Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szerelem , a Barátság, vajon mikor mit érzünk?

 

Eljön egy pillanat az életedben, amikor rájössz, hogy ki az, aki igazán számít; hogy ki az, aki sosem számított; ki az, aki többé nem fog és ki az, aki mindig is számítani fog.. ezért ne aggódj azok miatt, akik már a múltad részei: megvan az oka annak, hogy a jövődben ők miért nem szerepelnek.

Amikor az ember találkozik azzal, akinek közelségétől az első pillanattól kezdve hevesebben kezd verni a szíve, akinek a hangja zeneszó a számára, akiért meg tudna halni, s tőle elválni akár csak egyetlen napra is kín, az az igazi szerelem.

Van néhány olyan ember, akikkel nem kell minden nap beszélned, akik ezredszerre is végighallgatják tőled ugyanazt a történetet.. és ha te idiótaként táncolsz, vagy addig nevetsz, amíg már sírnod kell, akkor is azt mondják: igen, ő a legjobb barátom.

Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még "nem ő". Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei. Gyanakvó. Férfi- vagy nőgyűlölő. (...) Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten.

 Egy történetet szeretnék veletek megosztani, ami eléggé szívhez szóló és egyben tanulságos is!

Bár ez leg inkább azoknak az embereknek szól akik házasságban élnek de valami nem tökéletes, illetve azoknak akik a vállást, szakítást tervezik!

Mielőtt bármit is tennél, olvasd el ez a kis történetet!

 

 

Amikor aznap este hazaértem, a feleségem felszolgálta a vacsorát, megfogtam a kezét, és azt mondtam, "szeretnék valamit elmondani". Ő leült és csendben evett. Megint láttam a fájdalmat a szemében.

Hirtelen nem tudtam, hogyan nyissam ki a számat. De muszáj volt vele tudatnom, min gondolkodtam. "El akarok válni", hoztam fel a témát nyugodtan. Nem tűnt idegesnek a szavaim hatására, helyette inkább lágyan megkérdezte, miért?

Kikerültem a kérdést. Ez feldühítette. Félredobta az evőpálcikákat és rám üvöltött, te nem vagy igazi férfi! Azon az éjjelen nem beszéltünk egymással. Ő sírdogált. Tudtam, hogy rá akar jönni, mi történt a házasságunkkal. De nem igazán tudnék neki kielégítő választ adni, én már Jane-t szeretem, nem őt. Nem vagyok már szerelmes belé. Csak sajnáltam!

Mély bűntudattal, felvázoltam egy válási szerződést, amiben az állt, hogy megtarthatja a házat, a kocsit, és a cégem 30 %-át.

Rápillantott, majd darabokra tépte. A nő, aki 10 évet töltött velem az életéből, idegenné vált számomra. Sajnáltam, hogy elvesztegette az idejét, forrásait, energiáját, de nem tudtam visszavonni, amit mondtam, hogy én már Jane-t szeretem. Végre hangosan sírt előttem, ami pontosan az volt, amire számítottam. Hogy sírni láttam egyfajta megkönnyebbülést jelentett számomra. A válás ötlete, ami már hetek óta kínzott, szilárdabbnak és tisztábbnak tűnt most.

Másnap nagyon későn értem haza és láttam, hogy valamit ír az asztalnál. Nem vacsoráztam, hanem egyenesen aludni mentem és nagyon gyorsan elaludtam, mert fáradt voltam a Jane-nel töltött eseménydús nap után.

Amikor felébredtem, még mindig ott ült az asztalnál és írt. Nem érdekelt, úgyhogy megfordultam és aludtam tovább.

Reggel megmutatta a válási feltételeit: semmit nem akar tőlem, hanem 1 hónap felmondási időt kér a válás előtt. Azt kérte, hogy ez alatt a hónap alatt, mindketten tegyünk úgy, mintha normális életet élnénk, amennyire lehetséges. Az indokai egyszerűek voltak: a fiunknak 1 hónapon belül lesz a vizsgája és nem akarja összezavarni a tönkrement házasságunkkal.

Ez számomra elfogadható volt. De volt még valami, megkért, hogy idézzem fel, ahogy az esküvőnk napján a karjaimban bevittem a hálószobába. Arra kért, hogy ez alatt az egy hónap alatt, minden nap, reggelente a karjaimban vigyem ki a hálószobából az ajtó elé. Azt gondoltam, kezd megőrülni. Csak azért, hogy az utolsó napokat elviselhetővé tegyem, beleegyeztem a furcsa kérésébe.

Elmondtam Jane-nek a feleségem válási feltételeit. Ő hangosan nevetett és azt gondolta ez abszurdum. Nem számít milyen trükköt alkalmaz, szembe kell néznie a válással, jegyezte meg gúnyosan.

Semmiféle testi kapcsolatom nem volt a feleségemmel, mióta bejelentettem, hogy el akarok válni. Úgyhogy amikor az első nap kivittem, mindketten olyan sutának tűntünk. A fiunk tapsolt mögöttünk, apu a karjaiban tartja anyut. A szavai fájdalmat okoztak nekem. A hálószobából a nappaliba, majd az ajtóhoz, több, mint 10 métert sétáltam vele a karjaimban. Ő becsukta a szemét, és gyengéden azt mondta, ne mondj semmit a fiunknak a válásról. Én bólintottam, kissé dühös voltam. Letettem az ajtón kívül. Ő elment a buszhoz, ami a munkába viszi. Én egyedül vezettem az irodáig.

A második napon mindketten lazábbak voltunk. Ő nekidőlt a mellkasomnak. Éreztem a blúzának illatát. Rájöttem, hogy hosszú ideje nem néztem meg alaposan ezt a nőt. Rájöttem, hogy nem fiatal már. Halvány ráncok voltak az arcán, a haja őszült! A házasságunk komoly áldozatot követelt tőle. Egy percig azon gondolkodtam, mit tettem vele.

A negyedik napon, amikor felemeltem, úgy éreztem, hogy visszatért egyfajta meghittség. Ez az a nő, aki 10 évet adott nekem az életéből.

Az ötödik és hatodik napon, úgy éreztem a meghittség érzése megint erősödött. Jane-nek nem beszéltem erről. Egyre könnyebbé vált a karjaimban vinni, ahogy telt a hónap. Talán a mindennapos edzések megerősítettek. Egy reggelen válogatott mit vegyen fel. Felpróbált jó pár ruhát, de nem talált egyet sem, ami ráillett volna. Majd sóhajtott, minden ruhám kinyúlt. Hirtelen rájöttem, hogy milyen vékony lett, ez volt az oka, hogy egyre könnyebben tudtam őt vinni.

Hirtelen megértettem ... óriási fájdalmat és keserűséget halmozott fel a szívében. Öntudatlanul nyúltam feléje és megérintettem a fejét.

A fiunk ebben a pillanatban lépett be és azt mondta, Apu, itt az idő, hogy kividd anyut. Számára, hogy látta az apját karjaiban kivinni az anyját, élete fontos részévé vált. A feleségem jelezte a fiunknak, hogy jöjjön közelebb és szorosan megölelte. Én elfordítottam az arcom, mert féltem, hogy az utolsó pillanatban meggondolom magam. Ezután a karjaimban tartottam, kisétáltam a hálószobából, keresztül a nappalin, az előszobába. A karjai lágyan és természetesen pihentek a nyakam körül. Szorosan fogtam őt, pont olyan volt, mint az esküvőnk napján.

De a sokkal könnyebb súlya elszomorított. Az utolsó napon, mikor a karjaimban tartottam, alig tudtam megtenni a lépéseket. A fiunk elment az iskolába. Szorosan tartottam őt és azt mondtam neki, nem is vettem észre, hogy az életünkből hiányzott a meghittség, az intimitás.

Elvezettem az irodáig ... gyorsan kipattantam a kocsiból, anélkül hogy az ajtókat lezártam volna. Attól féltem, ha bármennyit is késlekedek, meggondolom magamat. Felsétáltam az emeletre. Jane kinyitotta az ajtót, és azt mondtam neki, Sajnálom, Jane, nem akarok elválni.

Csodálkozva rám nézett, és megérintette a homlokomat. Lázas vagy? Kérdezte. Elvettem a kezét a fejemről, Sajnálom, Jane, ahogy mondtam, nem válok el. A házasságom talán azért volt unalmas, mert nem értékeltük életünk apró részleteit, nem azért mert már nem szerettük egymást. Rájöttem, hogy attól kezdve, hogy az esküvőnk napján karjaimban vittem haza, egészen addig kellene a karjaimban tartani, míg a halál el nem választ minket.

Jane hirtelen magához tért. Hangosan felpofozott, majd bevágta az ajtót és zokogásban tört ki. Lesétáltam a földszintre, és elhajtottam.

Az útba eső virágboltban rendeltem egy csokor virágot a feleségemnek. Az eladólány kérdezte, mit írjon a kártyára. Mosolyogtam, és azt írtam, "minden reggel a karjaimban viszlek ki, míg a halál el nem választ".

Azon az estén mikor hazaértem, virág a kezemben, arcomon mosoly, felrohantam az emeletre, azért, hogy a feleségemet az ágyban találjam - holtan. A feleségem hónapokig harcolt a RÁKkal, és én annyira el voltam foglalva Jane-nel, hogy észre sem vettem. Tudta, hogy hamarosan meg fog halni, és meg akart menteni bármiféle negatív reakciótól a fiunk részéről, ha végigvisszük a válást. Legalább a fiunk szemében én egy szerető férj vagyok.

Életetek apró részletei számítanak igazán egy kapcsolatban. Nem a ház, nem a kocsi, tulajdon, pénz a bankban. Ezek csak előmozdítják a boldogságot, de önmagukban nem adhatnak boldogságot. Szóval találj időt, hogy a házastársad barátja légy, és tegyétek meg azokat az apró dolgokat egymásért, amik meghittséget, intimitást eredményeznek. Legyen valóban boldog házasságotok!

 

Az életben a legtöbb kudarcot olyan emberek szenvedik el, akik nem ismerik fel, milyen közel is voltak a sikerhez, mikor feladták."

Ti ne kövessétek el ezt a hibát!!!!

                            ***

    A Társkeresés Tízparancsolata!

                                                      

 

Kép 1.Legyünk őszinték már a legelején!

   Ahhoz, hogy esélyünk legyen egy teljes értékű szerelmi kapcsolatra, fontos az, hogy őszintén viszonyuljunk egymáshoz.

2.Ne állítsunk többet érzéseinkről, mint amilyenek valójában!

   Gyakran esünk abba a hibába, hogy lódítunk és csúsztatunk érzelmeinkkel kapcsolatban. Ezt a másik mindig megérzi.

3.Tájékozódjunk egymás képzeletében és gondolkodásában!

   Rendkívül fontos, hogy figyeljünk egymás gondolataira, céljaira, vágyaira.

4.Törekedjünk a másik ember megismerésére, ne hasonlítsuk őt egy ideálhoz!

   Gyakran fordul elő, hogy a szerelmesek nem is egymásba, hanem egy általuk felállított ideálképbe szerelmesek. Ha ezen nem tudnak változtatni, tönkremehet a kialakulóban lévő kapcsolat.

5.Tartsuk sem előtt, hogy mindenki szeretetre vágyik!

   Nemcsak mi magunk, hanem társunk is közelségre, figyelmességre vágyik. Ezért ne spóroljunk az érzéseink kifejezésével, az mindig pozitív irányba lendíti a kapcsolatot.

6.Ne kritizáljuk a másikat!

   A szerelem lényege a megértés, az elfogadás, minden ezzel ellentétes dolog mérgezheti a szerelmet.

7.Bízzunk meg egymásban!Kép

   Ha nincs bizalom, nincs kapcsolat. Ezen áll vagy bukik a szerelem művészete.

8.Adjunk időt a szerelem kibontakozásának!

   Nem szabad elsietni és türelmetlenül kierőszakolni az érzelmeket. Azok maguktól is bekövetkeznek.

Ha úgy érezzük,hogy társat találtunk, örüljünk neki, és éljünk a jelenben!

   Előfordul, hogy túl sok mindent és túl gyorsan akarjuk bizonyos események bekövetkeztét. Tervezgetünk, és nem hagyjuk, hogy a dolgok a meguk medrében folydogáljanak. Ezzel megijeszthetjük a társunkat, és elveszítjük a kapcsolat lehetőségét, vagy csak saját magunknak okozunk csalódást.

10.Vigyázzunk a megtalált kapcsolatra, de azért ne zárjuk kalitkába a másikat!

   A szerelem önkéntes dolog, nem börtön. Minden egyes embernek szüksége van az önállóságra, fontos, hogy ezt biztosítsuk kedvesünk számára.

 

                          A tetszés-nemtetszés jelei

Gyakran tesszük fel ezt a kérdést, hogy szeret - nem szeret, tetszem - nem tetszem. Pszichológusok azt állítják, hogy a férfiak és nők mozdulatai árulkodnak arról, hogy mi módon éreznek a másik fél iránt. A szakemberek szerint különböző gesztusok, mozdulatok és a mimika mind-mind tükörképei az emberben áradó érzéseknek.

Kép A vonzás jelei lehet például:

  • Ha gyakran keres szemkontaktust.
  • Ha gyakran gyors pillantásokat vet feléd beszéd közben.
  • Ha szemben ül veled, és karját vagy lábát keresztbe teszi.
  • Ha feléd hajlik.
  • Ha bátorító kézmozdulatokat tesz.
  • Ha az utcán nem megy túl messzire melletted.Kép 

A nemtetszésről árulkodhatnak:

  • Ha kerüli a szemkontaktust.
  • Ha nagyon távol ül le tőled.
  • Ha gyakran figyel más irányba, miközben veled beszél.
  • Ha elhajlik tőled.
  • Ha kezét és lábát veled ellentétes irányba helyezi fel.

Első szerelmünk feledhetetlen

 Kép   Nem fogok tudományos magyarázatot adni a kérdésre, és csakis saját tapasztalataimra és másoktól hallott történetekre alapozhatok, de tény, hogy az első tanítójait nem felejtheti el az ember. És ahogy nem felejted el a tanító nénidet, aki bevezetett a számok és a betűk világába, úgy az első szerelmedet sem felejtheted el, aki szeretni tanított... vagyis felébresztette a benned lustálkodó, még gyerekcipőben járó szenvedélyeket.

   Egy kicsit kérdezősködtem a témával kapcsolatban az ismerőseimtől, barátaimtól. Érdekes módon, akitől eddig megkérdeztem, mindenki pozitív emlékekkel gondol vissza első naiv, de őszinte, nagy szerelmére... Még akkor is, ha végül csúnya szakítás és csalódás lett a vége.Kép

   Érthető, hisz ha jobban belegondolsz, ő volt az első srác/lány, akit bemutattál otthon a szüleidnek, és akivel kibírtál két fétnél többet is, anélkül, hogy meguntad volna. Sőt napról napra jobban szeretted, jobban bíztál benne, és őszinte dolgokról beszéltetek.

   És hát hogyan is feledhetnéd, amikor olyan egyedi volt... mert senki a világon nem tudott úgy megnevettetni, mint ahogyan ő tudott, és senki a világon nem írt olyan szép, romantikus sms-eket, mint amilyeneket ő írt.

   És mennyi közös emlék...Annyi minden tanultatok egymásról és egymástól: hogy melyik ruhásboltban mekkora az árleszállítás, milyen parfümillatokat szeret, és a végére már az összes autómárkát kívülről fújtad.

   Kép Hogy is feledhetnéd el az első szerelmedet, akivel annyi őrültséget elműveltetek... és akiért olyan dolgokra voltál képes, amikről addig azt hitted, hogy csak a filmekben léteznek.

   Még ha csalódtál is, vagy csak úgy az elmúlt időben az a lángoló szerelem, ő volt az, aki úgymond bevezetett az érzelmek világába.

   Bizonyára nem is sejtetted még akkor, hogy ez az tökéletesnek vélt kapcsolat, álmaid szerelme, aki úgy megbolygatta a Te lelki világodat, aki megostromolta, majd elfoglalta szíved legkedvesebb csücskét, mára már csak egy kapocs, ami a múltadhoz köt. Mert valóban azóta már sok idő eltelt, és sok hozzá hasonló "tökéletes" pasival/csajjal találkoztál... Sok ember volt képes megnevettetni úgy "istenigazából", és szerelmes sms-eket is kaptál. Új emlékek jönnek, új tapasztalatok. Újabb örültségeket tettél... Újra lángoltál, majd csalódtál. De az első szerelmedre akkor is emlékezni fogsz, amikor a szomszéd nénivel a padon ülve épp a falu (vagy város) új szerelmeit pletykáljátok ki.

 

 

Tíz jótanács félénkeknek

 

A felmérések szerint a nők többsége még ma is szorongással, félelemmel megy el az első randevúra. Deborah Levine amerikai pszichiáter tanácsai segíthetnek a félénkeknek a gátlások legyőzésében.

1. Szemöldök felvonása
A szemkontaktus és némi mosoly mellett néhány másodpercig mindkét szemöldökünket gyors ütemben húzzuk fel, majd eresszük le. Nagyon szexi.

2. Ajkak megnedvesítése
Ez is a vonzalom egyik kifejezése, persze csak, ha diszkréten csináljuk. Delilah megkülönbözteti azokat, akik csak az alsó ajkukat nedvesítik meg a nyelvükkel, és azokat, akik körbefuttatják azt szájukon.

3. Gyors pillantás Gyors, futó pillantásokat vessünk arra, akit szeretnénk megkörnyékezni. Ezekből a pillantásokból elég átlagosan három.

4. Játék a hajjal
Simítsuk végig vagy túrjunk bele a hajunkba beszélgetés közben.

5. Félénk mosoly
Ez mindig bejön. Egyfajta félmosoly, mely kicsit látni engedi a fogainkat is. Kombinálhatjuk mély szemkontaktussal, de szégyenlősen lefelé is nézhetünk.

6.Suttogás
Ne szégyelljünk suttogni annak fülébe, akivel ismerkedünk.

7.Segít a ruha
Néha simítsunk végig a ruházatunkon.

8. Rövid szoknya
Az egyik legjobb módszer, ha a felsliccelt szoknya sokat enged láttatni a combokból.

9.Játék a tárgyakkal
Szórakozottan játszunk egy kulcscsomóval, poharunkon futtassuk végig az ujjainkat.

10.Magányos tánc
Ha ülünk, alig észrevehetően, de ütemesen ringatozzunk a zene ritmusára. Nagyon izgató hatású.

 

 

A Csókolózás tövénye

Kép

 

 

 

1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva.

 

2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog.

 

3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol.

 

4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz.

 

5. Hamis csók nagy sebet hagy.

 

6. Az első csók ígéret a többire.

 

7. Nyakra, vállra adott csók vallomás.

 

8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret.

 

9. A csókot ne szégyelld.

 

10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed.

 

11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád.

 

12. A csók szerződés.

 

13. A csók kettesben a legédesebb.

 

14. Az első csókot jól gondold meg.

 

15. A csókot el kell fogadni.

 

16. Öleléssel adott csók mély szenvedély.

 

17. Erőszakos csóknál nincs édesebb.

 

18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj.

 

19. Az ismerkedés napján ne csókolózz.

 

20. A csókkal soha ne tréfálj.

 

21. Csók nélkül nem szabad szeretni.

 

22. A homlokcsók gyanakvás.

 

23. Az ujj csók kötődés.

 

24. A szájra adott csók szerelem.

 

 

 

25. A vállcsók vágyakozás.

 

26. A kézcsók tisztelet.

 

27. Az orra adott csók együttérzés.

 

28. A hajra adott csók megalázás.

 

29. Az arcra adott csók búcsúzás.

 

30. A hátra adott csók forró vágy.

 

31. A fekve adott csók boldogság.

 

32. A fülre adott csók izgató.

 

33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik.

 

34. 1 percig tartó csók rövid.

 

35. 2 percig tartó csók közepes.

 

36. 3 percig tartó csók szenvedélyes.

 

37. 5 percig tartó csók szerelmes.

 

38. 10 percig tartó csók fájdalmas.

 

39. A hosszú csók érzelmes.

 

40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szeméből.

 

41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és meg akar

 

csókolni.

 

42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér.

 

43. A csókot a szerető fiútól ne utasítsd vissza.

 

44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell

 

tagadni.

 

45. Csók nélkül élni nem lehet.

 

46. Szeretni jó, de csókolni még jobb.

 

47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet.

 

48. Szőke sráccal csókolózni tüzes.

 

49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni.

 

 50. A mozi alatti csók vakmerőség.

 

51. A szemre adott csók vágyakozás.

 

52. Szórakozásból adott csók alamizsna.

 

53. Asszonynak adott csókot tett követ.

 

54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti.

 

55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny.

 

56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell.

 

57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza.

 

58. Virágot és csókot adni nem bűn.

 

59. A csók nem szerénység, hanem szeretet.

 

60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg.

 

 

61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg.

 

62. Nyálas csók szemtelenség.

 

                                             63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neked mi jut eszedbe

 

a szerelemrõl?

Kép

 


Piros rózsa, szív, csók, könny,

boldogság, szeretet, fájdalom,

romantika, dal, suttogás, Valentin

nap...

Ha valamit kihagytunk volna a

felsorolásból, nyugodtan írd meg

nekem! 


Nézzük, mi a szerelem?


Erre többféle választ is találunk, íme néhány:


"A szerelem egy összetett érzés, a másik ember egész lényére

irányuló vonzalom." 

"A szerelem egy érzés, egy maga körül mindent felperzselõ lobogás."


"A szerelem csak ideig-óráig tartó röpke élmény" 

"A szerelem az istenek ajándéka. Olyan érzés ami nem hasonlítható

semmi máshoz." 

"A szerelem amikor éjjel-nappal csak Rá gondolok, Õt hiányolom,

imádom. Isteni érzés, de lehet iszonyúan romboló is." 

"A szerelem az, amikor nem azért akarom önmagamból a legjobbat

adni, hogy a Másik szeressen, hanem azért, mert szeretem." 

"A szerelem tûz, szenvedély, romantika, amibõl édesség, kedvesség,

ajándékkal elhalmozás, tenyerén hordozás, törõdés, forróság és

imádat lesz." 

"A szerelemamikor remeg a gyomrod, ha meglátod, és a szíved a

torkodba ugrik, mikor hozzád ér." 

"A szerelemaz, amikor értelmetlennek és idegennek tûnik mindaz,

ahol vagy, egyszerûen azért, mert Õ nincs ott." 

"A szerelem az, amikor Rá gondolsz, és megszólal a legszebb zene a

bensõdben." 

"A szerelem az, amikor mellette alszol el, és róla álmodsz, és reggel õ

meséli el hamarabb, hogy veled álmodott..." 

"A szerelem még az is, amikor olyan dolgokat teszel meg érte, amire

korábban senki más miatt nem voltál hajlandó. És rájössz, hogy ezt a

legnagyobb boldogság odaadni." 

"A szerelem az, amikor nem érdekel, ki van körülöttetek; úgy érzed,

mintha egyes-egyedül lennétek az egész világon." 

"Amikor földbe gyökerezett lábbal várjuk a találkozást a nagy Õ-vel és

még nem tudjuk mit is fogunk neki mondani" 

Végezetûl íme néhány jópofa, szélsõséges, vicces meghatározás a

szerelemrõl:

 


"A szerelem az, amikor, ha összeérnek az ajkaitok, te semmire sem

 

 

gondolsz; minden más megszûnik létezni, csak Õ és a szája marad,

 

 

mint az egyetlen fontos objektum az egész világegyetemben." 

"A szerelem az, amikor magad elé engeded Fazekasnét a liftajtóban, a

 

 

kutyájával együtt. És a vele eltöltött tizenhat másodpercnyi utazás

 

 

alatt is végig Rá gondolsz." 

"A szerelem: libikóka. Egyszer fent, egyszer lent." 

"A szerelem egy olyan komplex, elmebajra utaló tünetegyüttes,

 

 

amivel szemben az orvostudomány tehetetlen, viszont a társadalom

 

 

jól torelálja."

 

 

 

 A tartós szerelem hét titka

A szerelem fenntartásának hét fontos titka van.
Ezek a következők:                  
szivek.gif

- 1. A különbségek vonzzák egymást.

- 2. Változatosság
– Az állandó változás gondoskodik az érdeklődés fennmaradásától. A változatosság gyönyörködtet. Eközben azonban ne tagadjuk meg igazi énünket.

- 3. Érzéseink, óhajaink és sebezhetőségünk kifejezésére juttatása
– Maradjunk kapcsolatban érzéseinkkel, és ne szégyelljük közölni óhajainkat.

- 4. Magunk viseljük a felelősséget érzelmi sebeink begyógyításáráért 
– Fel nem dolgozott sebeinket időnként önmagunknak kell begyógyítanunk. Ha rájövünk, hogy hajlamosak vagyunk ezek miatt a partnerünket okolni, nézzünk mélyen magunkba és gyógyítsuk meg még fel nem dolgozott múltbeli sérelmeinket.

- 5. Szeretet, szerelem és monogámia 
– A szerelem nem marad meg automatikusan. A férfiaknak romantikus alkalmakról kell gondoskodniuk.

- 6. Barátság, autonómia, és jó hangulat 
– A párkapcsolat ne csak a munkára terjedjen ki, hanem adjon alkalmat a kellemes kikapcsolódásra is. Teremtsünk olyan lehetőségeket, amikor elfeledkezünk gondjainkról, és élvezhetjük a jelen örömeit. A párkapcsolatnak ezen kívűl tartalmaznia kell a megbocsátás lehetőségét is. Ha valaki hibázik, nem szabad vele azt örökké éreztetni.

- 7. Partnerség és segítőkészség 
–Tűzzünk ki magunk elé valamilyen magasabb rendű célt, amelynek elérésén közösen munkálkodunk.

 

 

4 észrevétlen, de árulkodó jel, hogy tetszel a pasinak

Ha egy férfi kiszemelt magának, nem garantált, hogy rögtön egyértelmű jelét is adja. Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, figyeld a rejtett jeleket!
Ha tetszel egy pasinak, az nincs feltétlenül az arcára írva. Természetesen olvashatsz a gesztusaiból, és szavai is árulkodhatnak érzelmeiről, de lehet, hogy sokkal szerényebb típussal van dolgod.

flort.jpg

Előfordulhat, hogy amíg nem biztos a dolgában, nem akarja kimutatni, hogy bejössz neki, de néhány alig észrevehető jelből ez esetben is következtethetsz vonzalmára. Érdemes tehát a legapróbb rezdülésekre is figyelned, hiszen lehet, hogy a nagy őt szalasztod el!

 

Figyeld a pupilláját!

Változatlan fényviszonyok esetén a szembogár nagysága az ember hangulatától függően változik. Ha izgalom fog el, pupillád akár a négyszeresére is tágulhat, ha pedig elönt a méreg, képes pici fekete ponttá szűkülni, amitől kialakul a szúrós pillantás. Nincs ez másképp a férfiaknál sem: ha tehát tetszel valakinek, az szó szerint nagy szemeket mereszt rád. Világos szemű pasi esetében vonzerőd látványos is lehet, ha azonban a sötét szemű férfiakat kedveled, nehéz helyzetben vagy.

Ebben az esetben nehéz kivenni ezt az apró változást, de a pupillatágulást agyad automatikusan értelmezi. Mellesleg egy apró cselhez is folyamodhatsz: ha ugyanis csábos tekintetedet a férfi szemébe fúrod, erre az ő szeme is önkéntelenül reagál. Minél tágabb ugyanis egy nő pupillája, az annál vonzóbb az ellenkező nem szerint, és ezt az ő szemük sem hagyhatja válasz nélkül.

Villámgyors szemöldök

Ha a férfi meglát valakit, aki felkelti érdeklődését, a másodperc törtrészéig felvonja szemöldökét. Mindez alig észrevehető, öntudatlan gesztus, amellyel partnered jelzi, hogy észrevette jelenlétedet, és tetszel neki.

A szemöldökrándulás azonban érdeklődővé és kedvessé is teszi az arcot, ami megnöveli az esélyét annak, hogy te is megnyerőnek találd. Ezzel a szemvillanásnyinál is rövidebb ideig tartó mozdulattal a pasi a lehető legszexibb arcát mutatja, így, ha alacsonyan ülő szemöldöke miatt parancsoló ábrázata is van, ha tetszeni akar neked, ezt vonzóvá változtatja.

 

Árulkodó hüvelykujj

A hüvelykujj alapvetően a fölény jele, tehát a mindennapi életben akkor lóg ki a a férfizsebből, ha az illető erős jellemét szeretné reprezentálni. A magánéletben azonban annak a jele is lehet a kikandikáló hüvelykujj, hogy a pasi imponálni szeretne neked.

A magabiztosság álcáját tehát nőkkel szemben akkor öltik magukra a férfiak, ha szeretnék előnyösebb színben feltüntetni magukat, ezért a gesztus mellé gyakran társul a hintázás is. Ha tehát nem tudod eldönteni, mennyire tetszel beszélgetőpartnerednek, figyeld meg, hogyan áll. Ha zsebre tett kezekkel hintázik a talpán, hüvelykujja azonban vízszintesen mutat az öle felé, biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van.

Kezek a szájnál

A férfi nem rúzsozza a száját, hogy felkeltse vele figyelmedet, ha azonban megtetszel neki, az ő testében is hevesebb lesz a véráramlás. Ekkor az ajkak észrevétlen mértékben, de megduzzadnak, és kissé a színük is erőteljesebb lehet. Amire mindebből te is felfigyelhetsz, az az, hogy beszélgetőpartnered valószínűleg gyakrabban nyúl majd az arcához vagy az ajkához, hiszen izgatott állapotban minden érintés jólesik.

 

barista.jpg

 

Az ujjait az is a szájához vonzza, hogy a vérbőség enyhe bizsergést okoz, amit egyelőre csók híján így próbál enyhíteni. Könnyen lehet azonban, hogy ezen a ponton már a forró nyelvcsatára sem kell sokat várnod, mert, bár ezek a mozdulatok öntudatlanok, ha elég figyelmes vagy, annál árulkodóbbak lehetnek.

 

 

 

Mely Nők riasztják el a férfit?

Kép

Vajon mi az oka, hogy egyes nők valósággal vonzzák a férfit, mások viszont kevésbé sikeresnek mondhatják magukat, sőt, van aki kifejezetten taszítja a másik nem képviselőit. Összeállításunkban megpróbáltunk utánajárni a "titoknak".

Kik azok, akik elriasztják a férfit?

A szfinkszKép

Első látásra tökéletes: intelligens, szép, céltudatos. Főnöke és barátai elismerik, ráadásul még szabad, mint a madár. Kell ennél több a férfinak? Egy hónap jegyesség után azonban a férfi kezdi "kevésnek" érezni magát. Minél inkább erőlködik, a nő annál inkább szárnyall, végül pedig lesújt. A szfinksz célja: semmit sem adni, és mindent kapni! Könnyű elképzelni a befejezést.

A vezetőKép

Mindig és mindenhol irányítani akar. Határidőnaplója feketéllik a bejegyzésektől. Tehetséges a barkácsolásban, ezért fennen hangoztatja: nincs szüksége senkire. Vele az úr megüti a főnyereményt. A nő már az első közös éjszakán kezébe veszi partnere sorsát. Kezdi elűzni a barátait, beíratja egy felzárkózó nyelvtanfolyamra, kijelöli a házasságkötés napját, kiválasztja a nászút helyét, és egyedül akar dönteni a szerelmi aktusok módjáról is.

A romantikázó Kép 

Eljött értem a herceg - rebegi. - Azóta boldog akar lenni,és sok gyereket szeretne. Párjának feltétel nélküli csiodálója, nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy dicsőítse "urát". Igyekszik a házasélet minden mozzanatából nemzetközi eseményt csinálni, amit a legszívesebben egy sajtótájékoztatóval koronázna meg.

A mártírKép

A törékeny lélek mindig panaszkodik: szomjas, éhes, fázik, túl melege van. Élete állandó harc az őt bosszantó világgal. Sirámaival megpróbál részvétet ébreszteni a férfiban,. A hónapok múlásával a férfinak bűntudata lesz. Úgy érzi majd, hogy miatta romlott el az időjárás,a porszívó, ő tehet a környezetszennyeződésről és a munkanélküliségről. Végül rájön: a mártír is a parancsolgatók családjából való. Ha az úrnak esze van, akkor fejvesztve menekül.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kallsvettas när jag sover

(kallsvettas när jag sover, 2021.02.20 20:41)


Hello There. I found your blog the usage of msn. This is a really smartly written article. I will be sure to bookmark it and return to learn more of your useful info. Thank you for the post. I'll certainly return. kallsvettas när jag sover swere.sewomenpriz.com/trends/kallsvettas-naer-jag-sover.php

рабочие бонус коды от world of tanks

(Scottscami, 2021.02.20 18:54)

к игре hitman кровавые деньги код бонуса ив роше март restaurant игра с выводом денег прога для накрутки денег в i играх как в игре аватария быстро заработать деньги сайты с бесплатным кейсом с играми способы заработка в интернете на яндекс деньги покерстарс бонус код для пополнения играть в игру кликеры денег бонус коды в вот блитз ресурсы в игре герои войны и денег моментальная лотерея 6 букв игры стратегии экономические торрент доски о заработке в интернете игра my little pony скачать мод много денег

как сделать амулет из резинок http://fr79056g.bget.ru/index.php?name=account&op=info&uname=evosyk игры мод много денег драки http://paralay.iboards.ru/viewtopic.php?f=18&t=7564 юридическая консультация по жилым вопрос http://www.sport-technology.ru/index.php?subaction=userinfo&user=avacyw пазлы гонки 6 лет онлайн бесплатно http://www.tiendahinchables.com/blog/%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%BE.html хостинг для загрузки текста http://visit-group.by/index.php?option=com_easybookreloaded

бесплатные бонусы для онлайн казино как заработать много денег в игре hay day на проект заработок в интернете без вложений и обмана joycasino бонус код 2016 где вводить шкипер ресторан киев скайрим игры на деньги взломать игру на деньги и кристаллы shadow fight 2 как получить бесплатно кейс в майнкрафт бездепозитные казино денежные бонусы за регистрацию остров игра экономическая

бонус код в апреле 2015 http://www.book-markt.ru/forum/user/42613/ решение суда о взыскании долга с поручителей http://www.destekgelsin.com/member.php?action=profile&uid=9564 ключевая ставка цб прогноз на 2016 http://japonecauto.ru/forum/user/13521/ cs go ставки от 1 рубля скины http://testsoc-invamam.1gb.ru/home.php?mod=space&uid=154035 блок как заработать в интернете http://bizplan.uz/forum/user/14800/

svennes kaviar pris

(svennes kaviar pris, 2021.02.20 16:03)


Hi there I am so delighted I found your webpage, I really found you by mistake, while I was browsing on Digg for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks for a tremendous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the moment but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the great work. svennes kaviar pris ranna.prizezwom.com/sport/svennes-kaviar-pris.php

wot бонус код 2015 на 23 февраля

(Scottscami, 2021.02.20 15:32)

куда вводить бонус код ворлд оф варшипс бонус при регистрации на рекламу профессии для интернет заработка воздушная монополия с выводом денег без вложений магазин сайтов рулеток кс го где можно зарабатывать деньги играя в игры игры зарабатывать деньги на киви сайты заработка денег на играх кс го ставки на матчи с коэффициентом экономическая игра golds устанавливая игры получаешь деньги вливание денег в игру онлайн казино бесплатным бонусом игра на деньги лесенка как взломать игру на деньги на windows phone

как сделать самому амулет на любовь https://coral.kiev.ua/index.php/forum/user/2339-yxekoq слоты игра на реальные деньги http://astravo.net.ru/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=amakopa барановичская специализированная юридическая консультация http://bneinoach.ru/forum/user/56051/ онлайн игры гонки на выживание на оружие http://dogbutik.ru/communication/forum/?PAGE_NAME=message&FID=1&TID=947&TITLE_SEO=947-azartnye-igry-v-sochi&MID=763&result=new#message763 главная страница на хостинге это http://matrono.3nx.ru/profile.php?mode=viewprofile&u=4165

как получить бесплатный кейс в опкеш webmoney на деньги игры новые рулетки кс го халява 2017 кейсы бесплатно открытие кс го сайт по продаже игровых ключей 1000 джекпот промокод для джекпота как заработать деньги в игре идеальная семья экономические стратегии игры скачать бесплатно на русском кс го фаер рулетка

кс го лучшие открывания кейсов http://konschool.minobr63.ru/forums/user/ikunedy/ справка пф для закрытия ип http://licey2kchr.ru/forum/user/194597-egobon очная ставка 2015 смотреть онлайн на ютубе https://mirida.com.ru/communication/forum/messages/forum4/message511/509-samye-populyarnye-kazino-onlayn?result=new#message511 ставки на кс групп http://www.bandswallpapers.com/member.php?action=showprofile&user_id=129132 ставки на спорт на компьютер http://forum.romsat.ua/index.php?action=profile;u=89933

Кубань видео

(Marina, 2021.02.20 10:58)


<a href=https://kuban.video/>видео hd 1080</a>

v&aring;rdpedagogik och handledning

(v&aring;rdpedagogik och handledning, 2021.02.20 10:36)


It's an awesome piece of writing for all the online people; they will get benefit from it I am sure. v&aring;rdpedagogik och handledning swere.sewomenpriz.com/beauty/vrdpedagogik-och-handledning.php

Мобильные операторы

(JamesTak, 2021.02.20 04:22)

https://phonemobiles.ru/

best treatment for athletes foot

(best treatment for athletes foot, 2021.02.20 00:08)


Keep this going please, great job! best treatment for athletes foot cleru.wommmewt.com/for-women/best-treatment-for-athletes-foot.php

concealing spot treatment

(concealing spot treatment, 2021.02.19 22:05)


Hey! I'm at work browsing your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the superb work! concealing spot treatment raro.prizezwom.com/relaxation/concealing-spot-treatment.php

смотреть фильм неуловимый джекпот онлайн

(Scottscami, 2021.02.19 15:28)

халява дота 2 вещи без депозита все методы заработка в сети интернет русский фермер игра с выводом денег официальный сайт бонус код для wot сентябрь заработок в интернете на загрузке приложений бонус коды для wot blitz при регистрации как взломать игру контр сити на деньги ставки с сайта форум каэс гоу кейсы бесплатно звук открытия кейсов в cs go бонус коды на 23 2015 сетевые игры на реальные деньги теория игр и экономическое поведение дж фон нейман кейсы кс го симулятор игра птицеферма с выводом денег

корсары каждому свое амулет эхекатль https://foro.r7-rp.com/member.php?1210-ujegu 300 сайта с халявой в кс го http://dianov.bget.ru/forum/thread24807.html#509152 форма р11001 регистрация некоммерческих организаций http://awesome.5nx.ru/memberlist.php?mode=viewprofile&u=535 онлайн рпг от третьего лица http://army.clanfm.ru/viewtopic.php?f=2&t=8889 скачать бесплатно видео хостинг http://501750.ru/communication/forum/user/24891/

купить кейс с ножами для кс го игра где можно заработать реальные деньги монополия посоветуйте хороший заработок в интернете игры в которых можно заработать реальные деньги в украине скачать игры мод много денег на андроид бесплатно полные версии без интернета фруктовая ферма игра онлайн с выводом денег заработать в интернет без вложений с телефона с выводом денег как написать игру за деньги бонус коды wot на премиум танки онлайн игра с выводом денег сталкер

вулкан старс бездепозитный бонус код 2017 http://kwitnaceogrody.com.pl/profile.php?lookup=4024 акт передачи имущества при разделе имущества супругов http://www.ynks.net/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=yjixyli как за день заработать 100 грн в интернете https://www.telecamera.ru/forum/user/82086/ срочный быстрый заработок в интернете http://dead-world.pp.ua/profile.php?action=show&member=10498 как заработать деньги в интернете с киви кошельком http://toyotapiece.ru/novosti/15126-otopitelnye-kotly-na-tverdom-toplive-dlya-doma.html#post130605

куколка шкипер

(Scottscami, 2021.02.19 15:26)

мод бесконечные деньги к игре hay day magicdrop открытие кейсов бесплатные кейс в кс го концовка игры хитман кровавые деньги рулетка кс г чат рулетка кс го для бомжей ключевые слова к заработок в интернете бонус код на танк pz харламов джекпот игра на деньги с выводом денег кс го бонус код стартовый wot играть банкомат игра с выводом денег взломанная игра shadow fight 2 на деньги бесплатно открытие кейсов с деньгами и вывод заработок в интернете на соц сетях без вложений

амулет глаз в рук http://ugreshlib.ru/index.php?subaction=userinfo&user=unofybyhy сайт ставок в доте http://expert-shkola.pp.ua/index.php?subaction=userinfo&user=oxukuz исковое о расторжении брака рк http://www.nwec.spb.ru/jce/forum/user/10859-uvuxybe бесплатные онлайн фильмы hd смертельная гонка http://honeybeegardensolutions.co.uk/forum/user/436949-ycixuvi бесплатный хостинг с доменом с php и mysql http://www.nieruchomosci-zagranica.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2538

скачать на андроид игру мой том новая версия много денег названия видео по заработку в интернете игры где можно заработать деньги в интернете без вложений и обмана быстро как создать сайт с игрой с выводом денег шкипер 2017 чит коды для игры лего марвел на деньги если парень тратит деньги на компьютерные игры лучшие экономические игры 2014 года бесплатный открытие кейсов как вернуть деньги за игру watch dogs

действующий бонус код wot на июль https://sc386.ru/forum/messages/forum3/topic809/message2346/?result=new#message2346 юридические консультации в сша http://www.automechanika.com.pl/profile.php?lookup=11228 высокие ставки все серии смотреть онлайн в хорошем качестве http://grandeur-club.ru/member.php?u=5307 как взломать деньги в онлайн игр http://null-prog.ru/members/uredafyr.26463/ прогнозы по лайв ставкам http://tanpro.ru/communication/forum/user/10730/

игры герои ударного отряда с много денег

(Scottscami, 2021.02.19 12:25)

коды на деньги в игре farming simulator 2015 бонус коды для wot 2016 бесплатно работа в интернете без вложений и обмана вывод на карту бомжатские рулетки кс го раздача бонус кодов для игры world of игра да или нет на деньги отзывы какие есть сайты для игровых валют t на играх зарабатывать деньги в скрипт сайта открытие кейсов cs go игра деньги видео заработок на интернет автоматах бинарные опционы без депозита с выводом денег тату шкипер смотреть фільм онлайн кенгуру джекпот видео уроки по заработку в интернете без вложений смотреть

как сделать амулет любви самому http://satdx.2ua.in.ua/memberlist.php?mode=viewprofile&u=4237 кс го рулетка с рефералами http://www.artstellars.co.nz/forums/users/okoqahyl/ как забрать исковое заявление о расторжении брака http://kvartirker.ru/profile/yroduky/ гонки на машинках игры онлайн https://profmeter.com.ua/communication/forum/index.php?PAGE_NAME=message&FID=5&TID=2840&TITLE_SEO=2840-spravka-kek&MID=4717&result=new#message4717 как сделать банлист на хостинге кссерв http://cobaki.ru/users.php?m=details&id=62713

градостроительная экономическая игра на пк симуляторы экономические игры скачать игры пк экономические симуляторы как в игре симс 3 делать деньги я инвестор игра с выводом денег код бонус tera сколько людей ищут заработок в интернете гослото 6 из 45 джекпот последний тираж скачать игру hay day на андроид бесплатно с бесконечными деньгами игровые сайты на продажу

бесплатные обучающие программы для заработка в интернете http://kosmart.by/forum/messages/forum2/topic911/message2172/?result=new#message2172 договор услуг анализа рынка http://forum.intercolor.ru/?PAGE_NAME=profile_view&UID=49615 ставки дота 2 лаунж прогнозы http://www.luxcosmeticsdv.ru/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=168675 код на деньги на игру xenus точка кипения http://vivelescanards.toile-libre.org/index.php?file=Members&op=detail&autor=imuhalol лайф спорт ставки http://terra-bashkiria.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=59351

herbal detox pills

(Wesleyphats, 2021.02.19 08:38)

corporate drug testing <a href=https://blownaway.heresycentral.is/adderse.html>https://blownaway.heresycentral.is/adderse.html</a> teavana herbal tea

играть в игры экономические стратегии онлайн

(Scottscami, 2021.02.19 03:46)

i казино с моментальным выводом на webmoney белый список сайтов заработка в интернете скачать игру earn to die 2 с модом много денег сервера для майнкрафта с бесплатным донат кейсом 1 12 заработок в интернете ebesucher украинское казино с бездепозитным бонусом бонус коды на 2016 действующие интернет троллинг заработок заработок денег в интернете от владимира выплата джекпота в фонбете фермы с реальным выводом денег без вложений ответы деньги игры 94 программы для игр на деньги ютуб заработок в интернете игры на деньги для сайта

амулеты фэн шуй фото http://www.sao-sbm-conference.co.uk/forums/users/opunefyb/ коды на деньги к игре аватария http://test.sozapag.ru/forum/user/111577/ устав для некоммерческой организации образец http://liga-s.tomsk.ru/index.php?subaction=userinfo&user=ohodi игры немцы стрелялки бесплатно онлайн http://www.adeat-onlus.org/index.php?option=com_kunena&view=topic&catid=3&id=51315&Itemid=178#51762 cron на бесплатном хостинге http://martt.ru/forum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=79414

кейс кс го хэппи скачать игру star girl на андроид много денег гарденскапес игра как выиграть джекпот открытие кейсов в жизни игра танки из денег скачать экономические игры 2016 скачать игру на андроид звездные войны восстание мод много денег авторадио регистрация игра много денег как заработать деньги в интернете на играх легко и быстро скачать бесплатно скрипт экономической игры с выводом денег без дыр

скачать экономические игры на андройд http://projectcentre.com.ua/index.php/forum/user/138799-afotu схемы незаконных увольнений http://mumbairusschool.edusite.ru/index.php?option=com_easybookreloaded fonbet скачать ставки на спорт http://forum.narada-budda.ru/viewtopic.php?f=72&t=481 сайт букмекерских ставок http://astravo.net.ru/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=ymihaxyl железо ставки на спорт http://www.casolareresole.com/index.php?option=com_vitabook

шаблоны для joomla игровой сайт

(Scottscami, 2021.02.19 03:44)

где скачать бонус код скачать игру danger dash на андроид много денег сайты для ставки скинами кс го форум о реальном заработке в интернете как взломать игры на windows phone 8 на деньги лотереи кс го минимальная ставка игровой шаблон сайта юкоз кейсы по заработку без вложений интернет заработок без вложений и на дому как ввести бонус код на wot скачать на игру скайрим моды на деньги сколько стоит кейсы в кс го игры гаминатор на деньги бонус на депозит в казино вулкан заработок в интернет в кризис

амулет ассасинов http://piqac.org/forums/users/ebezok/ рулетки в кс го скины для бомжей https://ecomplex.kz/forum/index.php?PAGE_NAME=message&FID=6&TID=731&TITLE_SEO=731-igrat-v-onlayn-kazino-na-realnye-dengi&MID=740&result=new#message740 проблема судебного раздела имущества супругов http://cyber-place.ru/member.php?u=12245 играть мороженые гонки онлайн http://pautinka.ch.ua/index.php?subaction=userinfo&user=yhovo хостинг майнкрафт 10 слот http://finesklo.com.ua/index.php?subaction=userinfo&user=ewyqyla

игры на деньги в кс го через консоль деньги к игре мафия 3 заработок в интернете быстрые деньги в интернете как заработать в интернете взлом телефонных игр на деньги скачать игру топ спид мод много денег ставки на спорт сайт марафон кейсы открыть и забрать бесплатно дайте денег на игру в покер симулятор кейсов кс го андроид скачать заработок в интернете на форексе без вложений

скачать игру сталкер зов припяти с кодом на деньги http://honeybeegardensolutions.co.uk/forum/user/437865-awudo национальная служба взыскания долгов официальный сайт список должников http://minihumor.ru/index.php?subaction=userinfo&user=ujyryqep как реально заработать небольшие деньги в интернете http://www.kabinagaz.ru/forum/?PAGE_NAME=message&FID=3&TID=7723&TITLE_SEO=7723-zakazat-sayt-dlya-kompanii-v-moskve&MID=7815&result=new#message7815 обои для игрового сайта http://rpgvxa.3nx.ru/profile.php?mode=viewprofile&u=6730 реально ли заработать на форексе в интернете http://kg55.mybb2.ru/profile.php?mode=viewprofile&u=1460

sadelskydd cykel f&aring;rskinn

(sadelskydd cykel f&aring;rskinn, 2021.02.19 02:58)


It's amazing to pay a visit this site and reading the views of all friends about this paragraph, while I am also eager of getting familiarity. sadelskydd cykel f&aring;rskinn skisl.wommmewt.com/for-men/sadelskydd-cykel-frskinn.php

kiehls night recovery

(kiehls night recovery, 2021.02.19 01:43)


you're in reality a good webmaster. The site loading pace is amazing. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you've performed a excellent process on this topic! kiehls night recovery tohe.prizezwom.com/for-women/kiehls-night-recovery.php

отраслевая информация

(Kennethrouro, 2021.02.19 01:24)

найди информацию https://modnail.ru характеристика информации

Отличное и недорогое покрытие чтобы пола

(Kevinzoxia, 2021.02.18 22:50)

Вашему вниманию предполагается продукция прежде предела 160 иностранных и российских изготовителей — на любой привкус и кошелек. Избыток образов напольных покрытий, коллекций и названий элементарно поражает! Мы предлагаем больше 5 тыщ вариантов напольных покрытий из различных материалов — через пластика прежде натурального бревна значимых пород.
<a href=https://vk.com/nachniremontcom>напольное покрытие</a>

massaj porno

(Michaellycle, 2021.02.18 14:58)

hardcore porno <a href=http://garnoshop.com.ua/>free porno</a> sex porno


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

Következő »