Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szerelem , a Barátság, vajon mikor mit érzünk?

 

Eljön egy pillanat az életedben, amikor rájössz, hogy ki az, aki igazán számít; hogy ki az, aki sosem számított; ki az, aki többé nem fog és ki az, aki mindig is számítani fog.. ezért ne aggódj azok miatt, akik már a múltad részei: megvan az oka annak, hogy a jövődben ők miért nem szerepelnek.

Amikor az ember találkozik azzal, akinek közelségétől az első pillanattól kezdve hevesebben kezd verni a szíve, akinek a hangja zeneszó a számára, akiért meg tudna halni, s tőle elválni akár csak egyetlen napra is kín, az az igazi szerelem.

Van néhány olyan ember, akikkel nem kell minden nap beszélned, akik ezredszerre is végighallgatják tőled ugyanazt a történetet.. és ha te idiótaként táncolsz, vagy addig nevetsz, amíg már sírnod kell, akkor is azt mondják: igen, ő a legjobb barátom.

Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még "nem ő". Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei. Gyanakvó. Férfi- vagy nőgyűlölő. (...) Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten.

 Egy történetet szeretnék veletek megosztani, ami eléggé szívhez szóló és egyben tanulságos is!

Bár ez leg inkább azoknak az embereknek szól akik házasságban élnek de valami nem tökéletes, illetve azoknak akik a vállást, szakítást tervezik!

Mielőtt bármit is tennél, olvasd el ez a kis történetet!

 

 

Amikor aznap este hazaértem, a feleségem felszolgálta a vacsorát, megfogtam a kezét, és azt mondtam, "szeretnék valamit elmondani". Ő leült és csendben evett. Megint láttam a fájdalmat a szemében.

Hirtelen nem tudtam, hogyan nyissam ki a számat. De muszáj volt vele tudatnom, min gondolkodtam. "El akarok válni", hoztam fel a témát nyugodtan. Nem tűnt idegesnek a szavaim hatására, helyette inkább lágyan megkérdezte, miért?

Kikerültem a kérdést. Ez feldühítette. Félredobta az evőpálcikákat és rám üvöltött, te nem vagy igazi férfi! Azon az éjjelen nem beszéltünk egymással. Ő sírdogált. Tudtam, hogy rá akar jönni, mi történt a házasságunkkal. De nem igazán tudnék neki kielégítő választ adni, én már Jane-t szeretem, nem őt. Nem vagyok már szerelmes belé. Csak sajnáltam!

Mély bűntudattal, felvázoltam egy válási szerződést, amiben az állt, hogy megtarthatja a házat, a kocsit, és a cégem 30 %-át.

Rápillantott, majd darabokra tépte. A nő, aki 10 évet töltött velem az életéből, idegenné vált számomra. Sajnáltam, hogy elvesztegette az idejét, forrásait, energiáját, de nem tudtam visszavonni, amit mondtam, hogy én már Jane-t szeretem. Végre hangosan sírt előttem, ami pontosan az volt, amire számítottam. Hogy sírni láttam egyfajta megkönnyebbülést jelentett számomra. A válás ötlete, ami már hetek óta kínzott, szilárdabbnak és tisztábbnak tűnt most.

Másnap nagyon későn értem haza és láttam, hogy valamit ír az asztalnál. Nem vacsoráztam, hanem egyenesen aludni mentem és nagyon gyorsan elaludtam, mert fáradt voltam a Jane-nel töltött eseménydús nap után.

Amikor felébredtem, még mindig ott ült az asztalnál és írt. Nem érdekelt, úgyhogy megfordultam és aludtam tovább.

Reggel megmutatta a válási feltételeit: semmit nem akar tőlem, hanem 1 hónap felmondási időt kér a válás előtt. Azt kérte, hogy ez alatt a hónap alatt, mindketten tegyünk úgy, mintha normális életet élnénk, amennyire lehetséges. Az indokai egyszerűek voltak: a fiunknak 1 hónapon belül lesz a vizsgája és nem akarja összezavarni a tönkrement házasságunkkal.

Ez számomra elfogadható volt. De volt még valami, megkért, hogy idézzem fel, ahogy az esküvőnk napján a karjaimban bevittem a hálószobába. Arra kért, hogy ez alatt az egy hónap alatt, minden nap, reggelente a karjaimban vigyem ki a hálószobából az ajtó elé. Azt gondoltam, kezd megőrülni. Csak azért, hogy az utolsó napokat elviselhetővé tegyem, beleegyeztem a furcsa kérésébe.

Elmondtam Jane-nek a feleségem válási feltételeit. Ő hangosan nevetett és azt gondolta ez abszurdum. Nem számít milyen trükköt alkalmaz, szembe kell néznie a válással, jegyezte meg gúnyosan.

Semmiféle testi kapcsolatom nem volt a feleségemmel, mióta bejelentettem, hogy el akarok válni. Úgyhogy amikor az első nap kivittem, mindketten olyan sutának tűntünk. A fiunk tapsolt mögöttünk, apu a karjaiban tartja anyut. A szavai fájdalmat okoztak nekem. A hálószobából a nappaliba, majd az ajtóhoz, több, mint 10 métert sétáltam vele a karjaimban. Ő becsukta a szemét, és gyengéden azt mondta, ne mondj semmit a fiunknak a válásról. Én bólintottam, kissé dühös voltam. Letettem az ajtón kívül. Ő elment a buszhoz, ami a munkába viszi. Én egyedül vezettem az irodáig.

A második napon mindketten lazábbak voltunk. Ő nekidőlt a mellkasomnak. Éreztem a blúzának illatát. Rájöttem, hogy hosszú ideje nem néztem meg alaposan ezt a nőt. Rájöttem, hogy nem fiatal már. Halvány ráncok voltak az arcán, a haja őszült! A házasságunk komoly áldozatot követelt tőle. Egy percig azon gondolkodtam, mit tettem vele.

A negyedik napon, amikor felemeltem, úgy éreztem, hogy visszatért egyfajta meghittség. Ez az a nő, aki 10 évet adott nekem az életéből.

Az ötödik és hatodik napon, úgy éreztem a meghittség érzése megint erősödött. Jane-nek nem beszéltem erről. Egyre könnyebbé vált a karjaimban vinni, ahogy telt a hónap. Talán a mindennapos edzések megerősítettek. Egy reggelen válogatott mit vegyen fel. Felpróbált jó pár ruhát, de nem talált egyet sem, ami ráillett volna. Majd sóhajtott, minden ruhám kinyúlt. Hirtelen rájöttem, hogy milyen vékony lett, ez volt az oka, hogy egyre könnyebben tudtam őt vinni.

Hirtelen megértettem ... óriási fájdalmat és keserűséget halmozott fel a szívében. Öntudatlanul nyúltam feléje és megérintettem a fejét.

A fiunk ebben a pillanatban lépett be és azt mondta, Apu, itt az idő, hogy kividd anyut. Számára, hogy látta az apját karjaiban kivinni az anyját, élete fontos részévé vált. A feleségem jelezte a fiunknak, hogy jöjjön közelebb és szorosan megölelte. Én elfordítottam az arcom, mert féltem, hogy az utolsó pillanatban meggondolom magam. Ezután a karjaimban tartottam, kisétáltam a hálószobából, keresztül a nappalin, az előszobába. A karjai lágyan és természetesen pihentek a nyakam körül. Szorosan fogtam őt, pont olyan volt, mint az esküvőnk napján.

De a sokkal könnyebb súlya elszomorított. Az utolsó napon, mikor a karjaimban tartottam, alig tudtam megtenni a lépéseket. A fiunk elment az iskolába. Szorosan tartottam őt és azt mondtam neki, nem is vettem észre, hogy az életünkből hiányzott a meghittség, az intimitás.

Elvezettem az irodáig ... gyorsan kipattantam a kocsiból, anélkül hogy az ajtókat lezártam volna. Attól féltem, ha bármennyit is késlekedek, meggondolom magamat. Felsétáltam az emeletre. Jane kinyitotta az ajtót, és azt mondtam neki, Sajnálom, Jane, nem akarok elválni.

Csodálkozva rám nézett, és megérintette a homlokomat. Lázas vagy? Kérdezte. Elvettem a kezét a fejemről, Sajnálom, Jane, ahogy mondtam, nem válok el. A házasságom talán azért volt unalmas, mert nem értékeltük életünk apró részleteit, nem azért mert már nem szerettük egymást. Rájöttem, hogy attól kezdve, hogy az esküvőnk napján karjaimban vittem haza, egészen addig kellene a karjaimban tartani, míg a halál el nem választ minket.

Jane hirtelen magához tért. Hangosan felpofozott, majd bevágta az ajtót és zokogásban tört ki. Lesétáltam a földszintre, és elhajtottam.

Az útba eső virágboltban rendeltem egy csokor virágot a feleségemnek. Az eladólány kérdezte, mit írjon a kártyára. Mosolyogtam, és azt írtam, "minden reggel a karjaimban viszlek ki, míg a halál el nem választ".

Azon az estén mikor hazaértem, virág a kezemben, arcomon mosoly, felrohantam az emeletre, azért, hogy a feleségemet az ágyban találjam - holtan. A feleségem hónapokig harcolt a RÁKkal, és én annyira el voltam foglalva Jane-nel, hogy észre sem vettem. Tudta, hogy hamarosan meg fog halni, és meg akart menteni bármiféle negatív reakciótól a fiunk részéről, ha végigvisszük a válást. Legalább a fiunk szemében én egy szerető férj vagyok.

Életetek apró részletei számítanak igazán egy kapcsolatban. Nem a ház, nem a kocsi, tulajdon, pénz a bankban. Ezek csak előmozdítják a boldogságot, de önmagukban nem adhatnak boldogságot. Szóval találj időt, hogy a házastársad barátja légy, és tegyétek meg azokat az apró dolgokat egymásért, amik meghittséget, intimitást eredményeznek. Legyen valóban boldog házasságotok!

 

Az életben a legtöbb kudarcot olyan emberek szenvedik el, akik nem ismerik fel, milyen közel is voltak a sikerhez, mikor feladták."

Ti ne kövessétek el ezt a hibát!!!!

                            ***

    A Társkeresés Tízparancsolata!

                                                      

 

Kép 1.Legyünk őszinték már a legelején!

   Ahhoz, hogy esélyünk legyen egy teljes értékű szerelmi kapcsolatra, fontos az, hogy őszintén viszonyuljunk egymáshoz.

2.Ne állítsunk többet érzéseinkről, mint amilyenek valójában!

   Gyakran esünk abba a hibába, hogy lódítunk és csúsztatunk érzelmeinkkel kapcsolatban. Ezt a másik mindig megérzi.

3.Tájékozódjunk egymás képzeletében és gondolkodásában!

   Rendkívül fontos, hogy figyeljünk egymás gondolataira, céljaira, vágyaira.

4.Törekedjünk a másik ember megismerésére, ne hasonlítsuk őt egy ideálhoz!

   Gyakran fordul elő, hogy a szerelmesek nem is egymásba, hanem egy általuk felállított ideálképbe szerelmesek. Ha ezen nem tudnak változtatni, tönkremehet a kialakulóban lévő kapcsolat.

5.Tartsuk sem előtt, hogy mindenki szeretetre vágyik!

   Nemcsak mi magunk, hanem társunk is közelségre, figyelmességre vágyik. Ezért ne spóroljunk az érzéseink kifejezésével, az mindig pozitív irányba lendíti a kapcsolatot.

6.Ne kritizáljuk a másikat!

   A szerelem lényege a megértés, az elfogadás, minden ezzel ellentétes dolog mérgezheti a szerelmet.

7.Bízzunk meg egymásban!Kép

   Ha nincs bizalom, nincs kapcsolat. Ezen áll vagy bukik a szerelem művészete.

8.Adjunk időt a szerelem kibontakozásának!

   Nem szabad elsietni és türelmetlenül kierőszakolni az érzelmeket. Azok maguktól is bekövetkeznek.

Ha úgy érezzük,hogy társat találtunk, örüljünk neki, és éljünk a jelenben!

   Előfordul, hogy túl sok mindent és túl gyorsan akarjuk bizonyos események bekövetkeztét. Tervezgetünk, és nem hagyjuk, hogy a dolgok a meguk medrében folydogáljanak. Ezzel megijeszthetjük a társunkat, és elveszítjük a kapcsolat lehetőségét, vagy csak saját magunknak okozunk csalódást.

10.Vigyázzunk a megtalált kapcsolatra, de azért ne zárjuk kalitkába a másikat!

   A szerelem önkéntes dolog, nem börtön. Minden egyes embernek szüksége van az önállóságra, fontos, hogy ezt biztosítsuk kedvesünk számára.

 

                          A tetszés-nemtetszés jelei

Gyakran tesszük fel ezt a kérdést, hogy szeret - nem szeret, tetszem - nem tetszem. Pszichológusok azt állítják, hogy a férfiak és nők mozdulatai árulkodnak arról, hogy mi módon éreznek a másik fél iránt. A szakemberek szerint különböző gesztusok, mozdulatok és a mimika mind-mind tükörképei az emberben áradó érzéseknek.

Kép A vonzás jelei lehet például:

  • Ha gyakran keres szemkontaktust.
  • Ha gyakran gyors pillantásokat vet feléd beszéd közben.
  • Ha szemben ül veled, és karját vagy lábát keresztbe teszi.
  • Ha feléd hajlik.
  • Ha bátorító kézmozdulatokat tesz.
  • Ha az utcán nem megy túl messzire melletted.Kép 

A nemtetszésről árulkodhatnak:

  • Ha kerüli a szemkontaktust.
  • Ha nagyon távol ül le tőled.
  • Ha gyakran figyel más irányba, miközben veled beszél.
  • Ha elhajlik tőled.
  • Ha kezét és lábát veled ellentétes irányba helyezi fel.

Első szerelmünk feledhetetlen

 Kép   Nem fogok tudományos magyarázatot adni a kérdésre, és csakis saját tapasztalataimra és másoktól hallott történetekre alapozhatok, de tény, hogy az első tanítójait nem felejtheti el az ember. És ahogy nem felejted el a tanító nénidet, aki bevezetett a számok és a betűk világába, úgy az első szerelmedet sem felejtheted el, aki szeretni tanított... vagyis felébresztette a benned lustálkodó, még gyerekcipőben járó szenvedélyeket.

   Egy kicsit kérdezősködtem a témával kapcsolatban az ismerőseimtől, barátaimtól. Érdekes módon, akitől eddig megkérdeztem, mindenki pozitív emlékekkel gondol vissza első naiv, de őszinte, nagy szerelmére... Még akkor is, ha végül csúnya szakítás és csalódás lett a vége.Kép

   Érthető, hisz ha jobban belegondolsz, ő volt az első srác/lány, akit bemutattál otthon a szüleidnek, és akivel kibírtál két fétnél többet is, anélkül, hogy meguntad volna. Sőt napról napra jobban szeretted, jobban bíztál benne, és őszinte dolgokról beszéltetek.

   És hát hogyan is feledhetnéd, amikor olyan egyedi volt... mert senki a világon nem tudott úgy megnevettetni, mint ahogyan ő tudott, és senki a világon nem írt olyan szép, romantikus sms-eket, mint amilyeneket ő írt.

   És mennyi közös emlék...Annyi minden tanultatok egymásról és egymástól: hogy melyik ruhásboltban mekkora az árleszállítás, milyen parfümillatokat szeret, és a végére már az összes autómárkát kívülről fújtad.

   Kép Hogy is feledhetnéd el az első szerelmedet, akivel annyi őrültséget elműveltetek... és akiért olyan dolgokra voltál képes, amikről addig azt hitted, hogy csak a filmekben léteznek.

   Még ha csalódtál is, vagy csak úgy az elmúlt időben az a lángoló szerelem, ő volt az, aki úgymond bevezetett az érzelmek világába.

   Bizonyára nem is sejtetted még akkor, hogy ez az tökéletesnek vélt kapcsolat, álmaid szerelme, aki úgy megbolygatta a Te lelki világodat, aki megostromolta, majd elfoglalta szíved legkedvesebb csücskét, mára már csak egy kapocs, ami a múltadhoz köt. Mert valóban azóta már sok idő eltelt, és sok hozzá hasonló "tökéletes" pasival/csajjal találkoztál... Sok ember volt képes megnevettetni úgy "istenigazából", és szerelmes sms-eket is kaptál. Új emlékek jönnek, új tapasztalatok. Újabb örültségeket tettél... Újra lángoltál, majd csalódtál. De az első szerelmedre akkor is emlékezni fogsz, amikor a szomszéd nénivel a padon ülve épp a falu (vagy város) új szerelmeit pletykáljátok ki.

 

 

Tíz jótanács félénkeknek

 

A felmérések szerint a nők többsége még ma is szorongással, félelemmel megy el az első randevúra. Deborah Levine amerikai pszichiáter tanácsai segíthetnek a félénkeknek a gátlások legyőzésében.

1. Szemöldök felvonása
A szemkontaktus és némi mosoly mellett néhány másodpercig mindkét szemöldökünket gyors ütemben húzzuk fel, majd eresszük le. Nagyon szexi.

2. Ajkak megnedvesítése
Ez is a vonzalom egyik kifejezése, persze csak, ha diszkréten csináljuk. Delilah megkülönbözteti azokat, akik csak az alsó ajkukat nedvesítik meg a nyelvükkel, és azokat, akik körbefuttatják azt szájukon.

3. Gyors pillantás Gyors, futó pillantásokat vessünk arra, akit szeretnénk megkörnyékezni. Ezekből a pillantásokból elég átlagosan három.

4. Játék a hajjal
Simítsuk végig vagy túrjunk bele a hajunkba beszélgetés közben.

5. Félénk mosoly
Ez mindig bejön. Egyfajta félmosoly, mely kicsit látni engedi a fogainkat is. Kombinálhatjuk mély szemkontaktussal, de szégyenlősen lefelé is nézhetünk.

6.Suttogás
Ne szégyelljünk suttogni annak fülébe, akivel ismerkedünk.

7.Segít a ruha
Néha simítsunk végig a ruházatunkon.

8. Rövid szoknya
Az egyik legjobb módszer, ha a felsliccelt szoknya sokat enged láttatni a combokból.

9.Játék a tárgyakkal
Szórakozottan játszunk egy kulcscsomóval, poharunkon futtassuk végig az ujjainkat.

10.Magányos tánc
Ha ülünk, alig észrevehetően, de ütemesen ringatozzunk a zene ritmusára. Nagyon izgató hatású.

 

 

A Csókolózás tövénye

Kép

 

 

 

1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva.

 

2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog.

 

3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol.

 

4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz.

 

5. Hamis csók nagy sebet hagy.

 

6. Az első csók ígéret a többire.

 

7. Nyakra, vállra adott csók vallomás.

 

8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret.

 

9. A csókot ne szégyelld.

 

10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed.

 

11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád.

 

12. A csók szerződés.

 

13. A csók kettesben a legédesebb.

 

14. Az első csókot jól gondold meg.

 

15. A csókot el kell fogadni.

 

16. Öleléssel adott csók mély szenvedély.

 

17. Erőszakos csóknál nincs édesebb.

 

18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj.

 

19. Az ismerkedés napján ne csókolózz.

 

20. A csókkal soha ne tréfálj.

 

21. Csók nélkül nem szabad szeretni.

 

22. A homlokcsók gyanakvás.

 

23. Az ujj csók kötődés.

 

24. A szájra adott csók szerelem.

 

 

 

25. A vállcsók vágyakozás.

 

26. A kézcsók tisztelet.

 

27. Az orra adott csók együttérzés.

 

28. A hajra adott csók megalázás.

 

29. Az arcra adott csók búcsúzás.

 

30. A hátra adott csók forró vágy.

 

31. A fekve adott csók boldogság.

 

32. A fülre adott csók izgató.

 

33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik.

 

34. 1 percig tartó csók rövid.

 

35. 2 percig tartó csók közepes.

 

36. 3 percig tartó csók szenvedélyes.

 

37. 5 percig tartó csók szerelmes.

 

38. 10 percig tartó csók fájdalmas.

 

39. A hosszú csók érzelmes.

 

40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szeméből.

 

41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és meg akar

 

csókolni.

 

42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér.

 

43. A csókot a szerető fiútól ne utasítsd vissza.

 

44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell

 

tagadni.

 

45. Csók nélkül élni nem lehet.

 

46. Szeretni jó, de csókolni még jobb.

 

47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet.

 

48. Szőke sráccal csókolózni tüzes.

 

49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni.

 

 50. A mozi alatti csók vakmerőség.

 

51. A szemre adott csók vágyakozás.

 

52. Szórakozásból adott csók alamizsna.

 

53. Asszonynak adott csókot tett követ.

 

54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti.

 

55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny.

 

56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell.

 

57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza.

 

58. Virágot és csókot adni nem bűn.

 

59. A csók nem szerénység, hanem szeretet.

 

60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg.

 

 

61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg.

 

62. Nyálas csók szemtelenség.

 

                                             63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neked mi jut eszedbe

 

a szerelemrõl?

Kép

 


Piros rózsa, szív, csók, könny,

boldogság, szeretet, fájdalom,

romantika, dal, suttogás, Valentin

nap...

Ha valamit kihagytunk volna a

felsorolásból, nyugodtan írd meg

nekem! 


Nézzük, mi a szerelem?


Erre többféle választ is találunk, íme néhány:


"A szerelem egy összetett érzés, a másik ember egész lényére

irányuló vonzalom." 

"A szerelem egy érzés, egy maga körül mindent felperzselõ lobogás."


"A szerelem csak ideig-óráig tartó röpke élmény" 

"A szerelem az istenek ajándéka. Olyan érzés ami nem hasonlítható

semmi máshoz." 

"A szerelem amikor éjjel-nappal csak Rá gondolok, Õt hiányolom,

imádom. Isteni érzés, de lehet iszonyúan romboló is." 

"A szerelem az, amikor nem azért akarom önmagamból a legjobbat

adni, hogy a Másik szeressen, hanem azért, mert szeretem." 

"A szerelem tûz, szenvedély, romantika, amibõl édesség, kedvesség,

ajándékkal elhalmozás, tenyerén hordozás, törõdés, forróság és

imádat lesz." 

"A szerelemamikor remeg a gyomrod, ha meglátod, és a szíved a

torkodba ugrik, mikor hozzád ér." 

"A szerelemaz, amikor értelmetlennek és idegennek tûnik mindaz,

ahol vagy, egyszerûen azért, mert Õ nincs ott." 

"A szerelem az, amikor Rá gondolsz, és megszólal a legszebb zene a

bensõdben." 

"A szerelem az, amikor mellette alszol el, és róla álmodsz, és reggel õ

meséli el hamarabb, hogy veled álmodott..." 

"A szerelem még az is, amikor olyan dolgokat teszel meg érte, amire

korábban senki más miatt nem voltál hajlandó. És rájössz, hogy ezt a

legnagyobb boldogság odaadni." 

"A szerelem az, amikor nem érdekel, ki van körülöttetek; úgy érzed,

mintha egyes-egyedül lennétek az egész világon." 

"Amikor földbe gyökerezett lábbal várjuk a találkozást a nagy Õ-vel és

még nem tudjuk mit is fogunk neki mondani" 

Végezetûl íme néhány jópofa, szélsõséges, vicces meghatározás a

szerelemrõl:

 


"A szerelem az, amikor, ha összeérnek az ajkaitok, te semmire sem

 

 

gondolsz; minden más megszûnik létezni, csak Õ és a szája marad,

 

 

mint az egyetlen fontos objektum az egész világegyetemben." 

"A szerelem az, amikor magad elé engeded Fazekasnét a liftajtóban, a

 

 

kutyájával együtt. És a vele eltöltött tizenhat másodpercnyi utazás

 

 

alatt is végig Rá gondolsz." 

"A szerelem: libikóka. Egyszer fent, egyszer lent." 

"A szerelem egy olyan komplex, elmebajra utaló tünetegyüttes,

 

 

amivel szemben az orvostudomány tehetetlen, viszont a társadalom

 

 

jól torelálja."

 

 

 

 A tartós szerelem hét titka

A szerelem fenntartásának hét fontos titka van.
Ezek a következők:                  
szivek.gif

- 1. A különbségek vonzzák egymást.

- 2. Változatosság
– Az állandó változás gondoskodik az érdeklődés fennmaradásától. A változatosság gyönyörködtet. Eközben azonban ne tagadjuk meg igazi énünket.

- 3. Érzéseink, óhajaink és sebezhetőségünk kifejezésére juttatása
– Maradjunk kapcsolatban érzéseinkkel, és ne szégyelljük közölni óhajainkat.

- 4. Magunk viseljük a felelősséget érzelmi sebeink begyógyításáráért 
– Fel nem dolgozott sebeinket időnként önmagunknak kell begyógyítanunk. Ha rájövünk, hogy hajlamosak vagyunk ezek miatt a partnerünket okolni, nézzünk mélyen magunkba és gyógyítsuk meg még fel nem dolgozott múltbeli sérelmeinket.

- 5. Szeretet, szerelem és monogámia 
– A szerelem nem marad meg automatikusan. A férfiaknak romantikus alkalmakról kell gondoskodniuk.

- 6. Barátság, autonómia, és jó hangulat 
– A párkapcsolat ne csak a munkára terjedjen ki, hanem adjon alkalmat a kellemes kikapcsolódásra is. Teremtsünk olyan lehetőségeket, amikor elfeledkezünk gondjainkról, és élvezhetjük a jelen örömeit. A párkapcsolatnak ezen kívűl tartalmaznia kell a megbocsátás lehetőségét is. Ha valaki hibázik, nem szabad vele azt örökké éreztetni.

- 7. Partnerség és segítőkészség 
–Tűzzünk ki magunk elé valamilyen magasabb rendű célt, amelynek elérésén közösen munkálkodunk.

 

 

4 észrevétlen, de árulkodó jel, hogy tetszel a pasinak

Ha egy férfi kiszemelt magának, nem garantált, hogy rögtön egyértelmű jelét is adja. Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, figyeld a rejtett jeleket!
Ha tetszel egy pasinak, az nincs feltétlenül az arcára írva. Természetesen olvashatsz a gesztusaiból, és szavai is árulkodhatnak érzelmeiről, de lehet, hogy sokkal szerényebb típussal van dolgod.

flort.jpg

Előfordulhat, hogy amíg nem biztos a dolgában, nem akarja kimutatni, hogy bejössz neki, de néhány alig észrevehető jelből ez esetben is következtethetsz vonzalmára. Érdemes tehát a legapróbb rezdülésekre is figyelned, hiszen lehet, hogy a nagy őt szalasztod el!

 

Figyeld a pupilláját!

Változatlan fényviszonyok esetén a szembogár nagysága az ember hangulatától függően változik. Ha izgalom fog el, pupillád akár a négyszeresére is tágulhat, ha pedig elönt a méreg, képes pici fekete ponttá szűkülni, amitől kialakul a szúrós pillantás. Nincs ez másképp a férfiaknál sem: ha tehát tetszel valakinek, az szó szerint nagy szemeket mereszt rád. Világos szemű pasi esetében vonzerőd látványos is lehet, ha azonban a sötét szemű férfiakat kedveled, nehéz helyzetben vagy.

Ebben az esetben nehéz kivenni ezt az apró változást, de a pupillatágulást agyad automatikusan értelmezi. Mellesleg egy apró cselhez is folyamodhatsz: ha ugyanis csábos tekintetedet a férfi szemébe fúrod, erre az ő szeme is önkéntelenül reagál. Minél tágabb ugyanis egy nő pupillája, az annál vonzóbb az ellenkező nem szerint, és ezt az ő szemük sem hagyhatja válasz nélkül.

Villámgyors szemöldök

Ha a férfi meglát valakit, aki felkelti érdeklődését, a másodperc törtrészéig felvonja szemöldökét. Mindez alig észrevehető, öntudatlan gesztus, amellyel partnered jelzi, hogy észrevette jelenlétedet, és tetszel neki.

A szemöldökrándulás azonban érdeklődővé és kedvessé is teszi az arcot, ami megnöveli az esélyét annak, hogy te is megnyerőnek találd. Ezzel a szemvillanásnyinál is rövidebb ideig tartó mozdulattal a pasi a lehető legszexibb arcát mutatja, így, ha alacsonyan ülő szemöldöke miatt parancsoló ábrázata is van, ha tetszeni akar neked, ezt vonzóvá változtatja.

 

Árulkodó hüvelykujj

A hüvelykujj alapvetően a fölény jele, tehát a mindennapi életben akkor lóg ki a a férfizsebből, ha az illető erős jellemét szeretné reprezentálni. A magánéletben azonban annak a jele is lehet a kikandikáló hüvelykujj, hogy a pasi imponálni szeretne neked.

A magabiztosság álcáját tehát nőkkel szemben akkor öltik magukra a férfiak, ha szeretnék előnyösebb színben feltüntetni magukat, ezért a gesztus mellé gyakran társul a hintázás is. Ha tehát nem tudod eldönteni, mennyire tetszel beszélgetőpartnerednek, figyeld meg, hogyan áll. Ha zsebre tett kezekkel hintázik a talpán, hüvelykujja azonban vízszintesen mutat az öle felé, biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van.

Kezek a szájnál

A férfi nem rúzsozza a száját, hogy felkeltse vele figyelmedet, ha azonban megtetszel neki, az ő testében is hevesebb lesz a véráramlás. Ekkor az ajkak észrevétlen mértékben, de megduzzadnak, és kissé a színük is erőteljesebb lehet. Amire mindebből te is felfigyelhetsz, az az, hogy beszélgetőpartnered valószínűleg gyakrabban nyúl majd az arcához vagy az ajkához, hiszen izgatott állapotban minden érintés jólesik.

 

barista.jpg

 

Az ujjait az is a szájához vonzza, hogy a vérbőség enyhe bizsergést okoz, amit egyelőre csók híján így próbál enyhíteni. Könnyen lehet azonban, hogy ezen a ponton már a forró nyelvcsatára sem kell sokat várnod, mert, bár ezek a mozdulatok öntudatlanok, ha elég figyelmes vagy, annál árulkodóbbak lehetnek.

 

 

 

Mely Nők riasztják el a férfit?

Kép

Vajon mi az oka, hogy egyes nők valósággal vonzzák a férfit, mások viszont kevésbé sikeresnek mondhatják magukat, sőt, van aki kifejezetten taszítja a másik nem képviselőit. Összeállításunkban megpróbáltunk utánajárni a "titoknak".

Kik azok, akik elriasztják a férfit?

A szfinkszKép

Első látásra tökéletes: intelligens, szép, céltudatos. Főnöke és barátai elismerik, ráadásul még szabad, mint a madár. Kell ennél több a férfinak? Egy hónap jegyesség után azonban a férfi kezdi "kevésnek" érezni magát. Minél inkább erőlködik, a nő annál inkább szárnyall, végül pedig lesújt. A szfinksz célja: semmit sem adni, és mindent kapni! Könnyű elképzelni a befejezést.

A vezetőKép

Mindig és mindenhol irányítani akar. Határidőnaplója feketéllik a bejegyzésektől. Tehetséges a barkácsolásban, ezért fennen hangoztatja: nincs szüksége senkire. Vele az úr megüti a főnyereményt. A nő már az első közös éjszakán kezébe veszi partnere sorsát. Kezdi elűzni a barátait, beíratja egy felzárkózó nyelvtanfolyamra, kijelöli a házasságkötés napját, kiválasztja a nászút helyét, és egyedül akar dönteni a szerelmi aktusok módjáról is.

A romantikázó Kép 

Eljött értem a herceg - rebegi. - Azóta boldog akar lenni,és sok gyereket szeretne. Párjának feltétel nélküli csiodálója, nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy dicsőítse "urát". Igyekszik a házasélet minden mozzanatából nemzetközi eseményt csinálni, amit a legszívesebben egy sajtótájékoztatóval koronázna meg.

A mártírKép

A törékeny lélek mindig panaszkodik: szomjas, éhes, fázik, túl melege van. Élete állandó harc az őt bosszantó világgal. Sirámaival megpróbál részvétet ébreszteni a férfiban,. A hónapok múlásával a férfinak bűntudata lesz. Úgy érzi majd, hogy miatta romlott el az időjárás,a porszívó, ő tehet a környezetszennyeződésről és a munkanélküliségről. Végül rájön: a mártír is a parancsolgatók családjából való. Ha az úrnak esze van, akkor fejvesztve menekül.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

отметить детский праздник

(WayneJulty, 2021.04.04 05:14)

Найдите компанию, организовывающую такие туры, коли у вас недостает снаряжения иначе опыта.Шалость в мафию Мафия — интеллектуальная психологическая потеха, в которой две группы игроков (горожане и мафия) стараются вычислить и истребить друг друга.Это выбор экстремалов и любителей спорта.Достоинство записи — от 5000 рублей.Предположим, на теплоходе.
<a href=https://arendavolgograd.ru/>аренда зала для проведения дня рождения</a>
<a href=https://arendavolgograd.ru/>где можно отпраздновать день рождения ребенка</a>
https://arendavolgograd.ru/ - снять зал для дня рождения

Возьмите выходной, коль вы работаете.Подойдет всем, кто любит логические зрелище и острые ощущения.Если вы думаете о книга, будто отметить юбилей иначе отпраздновать погода рождения в кругу друзей сиречь коллег, и малость «зажечь», вариант с караоке – самое то! Суть, надо найти подобающий клуб, и устроить там самую громкую вечеринку года.Цена стрельбы через 1000 рублей для человека.Петанк фото Hsing Wei Петанк (боча) — игра, в которой две команды соревнуются в том, чтобы бросить увесистые металлические шары ровно можно ближе к маленькому деревянному.

утеплитель для потолка для холодного чердака

(Stevlaw, 2021.04.04 04:43)

Сплачивание досок также проводят при помощи скоб и клиньев.Окончательная укладка фрезерованной доски проводится с поэлементным креплением.Начальник компании «Кальматрон-СПб» Елена Мерзлякова:Зачастую грунтовые воды несут в себе компоненты химического воздействия, оказывающие агрессивное вдохновение на бетонную поверхность. Гидроизоляция для фундамента предотвращает эти негативные процессы. Факторы, влияющие на круг способов и материалов Устройство гидроизоляции почти основание возможно двумя способами: в момент заливки используется влагонепроницаемый бетон, предназначенный для строительства мостовых опор; фундамент покрывается одним из типов гидроизоляционных материалов. Каков же последний избрание застройщиков в обустройстве гидроизоляции фундамента?Более подробно о свойствах проникающих материалов и относительный их правильном применении говорится в следующем видео:
<a href=https://lotos.perm.ru/penopleks>пеноплекс 100 мм цена пермь</a>
<a href=https://lotos.perm.ru/mastika>утеплитель для труб</a>
https://lotos.perm.ru/smesi-shtukaturnyie - гипсовая штукатурка для внутренних работ цена

Монтаж шпунтованной доски открытым способомПакетный метода монтажаКирпич керамический и кирпич силикатный. В чем разница?гидроизоляционных материалов наличием в почвенном составе влаги в большинстве регионов страны. Вода бетонной конструкции не чересчур опасна, однако определенные правила от ее защиты существуют: бетону присуще атрибут капиллярности движения влаги сообразно небольшим порам внутри конструкции. Таким образом вода поступает через наружных поверхностей конструкции к ее внутренним слоям, подбирается к несущим стенам, граничащим с фундаментной поверхностью. Появляется сырость и грибковая негодное, увеличиваются расходы на обогрев помещений,III) Рулонная гидроизоляция фундамента представляет из себя битумный либо полимерный модифицированный вещество, заранее нанесённый для какую-либо основу. Очень невзыскательный единица — дознанный всем рубероид с бумажной основой. При производстве более современных материалов в качестве основы используется стеклохолст, стеклоткань, полиэстер.

строительный инструмент купить

(Stevlaw, 2021.04.04 04:17)

Ко второму типу причисляют "второй мазанка" alias беспричинно называемый коттедж, слуга чтобы временного проживания в загородной зоне. Постройки такого типа обычно учитывают мочь круглогодичного проживания, следовательно к их стенам относятся с таким же вниманием, будто и в домах для постоянного проживания.По способу нанесения гидроизоляционные материалы делаться для обмазочные, рулонные свободноукладываемые мембраны, рулонные наплавляемые и материалы жидкого нанесения.Сколько входит в комплекс мер сообразно гидроизоляции дома?Посреди скобой (либо прижимом) и прокладкой вставляют два встречных клина, подбивая которые, вторую доску максимально плотно прижимают к первой, и прибивают ее к лагам.ЭПДМ мембрана сильно нагревается в летний промежуток из-за своего чёрного цвета.
<a href=https://lotos.perm.ru/samorez-po-derevu-i-metallu>саморезы кровельные по металлу цена</a>
[url=https://lotos.perm.ru/krugi-otreznyie-i-zachistnyie]шлифовальный диск для болгарки по дереву цена[/url]
https://lotos.perm.ru/gruntovki - морозостойкая грунтовка глубокого проникновения для наружных работ

Мы рассмотрели плюсы и минусы каждого из вариантов. Беспричинно что же выбрать? На нынешний день всё больше растёт испытание на дома с мансардой. Возможно, всё дело в недорогой отделке и необычном внешнем виде.Что ради укладки пола и не используют доску с естественной влажностью, тем не менее, изза главный год эксплуатации она может значительно усохнуть. Зазор промеж соседними досками довольно несравненно больше, чем нормируемый в 1 мм.Чтобы устранить образовавшиеся щели, полы перестилают. Для облегчения этой процедуры первоначальную укладку ведут пакетным способом: прибивают к лагам не каждую доску, а, допустим, каждую четвертую или шестую.Старое и доброе деревоРасположение первой доски сообразно отношению к стене особой роли не играет. Можно встретить описание обоих вариантов — и пазом, и шипом. Если учесть, который это не замковое собрание ламината, то это в самом деле несущественно. Только обычно укладку первой доски делают пазом в сторону стены.ПВХ мембраны:

материалы для внутренней отделки дачного дома

(Stevlaw, 2021.04.04 03:47)

Главным средством борьбы с выщелачиванием гидроксида кальция является применение плотного бетона и введение в цемент активных минеральных добавок. Разве же проблемы с водопроницаемостью возникли в уже построенном и эксплуатируемом сооружении, то эффективным средством довольно использование проникающей гидроизоляции.Существует три основных типа домов, возводимых частными застройщиками.45% проблем с кровлей вызваны её некачественным монтажом;фундамент закрывают слоем экструдированного пенополистирола;Иной момент: недостающие перед установленной нормы 25 мм – подобный незначительная теплопотеря. Это только скольконибудь процентов. Быть этом помните, что тепло также уходит после двери, окна, пол, крышу, вентиляцию и так далее. Таким образом, дозволено пренебречь несколькими процентами, которые не окажут особого влияния на ситуацию в целом. Стены с толщиной 375 мм около отвечают нынешним нормам, а несущественное возвышение теплопотери может оставаться проигнорировано. Сообразно, это неплохой разночтение ради дома, где планируется коснеть постоянно.
<a href=https://lotos.perm.ru/czement>купить цемент 50кг</a>
<a href=https://lotos.perm.ru/pena-montazhnaya>пистолет для монтажной пены пермь</a>
https://lotos.perm.ru/mastika - мастика купить пермь

При устройстве обрешетки из деревянных планок особенное почтение следует вращать на качество их просушки. Мало высушенное дерево в процессе эксплуатации меняет свою геометрию, это приводит к образованию трещин в теле гипсокартона.Чтобы возведения внешних ограждений строительные бригады отдают отличие керамическому кирпичу. Выпускается семь марок керамического кирпича: через М75 предварительно М300. Чем выше цифры, тем прочнее кирпич. Также следует вращать забота для морозостойкость, обозначаемую буквой F. Самое низкое качество - F15, самое высокое - F75.Нужна ли гидроизоляция ленточного фундамента? Ответ для сей задача пользователи могут найти в этой ветви нашего форума. С подробным и наглядным рассказом нашего форумчанина о том, словно он залил бетон почти фундамент просто в землю, дозволено ознакомиться здесь. А в этой ветви нашего форума идет обсуждение правильного пирога многослойной гидроизоляции фундамента.Битумные материалы.Действие штукатурки иначе защитных стяжек из цементно-песчаного раствора;

бухгалтерский аутсорсинг

(Stevenlaw, 2021.04.04 03:18)

арбитражные управляющиеУказание необходимой формы лицензии – на бумажном или на электронном носителе (быть наличии электронно-цифровой подписи).Преимущества удаленной бухгалтерииСледует отметить, который лицензия имеет добавление, в котором указывается перечень всех специальностей, сообразно которым учебное лавка имеет право водить образовательную деятельность. Также в приложении к лицензии содержится информация о действующих филиалах головного вуза и их специальностей.Коль требуется произвести постройку казарм, нового административного здания, капитальный улучшение на территории режимного объекта, то допуск получают исключительно лицензированные строительные организации.
<a href=https://ufa.gokonsalt.ru/mediczinskaya-liczenziya/>лицензия на медицинскую деятельность</a>
<a href=https://ufa.gokonsalt.ru/vnesenie-izmenenij-v-egryul/>внесение изменений в егрюл</a>
https://ufa.gokonsalt.ru/sro-izyiskatelej/ - сро проектировщиков и изыскателей

Указание необходимой формы лицензии – для бумажном либо на электронном носителе (около наличии электронно-цифровой подписи).Про то дабы поинтересоваться дипломом юриста либо судебной практикой тоже речи не идет.деятельность сообразно перевозкам воздушным транспортом грузов (за исключением случая, коли указанная деятельность осуществляется ради обеспечения собственных нужд юридического лица или индивидуального предпринимателя);Реквизиты организации, контактные телефоны, электронная почта;Поэтому я хочу изложить рекомендации по поиску юриста просто в формате логических тезисов о часть, который на мой мнение вынужден создавать или держать подходящий юрист. Следовательно:

поиск тендеров ру

(Stevenlaw, 2021.04.04 02:51)

ИНН;Строение, занимающаяся реставрацией памятников культуры, архитектуры, не сможет получить заказ на подобные работы, не имея лицензии, коли сам объект находится для территории военной части Минобороны РФ.ЮристыКое-что о договорахДлительность действия разрешения зависит от спецификации деятельности и выдается не более чем для пять лет.
<a href=https://voronezh.gokonsalt.ru/liczenziya-chop/>лицензия на чоп цена</a>
<a href=https://voronezh.gokonsalt.ru/kadrovyij-uchet/>стоимость ведения кадрового учета</a>
https://voronezh.gokonsalt.ru/buxgalterskij-autsorsing/ - бухгалтерский аутсорсинг организации

Оказание консалтинговых, юридических услуг осуществляется на договорных условиях. Цена отдельных услуг, пакетных предложений прописывается в договоре. В данном документе гордо предусмотреть маломальски важных моментов, имеющих значение ради бухгалтерского и налогового учета.Протокол относительный учреждении юридического лица, приказание о назначении действующего генерального директора, решения (протоколы) ко всем изменениям. Прикладываются заверенные сами юрлицом копии;деятельность сообразно перевозкам железнодорожным транспортом опасных грузов;вождь проходит воспитание и проверку и получает нужный допуск;Бумага о присвоении ИНН (Копии заверяются у нотариуса);

получение банковской гарантии

(Stevenlaw, 2021.04.04 02:24)

Рисковать бескорыстноДопуск и протекция в закрытых государственных тендерах.Оригинал ходатайства от заказчика закрытых работ. В нем обязательна пометка о предоставлении допуска юрлицу потом получения разрешения;Вариация передовойПродление разрешения должен, буде строй решает продолжать осуществлять свою деятельность в рамках взаимодействия с допуском к государственной тайне.
<a href=https://volgograd.gokonsalt.ru/registracziya-ip/>сколько стоит регистрация ип</a>
<a href=https://volgograd.gokonsalt.ru/vnesenie-izmenenij-v-egryul/>внесение изменений в егрюл ооо</a>
https://volgograd.gokonsalt.ru/gotovaya-firma-s-liczenziej-mchs/ - ооо с лицензией мчс

Военного направления;Напишут псевдожалобу и касса не вернут.Кроме в Яндекс директе и РСЯ запускаются лэндинг с броскими заголовками,примем: "Столп прав потребителей", "Иеремиада в прокуратуру" "Апелляция в трудовую инспекцию", где особенно давят для то, сколько весь бескорыстно, и консультация и услуги.Вопрос-ответ | Министерство юстиции Российской…Полностью часть документов подается вместе с заявлением на выдачу лицензии. В нем указывается:

допуск к гостайне

(Stevenlaw, 2021.04.04 01:32)

Чин предприятия (если упихивать) и произведенные в связи с подачей документов для лицензирование изменения. Копии заверяются у нотариуса;Узнаваемость это капитал какой нарабатывается, следовательно разве юридическая фирма скрывает личности своих исполнителей, а особенно собственников иначе директора, это странно. И это беспристрастный повод задуматься относительный отказе от услуг таких юристов. Вспомните, примеры сайтов из статьи - совершенно мошенники ровно положение делают сайты как с номером телефона. Причина скрывают умышленно.Разработка, производство и внедрение систем управления базами персональных данных.В частности, Роспотребнадзор регулярно разъясняет, что всегда юридические фирмы, которые предлагают написать жалобы, возлагают на клиента необоснованные финансовые затраты и сообразно сути не решают его проблемы.Юрлицо имеет в своем составе подразделение и сотрудников, которые прошли соответствующую подготовку и имеют квалификацию, достаточную ради обеспечения гостайны;
<a href=https://samara.gokonsalt.ru/liczenziya-na-alkogol/>лицензия на алкоголь</a>
<a href=https://samara.gokonsalt.ru/kadrovyij-uchet/>стоимость ведения кадрового учета</a>
https://samara.gokonsalt.ru/tenderyi/ - тендеры помощь в документах

Военного направления;А также они любят особую категорию людей - любителей жаловаться, преимущественно в прокуратуру.Наименование и организационно-правовая выкройка подающей организации;1) Нормальный адвокат не довольно прятать свою человек, скорее наоборот.Проверить всетаки ранее полученные допуски и проверки у руководителя;

взыскание долгов

(Stevenlaw, 2021.04.04 01:07)

В статье 6.1. ФЗ «Об адвокатской деятельности и адвокатуре в Российской Федерации» указано:погрузочно-разгрузочная деятельный применительно к опасным грузам на железнодорожном транспорте;Серия, часть и дата выдачи правоустанавливающих документов, которые необходимы для осуществления заявленного вида деятельности покуда действует лицензия;Форма лицензируемой деятельности;Внешнеполитические и внешнеэкономические весть;
<a href=https://rostov.gokonsalt.ru/atomnaya-liczenziya-rostexnadzora/>атомная лицензия ростехнадзора стоимость</a>
<a href=https://rostov.gokonsalt.ru/kadrovyij-uchet/>аутсорсинг кадрового учета стоимость</a>
https://rostov.gokonsalt.ru/speczialistyi-nrs/ - нострой национальный реестр специалистов

Цель данной статьи реально разложить торг юридических услуг по полочкам, а также рассказать и показать где и вроде обманывают.медицинская деятельность (ради исключением указанной деятельности, осуществляемой медицинскими организациями и другими организациями, входящими в частную систему здравоохранения, для территории инновационного центра «Сколково»);3 мин.Процедуру лицензирования осуществляет Федеральная священнодействие сообразно надзору в сфере образования и науки и органы исполнительной начальство субъектов Российской Федерации.Лицензия

снижение кадастровой стоимости квартиры

(Stevenlaw, 2021.04.04 00:43)

Заключение контракта с режимно-секретным предприятием.Организации, планирующей промышлять видами работ около обязательном доступе к гостайне, надо получить лицензию от федеральной здание безопасности. Накануне этим провести соответствующее обучение руководителя. А потом получения лицензии – разъяснительные работы с сотрудниками, с обязательным ознакомлением с соответствующими внутренними инструкциями.Участвовать в государственных тендерах на обслуживание секретных, специальных объектов.Тип лицензируемой деятельности;Известие из Госстата (Ростата) о присвоении кодов статистики (Копии заверяются у нотариуса);
<a href=https://perm.gokonsalt.ru/registracziya-ooo/>регистрация ооо цена</a>
<a href=https://perm.gokonsalt.ru/liczenziya-mchs/>лицензия мчс под ключ</a>
https://perm.gokonsalt.ru/gotovaya-firma-s-liczenziej-fsb/ - купить ооо с лицензией фсб на гостайну

Оформление допуска ФСБ для гендиректора. Выдаются 2-ая и 3-ья степень секретности;В консалтинговых, юридических компаниях нередко возникают сложности с отнесением расходов к отчетным периодам. Распространенный происшествие: услуги оказываются клиенту в ноябре, а принимаются им сообразно акту в начале декабря. На который месяц бухгалтер обязан отнести соответствующие расходы?Работы и услуги сообразно обнаружению и блокированию устройств, которые ведут запись, прослушивают и считывают информацию без согласования, т.е. тайно.Произведение и обслуживание средств защиты данных, отнесённых к государственной тайне и средств контроля такой защиты.Как не встречать для плохого юриста

лицензия на гостайну

(Stevenlaw, 2021.04.04 00:17)

Проверить сроки действия режимно-секретного подразделения, продлить трактат пред экспертизой;деятельность по осуществлению буксировок морским транспортом (следовать исключением случая, буде указанная деятельный осуществляется для обеспечения собственных нужд юридического лица разве индивидуального предпринимателя);Заключение контракта с режимно-секретным предприятием.Профессиональная бухгалтерия безопаснее самостоятельного ведения бухучетаЕсли требуется приобретение?
<a href=https://omsk.gokonsalt.ru/gotovaya-firma-s-liczenziej-fsb/>готовые фирмы с лицензией фсб</a>
<a href=https://omsk.gokonsalt.ru/gotovaya-firma-s-liczenziej-fsb/>готовые фирмы с лицензией фсб</a>
https://omsk.gokonsalt.ru/sro/ - купить сро

3,4 тыс. дочитываний, 51%. Пользователи, дочитавшие предварительно конца.Ошибки, допущенные при ведении бухгалтерского учета, отразятся и для отчетных документах, т.к. в них будет внесена неверная информация. Ошибочные данные приведут к неточностям в отчетах, которые сдаются в налоговую и социальные фонды. Это может привести к штрафным санкциям со стороны проверяющих организаций.Сколько считается государственной тайной?частная охранная деятельность;Арбитражный управляющий это особенный адвокат, который занимается конкретно организацией банкротства (граждан и организаций).

esbl smitta gravid

(esbl smitta gravid, 2021.04.04 00:16)


Post writing is also a fun, if you be acquainted with after that you can write if not it is complicated to write. esbl smitta gravid stani.nnutunman.com/map1.php <a href="http://stani.nnutunman.com/map1.php">esbl smitta gravid</a>

допуск сро на проектирование

(Stevenlaw, 2021.04.03 23:49)

2 августа 2021Не постоянно предприниматели видят разницу промеж налоговой и бухгалтерской отчетностью. 70% предпринимателей знают о необходимости отвечать отчеты в налоговую, ведении книги доходов и расходов, но скудно который осознает предпочтение внесения в базу данных первичной документации.Они несут личную порука изза устройство своих полномочий, страхуют свою ответственность и состоят в СРО.Лицензия для государственную тайну Федеральной службы безопасности России - открытый документ. Выдается организациям любых организационно-правовых форм ради проведения работ, коррелирующих со сведениями, которые составляют государственную тайну для территории всей Российской Федерации. Он дает прерогатива корпеть с засекреченными сведениями на протяжении определенного срока.Нотариально заверенная изображение диплома предпринимателя;
<a href=https://novosibirsk.gokonsalt.ru/liczenziya-na-metall/>лицензия на лом черных металлов</a>
[url=https://novosibirsk.gokonsalt.ru/registracziya-ooo/]регистрация ооо цена[/url]
https://novosibirsk.gokonsalt.ru/kadrovyij-uchet/ - стоимость ведения кадрового учета

Нотариально заверенные копии всех страниц паспорта предпринимателя.В ЦентрКонсалт работает неиспорченный штат специалистов, имеющих дорогой профессиональный уровень в самых разных сферах коммерческой деятельности. Мы поможем грамотно вести бухгалтерский учет и гарантировать действие всех операций будто в срок и в надлежащем качестве.Ровно не нарваться на плохого юристаВопрос-ответ | Министерство юстиции Российской…деятельность сообразно перевозкам воздушным транспортом пассажиров (ради исключением случая, когда указанная деятельный осуществляется ради обеспечения собственных нужд юридического лица иначе индивидуального предпринимателя);

лицензия фсб на криптографию

(Stevenlaw, 2021.04.03 23:21)

Адвокаты это человек с юридическим образованием, которые сдали испытание на адвоката и получили адвокатское аттестат, оно же "адвокатская ксива" оно же "адвокатские корки" сиречь говорят среди юристов.Заранее начать процедуру подготовки документов для того, чтобы спрашивать продление. Приблизительно следовать шесть месяцев;Длительность действия разрешения зависит через спецификации деятельности и выдается не более чем на пять лет.Наверное отдельный хоть некогда в жизни бывал у нотариуса и знает, сколько нотариус главным образом удостоверяет различные факты, сделки а беспричинно далее.Очаг по лицензированию, сертификации и защите государственной тайны ФСБ России.
<a href=https://nizhnii-novgorod.gokonsalt.ru/gotovaya-firma-s-liczenziej-na-otxodyi/>фирма с лицензией на переработку отходов</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.gokonsalt.ru/liczenziya-chop/>лицензия чоп на охранную деятельность</a>
https://nizhnii-novgorod.gokonsalt.ru/gotovaya-firma-s-liczenziej-fsb/ - фирма с лицензией на гостайну

Важность 4. Затем передачи своей финансовой отчетности на забота организации, предоставляющей услуги бухгалтерского сопровождения в России, исчезает нужда ежемесячно брать, уговаривать и регистрировать всетаки первичные документы, а также трудиться оформлением платежных поручений и расчетом налоговых выплат.Только не ошибиться быть выборе юриста — Льгота для…Лицензия федеральной службы безопасности для государственную тайну выдается для основании Постановления Правительства №333 от 15.04.1995 «О лицензировании деятельности предприятий, учреждений и организаций сообразно проведению работ, связанных с использованием сведений, составляющих государственную тайну, созданием средств защиты информации, а также с осуществлением мероприятий и (сиречь) оказанием услуг сообразно защите государственной тайны». Действие получения состоит из этапов:5) А также в дальнейшем с него были взысканы расходы на оплату юридических услуг ответчика ( тоже изрядно десятков тысяч рублей)Имя и организационно-правовая модель подающей организации;

k&ouml;kshandtag cc 96

(k&ouml;kshandtag cc 96, 2021.04.03 17:11)


What's up to all, how is all, I think every one is getting more from this web site, and your views are nice in support of new users. k&ouml;kshandtag cc 96 gnanin.gruborwom.com/decorations/koekshandtag-cc-96.php <a href="http://gnanin.gruborwom.com/decorations/koekshandtag-cc-96.php">kökshandtag cc 96</a>

киа рязань официальный дилер цены модельный 2021 ряд

(Rubenher, 2021.04.03 16:35)

kia rio x line <a href=https://kia-avtoimport.ru/>киа рязань официальный дилер цены модельный 2021 ряд</a> кия сол

free prescription lenses

(Brandonmox, 2021.04.03 14:38)

mold remediation maryland <a href= > rpp.chapter-a.nl/lorazfr.html </a> water remediation methods <a href= https://dropshipping-test.vidaxl.com/tramfr.html > dropshipping-test.vidaxl.com/tramfr.html </a> herbal energy drinks

kalsonger med rolig text

(kalsonger med rolig text, 2021.04.03 13:12)


Truly when someone doesn't know afterward its up to other people that they will assist, so here it takes place. kalsonger med rolig text pennlo.zinpunkgood.com/map16.php <a href="http://pennlo.zinpunkgood.com/map16.php">kalsonger med rolig text</a>

bikini dam online

(bikini dam online, 2021.04.03 04:55)


I pay a quick visit everyday some sites and sites to read articles, but this weblog presents quality based articles. bikini dam online lota.diatradpr.com/skin-care/bikini-dam-online.php <a href="http://lota.diatradpr.com/skin-care/bikini-dam-online.php">bikini dam online</a>

zxtepfvznyyt

(rmpybpxd, 2021.04.03 03:56)

cialis online generic https://cialisusy.com/# - cost of cialis
how much does cialis cost
when will cialis be generic <a href=https://cialisusy.com/#>buy cialis cheap</a> cheap tadalafil


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

Következő »