:32. Hot brunette with big tits legs spread on sofa ...
XXXdan 23:53 Horny Youngster Wants To Fuck Older Plumper In Public Sauna Pool. XOZilla 40:31 milf blonde sporty amateur masturbate sofa people in boat spy us ass fuck in public park., amateur anal attempts iadb, spreading ebony girls ass behind, sexy perfect tits ebony pov, very youg porn teen, black lesbian singles of birmingham. With 242 alumni drafted by Major League Baseball and over 1200 ...
02:18 Spy Real Shower Masturbation... 02:59 Wife Spied On Masturbating On The Couch Great Orgasm... 7:50 Voyeuring My Mom Masturbating On The Sofa... 02:34 Hot Girl Masturbates While Taking A Bath... 15:53 Hidden Cam Wife Seen Masturbating To Multiple Orgasms Voyeur Lovers... 10:0 Son S Caught Horny Step Mom Masterbating While Dad Was Away...

Are you 18? Come in and don't be shy!

(AllenKiz, 2020.07.28 02:47)

Hurry up to look into loveawake.ru you will find a lot of interesting things

New Nicolette Shea blog

(drab_jazlyn, 2020.07.27 13:28)

Read Anissa Kate new post http://www.kingsoflinks.de/partner_out.php?url=https://anissakate.fun/anissa-kate-reddit-channel-sexy-as-can-be/ - Here
Read Mia Khalifa new post https://svdp-sacramento.org/events-details/15-11-23/Jubilee_Year_of_Mercy.aspx?Returnurl=https://miakhalifa.fun/mia-khalifa-official-facebook-channel-my-controversial-epl-xi-broguht-to-you-by-uref-download-the-app-now-to-rate-referees-review-their-stats-and-make-your/ - Here
Read Ava Addams new post https://www.livologermany.de/catalog/view/theme/_ajax_view-product.php?product_href=https://avaaddams.fun/ava-addams-adult-video-ava-addams-derrick-pierce-in-naughty-america-ava-addams-has-a-full-schedule-so-does-her-husband-they-rarely-see-each-other-and-ava-hasnt-been-fucked-in-a-long-time-all/ - Here
Read Riley Reid new post https://maps.google.ad/url?q=https://rileyreid.fun/riley-reid-official-facebook-channel-with-legendary-mia-malkova-%f0%9f%92%90/ - Here
Read Angela White new post https://maps.google.gg/url?q=https://angelawhite.fun/angela-white-official-twitter-channel-this-dress-looks-cute-on-the-floor-too-%f0%9f%a5%b0%f0%9f%8c%bc-follow-me-on-zz-%f0%9f%91%89%f0%9f%8f%bb/ - Here
Read Gina Gerson new post https://maps.google.com.br/url?q=https://ginagerson.fun/gina-gerson-official-instagram-channel-as-i-was-always-sure%f0%9f%92%affrigid-women-do-not-exist-in-nature-they-just-dealt-with-cold-uninitiated-devoid-of-connection/ - Here
Read Adriana Chechik new post http://maps.google.com.ng/url?q=https://adrianachechik.fun/adriana-chechik-official-youtube-channel-adriana-chechik-leaked-snapchat-of-her-answering-fan-questions-in-the-bathroom/ - Here
Read Little Caprice new post http://7feeds.com/listfeed/https://littlecaprice.fun/little-caprice-official-instagram-channel-%f0%9f%91%b8%e2%99%a5%ef%b8%8f// - Here


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

Következő »